IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> zeme-gaiss
rebel
post Aug 1 2005, 22:19
Post #121

Shishaku

Group: Chuunin
From: artifical life

skaistiigi..un smukii tattoo taj chixaj 4.biudee..

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
FaNtA
post Aug 2 2005, 12:44
Post #122

Danshaku

From: uz pasūtijuma ^_^

šitei peedeejie, baigi labie, tik 3 charam taas peedas bišku kkaadas netaadas, bet 1 un 4 ziimeejums vienk rlzz

--------------------
/moo
i has a signuchar
and i did it for the lulz.
+Quote Post
Ayumi
post Aug 2 2005, 20:59
Post #123

Kyuuketsuki

nu kas tur tik slikts? vai tas ir aizliekts? huh.gif
jaa, darbi ir iipatneeji un superiigi! cool.gif

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Aug 6 2005, 11:31
Post #124

Shishaku

image

image

image

--------------------
All the english I know, I learned watching anime.
+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Aug 6 2005, 13:50
Post #125

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

Tev bildes kaut kur aizceļojušas.

--------------------
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Aug 6 2005, 14:44
Post #126

Shishaku

nav aizceljojushas, es hostoju no deviantarta, tapeec gljuko laikam, bet iekopeejot bildes adresi parasti var iechekot - es maajaas paarhostoshu no kompja..

p.s. kaads vispaar skataas manu galeriju - wow!

--------------------
+Quote Post
slay3r
post Aug 12 2005, 04:45
Post #127

Danshaku

QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 20 2005, 13:36)
image
this one's my personal precios, but i screwed the legs, lūdzu piedodiet, bet man nakad ceļu locītavas nav sanākušas sad.gif
*

Cik nu man izdevās izkrāsot. (*Begginer here, handle with care! ) Ceru ka tev patiks.

image

This post has been edited by slay3r: Aug 12 2005, 04:49
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Aug 12 2005, 09:13
Post #128

Shishaku

ir ok, es tāpat neko labāku nevarētu pagaidām izveidot tongue.gif

--------------------
+Quote Post
-nDigo-
post Sep 3 2005, 20:48
Post #129

Danshaku

From: home

a.r.b. kapeec neko jaunu neliec? neziimee vairs ko? ja ir kas jauns ieliec!! man patika taveejie ziimeejumi!!

--------------------
+Quote Post
Tador
post Sep 3 2005, 21:35
Post #130

Hakushaku

Group: Kaigan Valde

Ja kaads veel kaut reizi man pateiks ka Otaku hubaa ziimeetaaju truukst!!!...
smile.gif
+Quote Post
aigarius
post Sep 4 2005, 01:36
Post #131

