![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
mjaa, es domaaju cik gudram(piedodiet par apziimeejumu
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jus vispar apzinaties par ko šeit runjat? moda lēmums ir gandriz neapspriežams un ļoti retos gadijumos tur var kautko manīt. taka samierinies ar to ka tas ir.
UN nav pilnigi nekads jēgas turpinat muldēt par lietam ko tapat neviens negrib mainīt. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vai ja nesaprot "kas slikts" nosaukumaa bijis, varu bik paiztirzaat, kas nepatika eg. man. - beernishkjiigi kliedzoshi lieli burti, neteemaa nesaistiits nosaukuma nobeigums ar kaadas gaames nosaukumu (neesu skatiijies kontentu threadaa, bet pat ja bildes ir konkreetaas speeles, ne anime related, tad pilniigi pamatota paarmuuvoshana uz adekvaataaku foruma iedalju). Leets, beernishkjiigs, vismaz man uz nerviem kriitosh, meegjinaajums piesaistiit uzmaniibu.
P.S. iesaku paguugleet taadas lietas, kaa "netiquette" un vairaak piedomaat pirms meegjina abuseet capslock, novazaatas abreviatuuras, nevajadziigi atkaartotas teikuma pieturziimes, l33tspeak. kr4 wnk psc <g> |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Arii tad, kad dabuuju warn par saviem dzejoljiem, edg teica, ka lastguru nepatiks. Kad aprunaajos ar lastguru, es izdzirdeeju pavisam citu viedokli. LOL. tie dzejoliishi ja neko nejaucu tieshaam vareetu novest pie bana sheit (ja godiigi, pelniijis esi) kaa jau edg teica. tas kas var tikt izplatiits un publiceets netaa, un tas ko var aizsuutiit kaadam privaati, ir pilniigi dazhaadas lietas!!! topika nosaukumam jaaatbilst teemai, taapeec tas arii ir saukts par topika nosaukumu. neveidosim nu nosaukumus tipa "ieskaties sheit" - tas galiigi nepaarskataami un atnjem lasiitaajiem briiviibu izveeleeties par kuraam teemaam vinsh grib lasiit, un pa kuraam nee -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
jus vispar apzinaties par ko šeit runjat? moda lēmums ir gandriz neapspriežams un ļoti retos gadijumos tur var kautko manīt. taka samierinies ar to ka tas ir. UN nav pilnigi nekads jēgas turpinat muldēt par lietam ko tapat neviens negrib mainīt. Nē sipp, mums vajag demokrātiju! Katrs moda lēmums jāliek uz apspriešanu, vēl neesi to sapratis? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nē sipp, mums vajag demokrātiju! Katrs moda lēmums jāliek uz apspriešanu, vēl neesi to sapratis? ![]() Nu nu viens runā par kleitu otrs par meitu. Es lielsiki zinu kas notiek modu "virtuve" un kā tiek pieņemti svarigi lēmumi. Bet šeit jau ir cita lieta, nenozīmigs sīkums izsauc nenormālu sašutumu, nomainija topikam nosaukumu, nu ko tagat darīt? EDG tā izdarija un viss, Viņam nevajag vel kada priekša paskaidrot savas darbibās nav un nav arī vajadzigis parejo modu atbalsts, lai izdaritu nenozimigus labojumus. Tas ja tiek daīts domajams ilgu laiku neviens par to pat neaizdomajas vai nepievērsa uzmanibu,bet ne, jaizvērš to nacionālājā traģēdijā. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
shis nav vieniigais edg gaajiens pret mani. Es ar to biju pamanījis. Cimds sejā, te jābūt gandarījumam. Piemēram iespraust nokaitētu krāsns kruķi edg pakaļā un pusotru minūti. Tālāk jau redzēs. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
sipp: iemaacies saklausiit peedinjas / sarkasmu ;>
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
na na na provokacija, un tu man pārmet nespeju saskatīt sarkasmu nu zin te pat ShinChan aka zirgam jasmejās
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE na na na provokacija, un tu man pārmet nespeju saskatīt sarkasmu nu zin te pat ShinChan aka zirgam jasmejās Mmmm... ziiirgi.... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
cheerchils reiz teica:"ir 2 lietas, kuras tautai nav jaazin - kaa taisa desas un politiku."
un veel - "liela breeka, maza vilna" vai tieshaam tas ir tik svariigi? tas, kas gribees dabuut bildes, taas arii dabuus. This post has been edited by Pakkun: Oct 10 2006, 14:10 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ir veel viens teiciens: "No mushas izpuust ziloni". Mani pat paarsteidz, kaadus apjomus speej pienjemt kaut kas shaads... Bezmaz tieshaam kaa politikaa.
