![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nice... bet... boot-pants?
|
sahara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 27-June 07 ![]() |
vnk superiigs...naw ko piebilst...tikai man taa labaa roka liekas ka uz elkonna pusi patiek paaraak shaura..
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Ko lai saka - nice fanart! Shodien apieshos bez kritikas
![]() -------------------- No name superhero
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Oo. Fanartu noteikti gribētu redzēt izkrāsotu...
Vienīgais, kas liek šaubīties ir rokas, tā mazliet dīvaini, nevaru iedomāties, kā tās krustojas aiz dīvāna, tāpēc skrienu uz viesistabu pārbaudīt. ^^ -------------------- (sun)
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
nuuu..... nav ko pateikt! tikai man vinya patiiiik! ![]() ![]() ![]() Mmmmm man patiik ![]() Vareetu tad arii kaut kad pabeigt ![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
piekrītu mishelinam - tas darbs vienkārši rullē. Es arī par to, lai pabeigtu darbu. ^^
-------------------- (sun)
|
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
This post has been deleted by Jooji
This post has been edited by jooji: Nov 18 2010, 19:27 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Jē, Melo. viens no vislabākajiem čariem in Death note. ~
and he looks hot here! tikai trūkst viena svarīga iezīme - teh rēta uz sejas. bet šokolāde ir labā. tu varētu pamēģināt viņu izkrāsot īstajās krāsās un tad mēs varētu salīdzināt ar īsto Melo. būtu interesanti. by teh way.. tava fanarta Melo ir smukas acis. nu kopumā jau skaisti, bet tie spilveni izskatās, kā no papīra izgriezti. viņus vajadzēja tādus pufīgākus. lai ir uh.. nu jā kā jau teicu vēlētos redzēt krāsotu variantu. talants tev ir! -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
superīgi zīmējumi!! Tev labi sanāk
![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
You got some guts... so try on!
![]() |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
This post has been edited by jooji: Nov 18 2010, 19:27 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kāds te ir kruts. Pilnīgi smird pēc izcilnieka
![]() Gomen par buļļa sūdiem, bet man trūkst vārdu un tas jau ir baigi pozitīvi -------------------- |
jooji |
![]()
|
This post has been edited by jooji: Nov 18 2010, 19:28 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
aaa... yuri yuri.. I'm not gonna kiss her, well, maybe a little kiss wouldn't hurt :*
-------------------- |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
It's really nice!!!
Man loti patik ka tu zime!! ![]() -------------------- Mjauu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:15 |