![]() |
![]() ![]() |
![]() |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
ko tu uzskati?
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 30 2007, 10:39 -------------------- what does it mean?
![]() |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
nu lab
![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 30 2007, 10:41 -------------------- ![]() |
LMstrike |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 30-October 06 ![]() |
lol, uztaisi vismaz 2-3 sec kaut vai tādā kvalitātē un tad te muldi
>>> http://yy.lv/download.php?f=33661 es ikdienu lauzu galvu par to, kādu sižetu taisīt, kā vieglāk panākt labāku rezultātu, un kā piespiest sevi... This post has been edited by LMstrike: Mar 30 2007, 14:05 |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
catgirl, pati iesāki visu šito un tagad sūdzies, ka clvēki izsaka viedokli? XD pierādi, ka neesi stulba. Un tads tavs sižets man joprojām nav dalecis, varbūt pa priekšu uzraksti ideju?
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Ideja -
Ir tumšs un kaut kāds bērns lasa grāmatu par vampīriem. Pēkšņi nočīkst durvis, un nokriit virtuvē panna. Tā kā meitenei bija atsleegta elektriiba, vina lasīja blāvas sveces gaismaa, un shausmiigi nobijaas. Vina aatri paneema no galta [vai no jebkurienes citurienes] visaadus krustinus [&stuff] un paslēpjas zem segas. Parādas titri. ![]() - speciāli karamelei P.s. var jau piem. panemt ideju no tik labiem staastu autoriem kaa zeloco un panemt aglu [piemeers] ![]() This post has been edited by Catgirl: Apr 10 2007, 19:05 -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tavs darbs(šīs lielā projekta skices) ir awful, lai neko citu neteiktu.....tava zīmēšanas prasme ir no 10 ballēm, apmēram, 2+(neko nevar saprast)......man liekas, ka tev nespīd un tu tikai izraisīsi atsauksmes: " Aghhh, my eyes are bleeding, please, stop drawing."(cerēsim, ka saprati, ko uzrakstīju).....un runājos par iepriekšējo postu, kur skanēja frāze: "Vai tu uzskati mani par stulbu?", tad, jā, pēc taviem postiem spriežot tu esi stulba, tā vismaz es uzskatu. Labāk necenties neko iegūt, pirms pat neesi sākusi censties....pienāc, kad būs kas baudāmāks.
P.S. Ja sagrāvu tavus bērnības sapņus, tad sorry, that's the life we're in, deal with that! This post has been edited by Winry: Apr 12 2007, 14:25 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
pollo3 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 19-November 04 ![]() |
izlasiiju so visu sarunu un noleemu arii nokomenteet ![]() Latvietim lielako prieku sagada ap**** citu, neko pasam nedarot.Nerunaaju par LMstrike, vari kritizeet (bet es tavae vietae labeak pamaaciitu ![]() ![]() ![]() Taalaak, kam taas 24 seerijas ar fonu un sizetu.No pirmaas reizes NGE vai GTO sagraut taapat nesanaaks ![]() ![]() vaaa garaakais teksts manaa muuzaa, bet nevareeju neuzrakstiit. Ieniistu, ka cilveeki nedomaa! |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Catgirl, paaris ieteikumi- Vispirms velti kaadus briizjus no savas dziives, lai iemaaciitos ziimeet, pec tam saac ar mangu, un varbuut peec paris gadiem, Tu vareesi saakt domaat par anime taisiishanu... es mangu saaku ziimeet kkur 13 gadu vecumaa, pavadot pie taa loti daudz laika, bet man pat tagad neveras valaa mute, lai saaktu apgalvot, ka es taisiishu anime, jo tur galu galaa vajadziigas vismaz kkaadas prasmes, lai buutu baudams rezultats...
![]() ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
TĀM.
Catgirl nu taču ieposto kādu CIEŠAMU, pilnīgi izstrādātu darbu kur nevarētu nekam piesieties!Tu vaicā vai citi uzskata tevi par stulbu..Es atbildu..--> Jā, šķiet ka tā jāsāk uzskatīt, jo tev jau cik ilgi visi prasa lai ieposto normāli izstrādātu darbu!Bet tu?! Piespamo pilnu topiku un beigās iebāz sērkoku cilvēkus?! Varb esmu nedaudz rupja?Tad piedod! Bet nevar nepiekasīties! >:| This post has been edited by Shatako: Apr 22 2007, 21:17 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Catgirl |
![]() ![]()
|
Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic. NO!! ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic. NO!! ![]() Tā nav manga. xD Ko tu te vispār veido? -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Catgirl |
![]()
|
Tev šis projekts vnk neizdosies. Tu esi pārāk jauna, tev nav skilli utt un piekrītu te gan Better_me, Winry, Karamelei utttttt. Ar stickmeniem tu mangu neuztaisīsi. Give up and close this topic. NO!! ![]() Tā nav manga. xD Ko tu te vispār veido? smuka parodija ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tatsuke-sama |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 10-April 07 ![]() |
Bet man liekas ka tas pēdējais bija tīri forši, kautgan nekādīgi neatgādina mangu tomēr manliekas ja tu vairāk pacenstos un atmestu savu slinkumu varbūt tev arī kautkas sanāktu...
līdz animei jāsaka tev gan vēl tālu..bet lai nu kā turpini zīmēt un neatmet savas idejas, tikai vairāk piestrādā pie tām un tad jau redzēs.. ![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Eh... Pašā sākumā tu teici, ka tev ir uzzīmēts, bet tagad jau no tā novērsies un sāki mest iekšā zīmējumus, kurus es zīmēju 4.klasē skatoties Cartoon Network. Nu ja, 5. klasītes līmenī sarunāt muļķības, pievērst sev uzmanību. Es lasot šo topiku cerēju redzēt, kādu no taviem darbiem, bet esmu vīlies tevī.
-------------------- yokubou
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 16:17 |