Izskataas, ka ir pateikts pratiski viss, ko var pateikt. Sho topiku var pat izmantot kaa referenci turpmaakaam muljkjiigaam pretenzijaam. Ja reiz izdomaats ir "naugty stool", tad tas tieshaam nav taapeec, ka man buutu personiigas tieksmes iekarot pasauli ar britu beernu zaldaatu armijas paliidziibu... Taisniiba arii Nuin, ka dziljo domu es varu arii nesaskatiit. Varbuut kaut kaadas mistiskas vecuma/praata/ieradumu noveerteeshanas speejas neljaava saskatiit gjenialitaati, kas sleepaas zem piedaavaataa, cilveeciskam praatam neaptverami izcilaa topika nosaukuma. Varbuut es kljuustu veel vecaaks un veel dumjaaks, arii variants. Veel veelos izteikt prieku (taa vien shkjiet, ka sanjemu Nobela Preemiju) par aivvv neatlaidiibu aizstaaveet mazaakuma pusi. Ir taisniiba, ka mees, lielais bars foruma iesuuneejusho, veco muljkju, ignoreejam jaunieshu veelmes mainiit muusu dziivi (un topiku nosaukumu veidoshanas etikjeti) uz ko laikmetiigaaku. Revoluucijai ir jaanaak, bet lai taa naak peec manas naaves (kas arii ir variants)! Visvairaak mani paarsteidz ShinChan. Kraaj kaut ko sevii pret mani, lai izgaaztu piemeerotaa briidii? Taa var dabuut kungja chuulu! Vajag teikt man sejaa! Es vienmeer esmu gatavs argumentiem un, gan atklaataam, gan aizklaataam logjiskaam diskusijaam ar Juusu Augstiibu. Ja pamana ko taadu, kam nepiekriit, ir jaasaka uzreiz, un tajaa pusee es pat atbalstu Hydrange (Tsukama). Tiesa, teema, kaa pieraadaas, nebija ne tuvu tik nopietna, lai saaktu atklaatu diskusiju visa foruma viduu. Var jau iesaakt ar aprunaashanos pie manis, tad iet suudzeeties pie kaada aizstaaviigaaka cilveeka, piemeeram, lastguru. Ja visi modi ir pret tevi, tad tas ir nopietns iemesls padomaat: "Vai shis forums ir tev piemeerots? Vai speej pielaagoties tam, vai izveeleesies citu forumu?" Jo, nopietni, mainiit te kaut ko ir ljoti gruuti, un pat man, modam buudamam, nav iipashi lielas iespeejas izveersties. Un, taa kaa esmu paziistams ar to, ka visu uztveru asi un burtiski, ja ShinChan (vai kaads cits) veelas kaa cilveeks tikt galaa ar ieksheeju nepatiku pret manis, varu arii tam laiku izbriiveet. Man nepatiik ne sleepties, ne beeguljot, ne sleeptas nepatikas vai liekuljoshanas. Vajag dariit visu, lai atrisinaatu probleemas! Vai laba anime jums neko nav iemaaciijusi? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tā vietā, lai rakstītu to garo penteri tu vienkārši nevarēji pateikt, ka topika autors ir mazgadīgs retards un ShiNChans ir pelnījis dabūt ar krāsns kruķi vispirms pa labo un pēc tam, profilaksei, arī pa kreiso vaigu?
Eh, edg, edg... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Visvairaak mani paarsteidz ShinChan(...) ![]() Laikam moderēšana cilvēkus padara par ļoti nopietnām būtnēm, kuras nav spējīgas uztvert pat nevainīgu humoru. Vairākas reizes pārlasīju savu komentu un joprojām nespēju apjēgt, kā tu to varēji uztvert nopietni. Ok, kruķis pakaļā varbūt bija mazliet par šerpu, bet jebkurā gadījumā... come on? Tad jau man par sippa tekstu "ShinChan aka zirgam" arī vajadzētu ārdīties, ko es nedaru. Ja man būtu kas iebilstams par tavām moderēšanas spējām tad es par lietu arī būtu runājis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Visi pieauguši cilvēki bet nodarbojas ar figņu, but labak satikušies uz izdzeruši pa kausam alus, un izrunājuši visu kas un ka.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:20 |