![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
stfu. juus domaajat, ja man ir 13 gadi noziimee esmu retarded animal baby? nevajag uzskatiit sevi par baigo varoni. kaa jau aivv teica, ka tieshi dalja "anime pictures" atbilst tam visam.. -.-| shajaa topikaa apvainoshanu jau vareetu uzskatiit par fleimu, bet kursh gan ar to nodarbosies -.-'' ka tik mani noveerot -________-
-------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu kaut vai tas ka tu vari ņemties ap lietam par kuram viss jau ir izrunats un saprasts ka neko mainīt nevar un ar neviens negrib. liecies tacu mierā,pienem to ka ir vai ........
p.s. nav jēgas atbildet |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ehhhhhh... Viss... Skaidri un bez cenzūras.
Šodien ir trīspadsmitais piektdiena, man slikts garīgais, neuztver to personīgi - tas varēja būt arī jebkurš cits idiots, kam es kautko līdzīgu pasaku. Tsukama, tu esi stulbs, kad tev tas vienreiz pieleks? Nomierinies un beidz kasīties par visādiem stulbumiem un rezultātā radīt vēl vairāk spamu. Nepietiek ar to, ka iekš dr.lv (lai gan man tā lapa ir pie pakaļas, fakts paliek fakts) tu dienenē kā zāli sapīpējies hipijs spamo? Vecais virsraksts bija nederīgs, jo tas neko nepasaka par topika saturu un izklausījās pēc spama, un kā jau mēs visi zinam, tādas lietas var atļauties tikai art sadaļā, jo ja visi topiki sauktos "Mani zīmējumi", nevarētu atšķirt. Jeb tev saprotamā valodā - LOL UR N00B DIE PL0X KTHXBAI. This post has been edited by Kikyou: Oct 13 2006, 22:23 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |