![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Lietiņa, kas visvairāk bojā kopskatu - acis. Pacenties nākamreiz tās uzzīmēt tālāk [gomen, pārteicos], jo šis attālums nav šāds. Droši vien jau zini, bet šis platums ir vienas acs platumā. Vēlviena lieta - to gan es tev personīgi teicu, bet es neziu vai tu īsti piefiksēji, tādēļ uzrakstīšu - kad zīmē 3/4 jāatceras to, ka viss izskatās nedauz savādāk - acu, deguna, kā arī galvas pagrieziens pagrieziens [gomen, es īsti nezinu kā to īsti definēt; ]. Šajā gadījumā, tev ir galvas pagrieziens [kaut gan vispār manurpāt tā jau ir pirmā lieta, kas nosaka, ka zīmējums būs 3/4..] un lūpas. Nu, vismaz par tām lūpām runājot - īpaši tas novietojums nekrīt acīs, tā kā gan jau ka ir pareizi ^^
Un - piestrādā nedaudz pie lūpu zīmēšanas. Es zinu, ka tā tev ir diezgan čakarīga lieta, bet patrennējies uz atsevišķas lapiņas. Ar laiku manuprāt visu var iemācīties un tu neesi izņēmums, kurš to nevar. >:3 Apjoms matiem varēja būt mazāks, bet kas uzzīmēts, tas uzzīmēts. Nākamreiz piedomā pie tā, kay? Bet kā parasti iefanoju par tiem rakstiņiem un tie jūgena čibrikiem. Un vēl tas spaikijs. Jēs, jēs, jēs, jēs jēēs :3 Turies, dzelzsbeton. Tu vari labāk, un tu to jau esi pierādījusi! This post has been edited by Tomoko: Dec 23 2007, 22:25 |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
viens vards-rokas! ><
-------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
priecīgas lieldienas visiem.
nedaudz novēlots apsveikums. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
nedaudz.
izskatās sātaniski ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
kas tā liek domāt.
krusts? This post has been edited by Asuka: Apr 5 2008, 12:54 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Krusts tomēr ir kristietības simbols, lai cik daudzi "melnie" ar to apkārušies, tāpēc nē. Drīzāk līnijas pašas par sevi, cimdiņš uz rokas, nagi... nu tā. Tā drīzāk ir sajūta nevis logiski pamatojams apgalvojums
-------------------- |
Asuka |
![]()
|
loģiski-pamatojamie-apgalvojumi ir fine by me.
man jau patīk dzirdēt to, ko citi cilvēki jūt skatoties uz maniem zīmējumiem. ![]() doma īstenībā bija tāda, ka roka ir apkārta ar visu iespējamo (kaut kas uz freak-harajuku pusi), tur olu, un kaut kāds freak-ēnu-pirksts tur olu no otras puses. un apkārt lido random truši ar grebenēm. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Jā, tie truši ir peroši
![]() -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
tas pēdējais jau tīri interesants! par Lieldienu tēmu gan šijā zīmējumā vēl varētu pastrīdēties un arī no animes tur īpaši daudz kas nav ....
![]() ![]() Labs fantāzijas lidojums! -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Asuka |
![]()
|
paldies.
tev ar smadzenes iecentrētas tikai-uz-anime-stila zīmējumiem? jā, mana izpratne par lieldienām atšķiras no normālu cilvēku. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais interesants - lidojoši zaķīši, zaķīši, kas pakarināti aiz vienas kājas un ķīniešu kaligrāfijas ota apkarināta ar kautko pūkainu.
Ideja feina, vienīgais kas varētu būt labāks, tā ir kompozīcija(objektu izvietojums telpā), liekas, ka tā lielā zāle ēd nost roku, kas droši vien domāts kā skata centrs. +Spams QUOTE jā, mana izpratne par lieldienām atšķiras no normālu cilvēku. Atkarībā no tā ko mēs uzskatam par normāliem cilvēkiem. Lielākā daļa pasaules nesaskata lieldienās neko līdzīgu oliņai vai zaķītim, tā kā jāsaka būtu : '' mana izpratne par lieldienām atšķiras no tavējās'' well nu, ja tu uzskati, ka JnVbt ir standarta normālais cilvēks ar standartizētiem uzskatiem, tad tā varētu teikt, bet.. nuu... vairums cilvēku neskatās anime. Man ir sajūta, ka tu JnVbt'am uzbrauci XD. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
tāda arī bija tā doma - `zālē` pazūd roka un viss pārējais.
or whatever. paldies par to pašu. uzbraukt JnVbt, jau neuzbraucu. tas, ka šis ir anime forums, nenozīmē, ka tagad visiem memberiem jāstājas rindā ar zīmuļiem rokās un jāzīmē anime. This post has been edited by Asuka: Apr 6 2008, 14:01 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
tavs ziimeejums ir kaartiigs, bez sviikaam un man skauz ka tie pirksti tew labi iznaakusi ,............ malacis
![]() ![]() vieniigais man liekas tie zakki tur galiigi neiederaas jo ziimeejums pats par sewi ir taads (nevaru atrast pareizo vaardu) ass un daleeji arii elegants , bet zakkiisi ir miiksti puukaini un apalliigi , man liekas tas taa neiet kopaa, un veel pameegini apvilkt ar melnu tinti kontuuras .... man jau liekas ka tad ziimeejums vairaak izcelsies ![]() This post has been edited by antuanete: Apr 12 2008, 13:49 |
Asuka |
![]()
|
tinte beidzās. XD
un man pārsvarā zīmējumos ir tintes-zīmuļa salikums. ātri apnīk. zaķīši. a zaķīši priekš fun. es nezinu, kā labāk lieldienas raksturot, kā ar trušiem. un ja viņus nezīmētu tādus pufīgus, tad viņi pēc lāčiem izskatītos. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Asuka |
![]()
|
pāris jaunas skices.
![]() domāts fanarts animei Yamato nadeshiko shichi henge. fons - randomā, bez sakarīgas perspektīvas. -------------- ![]() puķes - pilnīgā bezsakarā. izmantots parastais HB un 2HB grafīts. This post has been edited by Asuka: Jun 18 2008, 20:59 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |