IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> anime vai manga viduslaiku stilā, nu virsraksts runā pats par sevi...
metaphor
post Mar 30 2007, 10:37
Post #46

Danshaku

Group: Chuunin

ko tu uzskati? huh.gif ka sish ir neveiksmiigs izgaashanaas meeginaajums? -piekriitu dry.gif

This post has been edited by metaphor: Mar 30 2007, 10:39

--------------------
what does it mean?
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Catgirl
post Mar 30 2007, 10:41
Post #47

Danshaku

nu lab dry.gif te ir naakamais anime (stickmenu) skelets ^^
IPB Image

This post has been edited by Catgirl: Mar 30 2007, 10:41

--------------------
IPB Image
+Quote Post
LMstrike
post Mar 30 2007, 14:01
Post #48

Heimin
*

lol, uztaisi vismaz 2-3 sec kaut vai tādā kvalitātē un tad te muldi
>>> http://yy.lv/download.php?f=33661

es ikdienu lauzu galvu par to, kādu sižetu taisīt, kā vieglāk panākt labāku rezultātu, un kā piespiest sevi...

This post has been edited by LMstrike: Mar 30 2007, 14:05
+Quote Post
Karamele
post Apr 1 2007, 09:44
Post #49

Hakushaku

From: huhu

catgirl, pati iesāki visu šito un tagad sūdzies, ka clvēki izsaka viedokli? XD pierādi, ka neesi stulba. Un tads tavs sižets man joprojām nav dalecis, varbūt pa priekšu uzraksti ideju?
+Quote Post
Catgirl
post Apr 10 2007, 19:05
Post #50

Danshaku

Ideja -

Ir tumšs un kaut kāds bērns lasa grāmatu par vampīriem. Pēkšņi nočīkst durvis, un nokriit virtuvē panna. Tā kā meitenei bija atsleegta elektriiba, vina lasīja blāvas sveces gaismaa, un shausmiigi nobijaas. Vina aatri paneema no galta [vai no jebkurienes citurienes] visaadus krustinus [&stuff] un paslēpjas zem segas.
Parādas titri. smile.gif

- speciāli karamelei

P.s. var jau piem. panemt ideju no tik labiem staastu autoriem kaa zeloco un panemt aglu [piemeers] cool.gif

This post has been edited by Catgirl: Apr 10 2007, 19:05

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Winry
post Apr 11 2007, 17:21
Post #51

Shishaku

Tavs darbs(šīs lielā projekta skices) ir awful, lai neko citu neteiktu.....tava zīmēšanas prasme ir no 10 ballēm, apmēram, 2+(neko nevar saprast)......man liekas, ka tev nespīd un tu tikai izraisīsi atsauksmes: " Aghhh, my eyes are bleeding, please, stop drawing."(cerēsim, ka saprati, ko uzrakstīju).....un runājos par iepriekšējo postu, kur skanēja frāze: "Vai tu uzskati mani par stulbu?", tad, jā, pēc taviem postiem spriežot tu esi stulba, tā vismaz es uzskatu. Labāk necenties neko iegūt, pirms pat neesi sākusi censties....pienāc, kad būs kas baudāmāks.

P.S. Ja sagrāvu tavus bērnības sapņus, tad sorry, that's the life we're in, deal with that!

This post has been edited by Winry: Apr 12 2007, 14:25

--------------------
"Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
+Quote Post
pollo3
post Apr 16 2007, 15:52
Post #52

Samurai

izlasiiju so visu sarunu un noleemu arii nokomenteet tongue.gif
Latvietim lielako prieku sagada ap**** citu, neko pasam nedarot.Nerunaaju par LMstrike, vari kritizeet (bet es tavae vietae labeak pamaaciitu wink.gif ). Taalaak taas skices ir tiiri normaalas, es pat taa nemaaku smile.gif. No taadaam skiciiteem arii var salipinaat staastu. Ir daudz labu anime ar nestandarta ziimeesanu, teiksim "The Soul Taker", "Colorfu", "Gankutsuou: The Count of Monte Cristo" (sorry vairaak neatceros), tiesi peec taam pasaam skiceem, var vinas mieriigi pa staastu uztasiit, kam to fonu vajag, lieka keepaasanaas, lai ir uz balta fona kustas cilveecini, notiek visa darbiiba.Ja uztaisiis kaut vai 5 min ar labu domu, vai nebuus anime ? Nebus smalki iztraadaati varoni, nebuus smuks fons, nebuus tur skaistas krasas, bet buus ziimeets ar cilveeka roku un buus doma kaut kaada(viss driizaak beerniskiiga, bet tas man neuztrauc tongue.gif ).
Taalaak, kam taas 24 seerijas ar fonu un sizetu.No pirmaas reizes NGE vai GTO sagraut taapat nesanaaks tongue.gif . Galvenas ir uztaisiit kaut kaadu niecinu, paradiit publikai un taisiit naakoso, iekraajot pieredzi un iemanas, savaakt ap sevi uzticamu komandu un prieka peec uztasiit kaut kaadu anime, nejau paardosanai .Vnk jaaizdara sev par prieku un tad jau arii citem iepatiksies tongue.gif .

