![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es esmu Origo grāmatnīcā redzējusi trīs no sērijas grāmatām pa 1. 99, vienu nopirku un izlasīju. Nez, man jau likās ļoti lēta cena.
![]() Šo tomēr vēlos redzēt. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ceru - ka ne latviski? viens no sliktaakajiem tulkojumiem, ko atceros. labaak iesaku vai nu angliski, vai krieviski. jaabuut briivi atrodamaam lietaam interneta bibloteekaas ..
|
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Pasen uzdūros uz šo animi, paskatījos trailerus un likās forša, bet pēc laika es aizmirsu kā viņu sauc.
![]() Paldies, ka atgādināji! -------------------- |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
ceru - ka ne latviski? viens no sliktaakajiem tulkojumiem, ko atceros. labaak iesaku vai nu angliski, vai krieviski. jaabuut briivi atrodamaam lietaam interneta bibloteekaas .. mp3 pleijeru ipasniekiem ka velvienu alternativu varu ieteikt audiolasijumus/gramatas. pavisam nesen nokacaju un noklausijos visus sesus Earthsea cikla darbus - vienkarsi lieliski man personigi patik labak ka LoTR pie reizes noklausijos ari autores, iespejams visatzitako darbu, Left Hand of Darkness - meistarstikis!!! nonemu cepuri un pagodinu ar klusumu, jo pietrukst vardu lai izpaustu manu atzinibu p.s. ne TV serialu, ne anime (pec atsauksmem) ij nemeginasu pat skatities - neizklausas ka tas butu verts vairak ka zelet konfektas ietinamo papiriti, lai izbauditu tas garsu ![]() -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu beidzot nostījos. Es gan nevaru teikt, ka man būtu nepaticis. Man pat ļoti patika. Varbūt tādēļ, ka īstais noskaņojums, varbūt tādēļ, ka man vispār patīk fantasy un ļoti patīk šī autore. Varbūt tie ir galvenie faktori, un tomēr... man patiesi patika. Jo īpaši mūzika. Šāda veida melodijas man vispār ir sirdij tuvas. Un atmosfēra animē. Protams, es nevaru teikt, ka tas ir kaut kas tik ģeniāls, ka aizraujas elpa. Bet skatīties var un es nenožēloju, ka redzēju.
![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jā, jā, visi nu nezko gaidīja. Protams, ka juniors nekad, nekad neuztaisīs filmu tā, kā to darīja un dara Mijazaki, jo tie ir divi dažādi cilvēki. Filma nav Mijazaki darbs, tas jāsaprot.
Man filma patika, tai ir sava, skaista, svešatna noskaņa, kāda Mijazaki filmās nebija. Diemžēl, jāatzīst, ka Tehanu lasīju ļoti sen, un tāpēc tagad par sižeta atšķirībām starp filmu un grāmatu neko neteikšu - nav arī mans jājamzirdziņš. Uzskatu, ka filmas veidotājiem nav akli jāseko grāmatai, bet jāparāda savs skatījums uz to. Filmas plusi: + Muzika, foni, krāsas un animācija + Patika lauku un pilsētas dzīves atainojums, un tas, kā vienkāršu cilvēku pasaule kontrastēja ar kādu, kas vēlas valdīt pār pasaui + Dzīves/nāves un balansa filozofija (gan aizgūta no Meistares) + Terru/Tehanu - sižets ir diezgan saraustīts un vietām nesaprotams manuprāt - Lorda Kobsa (sp?) pakalpiņi - Geda zizlis - Gendalf, anyone? Kopumā stabils 8 no 10, kaut gan Ghibli filmu plējādē kaut kur zem vidējā atrodas. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Nesen noskatījos filmu. Tā kā esmu alsījusi grāmatas un tās ir vienas no manām mīļākajām, biju gaidījusi amzliet vairāk, taču vienīgais, kas man tā īsti patika, bija pati animācija (t.i. foni, tēli, u. tml.) Sižets ne īpaši. Laikam dēļ Love story un specifikas, kas tai bija klāt. Man šī filma likās liels mikslis no Tehanu un Vistālaikais krasts, kur daudz kas pārveidots, pat pati pasaule.
Tomēr bija patīkami skatīties. Īpaši prieks par dažām labi atpazīstamajām, grāmatā lasītajām vietām, kuras spēju atcerēties un kuras bija iekļautas. Citādi - 7 balles. -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Noskatījos šo, bet bija diezgan garlaicīgi. Bija tur archmage, bet neko interesantu neuzbūra. Ar drakoniem dažus kadrus parādīja un viss. Galīgi neinteresanti.
Filozofija tur bija, jā... bet to visu kaut kā nepilnvērtīgi parādīja. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:30 |