vaaa garaakais teksts manaa muuzaa, bet nevareeju neuzrakstiit. Ieniistu, ka cilveeki nedomaa!
+Quote Post
Bitter_me
post Apr 16 2007, 17:03
Post #53

Samurai

Catgirl, paaris ieteikumi- Vispirms velti kaadus briizjus no savas dziives, lai iemaaciitos ziimeet, pec tam saac ar mangu, un varbuut peec paris gadiem, Tu vareesi saakt domaat par anime taisiishanu... es mangu saaku ziimeet kkur 13 gadu vecumaa, pavadot pie taa loti daudz laika, bet man pat tagad neveras valaa mute, lai saaktu apgalvot, ka es taisiishu anime, jo tur galu galaa vajadziigas vismaz kkaadas prasmes, lai buutu baudams rezultats... dry.gif Tieshaam, labaak taisi Mangu... biggrin.gif

--------------------
IPB ImageIPB ImageIPB Image

http://quietquietshee.deviantart.com/
+Quote Post
Shatako
post Apr 22 2007, 21:17
Post #54

Danshaku

From: Latvija, Rīga

TĀM.
Catgirl nu taču ieposto kādu CIEŠAMU, pilnīgi izstrādātu darbu kur nevarētu nekam piesieties!Tu vaicā vai citi uzskata tevi par stulbu..Es atbildu..--> Jā, šķiet ka tā jāsāk uzskatīt, jo tev jau cik ilgi visi prasa lai ieposto normāli izstrādātu darbu!Bet tu?! Piespamo pilnu topiku un beigās iebāz sērkoku cilvēkus?! Varb esmu nedaudz rupja?Tad piedod! Bet nevar nepiekasīties! >:|

This post has been edited by Shatako: Apr 22 2007, 21:17

--------------------
IPB Image
!FAT ANIMALS ARE HORNY! C:
+Quote Post
Ayumi
post Apr 24 2007, 15:26
Post #55

Kyuuketsuki

Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Catgirl
post Apr 29 2007, 17:34
Post #56

Danshaku

QUOTE(Ayumi @ Apr 24 2007, 15:26) *

Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic.

NO!! mad.gif
IPB Image

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ayumi
post Apr 29 2007, 17:46
Post #57

Kyuuketsuki

QUOTE(Catgirl @ Apr 29 2007, 17:34) *

NO!! mad.gif

Tā nav manga. xD Ko tu te vispār veido?

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
Catgirl
post Apr 30 2007, 14:00
Post #58

Danshaku

QUOTE(Ayumi @ Apr 29 2007, 17:46) *

QUOTE(Catgirl @ Apr 29 2007, 17:34) *

NO!! mad.gif

Tā nav manga. xD Ko tu te vispār veido?

smuka parodija happy.gif slinkums izstrādāt, un tāpat nav taksh tik svarigi. ikkatrs mulkis jau sapratis, ka shis "projekts" ir izgāzies rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tatsuke-sama
post Apr 30 2007, 18:41
Post #59

Heimin
*

Bet man liekas ka tas pēdējais bija tīri forši, kautgan nekādīgi neatgādina mangu tomēr manliekas ja tu vairāk pacenstos un atmestu savu slinkumu varbūt tev arī kautkas sanāktu...
līdz animei jāsaka tev gan vēl tālu..bet lai nu kā turpini zīmēt un neatmet savas idejas, tikai vairāk piestrādā pie tām un tad jau redzēs.. happy.gif
+Quote Post
Lust
post May 13 2007, 19:10
Post #60

Samurai

Eh... Pašā sākumā tu teici, ka tev ir uzzīmēts, bet tagad jau no tā novērsies un sāki mest iekšā zīmējumus, kurus es zīmēju 4.klasē skatoties Cartoon Network. Nu ja, 5. klasītes līmenī sarunāt muļķības, pievērst sev uzmanību. Es lasot šo topiku cerēju redzēt, kādu no taviem darbiem, bet esmu vīlies tevī.

--------------------
yokubou
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14 June 2025 - 16:17