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

Pēc pieprasījuma - hardcore kritika. Meginasu piesieteis arī pie vismazākajām detaļām cool.gif
* kaķveidīgais frīzeris - galva nepiestāv pie ķermeņa. ķermenis ļoti lokains un spalvains, bet virsū tāda ķīnas citplanietieša galva smile.gif
* sieviete uz jumta - kāju augšājā daļa man liekas diezgan nedabīga. nav skaidrs vai poza ir dinamiska (uz ko rāda kājas pacelšana un zobena pozīcija) vai statiska ( visa pārējā ķermeņa pozīcija). kreisā apmetņa daļa (no mums skatoties) plīvo tā, ka vējš pūstu no skatītāja, bet labā tā itkā vējš ir no kreisās puses.
* "zvaigžņu sardze" - konceptuāli nesaprotama vajadzība savietot plākšņveida futurīstiskās bruņas, ķiveri un šaujamieroci ar zobenu un apmetni. apmetnis nezinkāpēc parādās tikai zem jostasvietas (un varbūt ap zobenu). varētu mazliet pievienot detaļas aiz tās robežas pāri kurai šie sargi skatās.
* "protoss ar tanku" - nav īkšķa -> nav skaidrs, kā ierocis turās rokā. varētu vai nu uzzīmēt īkšķi, vai arī "iedzīvināt" ieroci kā atdalāmu bruņas sastāvdaļu neaizmirstot uztaisīt identisku pievienošanās portu arī uz otras rokas.
* "GTO Rembo" - balsta kāja ir acīmredzami nepabeigta. atšauto čauliņu pozīcija nesaskaņojas ar varoņa iepriekšējo kustību (tās kuras ir pa labi ir pārāk augsti, vēl vajadzētu saskaņot, lai kreisās čaulītes būtu mazliet tuvāk vizuāli viena otrai nekā labās, ja varonis ir kustējies pa kreisi šaušanas laikā.)
* "Ādamsu enģelītis" - acis un piere ir galīgi ne-anime stilā. spārniem vajadzētu būt mazliet massīvākiem tuvojoties ķermenim (padomā, kā viņi tur stiprinās wink.gif). zobena leņķis nesaskan ar jostas pozīciju - zobens uzzīmēts par zemu.
* "Sitējs, lēcējs un koks" - sitēja kreisa roka savādi izliekta. kāpēc lēcējs ar muguru pret sitēju stāvēja? kaut kas man tā lēcēja matos nepatīk.
* "Sekretāre bruņās" - no ķermeņa proporcijām diezgan skaidrs, ka tā nav cīnītāja, bet drīzāk svara vērotāja. zobens atkal ir mazliet par zemu (ja vien viņu rokā netur).
* "Sēdošā pie koka" - asa seja un apaļīgs pārējais ķermenis, te varēja būt vairāk konsistences.
* "Starainā vēderspļāvēja" - acis!!! (lūpas!) mazliet nesaprotami, kas te notiek - kāda ir dinamika, kāds ir fokuss. gandrīz vai izskatās, ka kāda elfu princese mēģināja kaut kur lidot, bet viņu kāds notrieca ar zibeni nost un mēs nezinkāpēc skatāmies uz šo pasākumu simtdaļu sekundes pēc zibens spēriena.
* "Dancojošā vampīriena ar zobeniem" - labais celis ir saliekts it kā labā kāja būtu priekšā, be tā nav. pēc manas gaumes bikšu staras ir pārāk garas, bet nu ja viņa lidinās, tad viņai mode ir svarīgāka par ērtību tongue.gif
* "Finish him!" - apakšējā bruņinieka roka izskatās kā uz skatītāju pavērsta. šķēpu turošā plauksta ir ļoti maza un izskatās diezgan nedabiskā pozīcijā - tā turēt šķēpu ir ļoti nedabiski, veicot tamlīdzīgu dūrienu elkonis būs ievērojami augstāk
* "Anget&Teat" - elfiskās ausis te ir galīgi ne pa tēmu. acis ne-anime, bet vēl tīri labi saskanīgas šajā gadījumā. man liekas, ka izkapts labā puse ir mazliet zemāk nekā tai vajadzētu būt.
Piezīme, lai redzētu vēlākos zīmējumus, ir jāielogojas inbox.lv tongue.gif
* ng2.jpg (meitene ar zobenu, kas taisa 'seal' ar labo roku) - labā roka neproporcionāli īsa. ( lai gan proporcionāli viņa ir tikpat īsāka par kreiso roku cik labā krūts ir mazāka par kreiso wink.gif)
* weaponmaster rullē smile.gif
* dragonslayam padomā kā beigās stāvēs asmenis pēc tādas kustības, protams, ja tev nav domāts pretēja liekuma asmenis, jo tāda gadījumā es ieteiktu padomāt, cik reizes ar tādu ir grūtāk griezt (kur nu vēl cirst).
* "Tovarišši v bolote" - tā stāvošā džeka seja un izstieptā roka gandrīz vai uz Disneju velk biggrin.gif
* " Jakas metēja " derētu mazliet pie matiem piestrādāt. nav gluži skaidrs vai viņa uz šejieni nāk vai uz jūru iet. Un kur tu viņai stringus iebāzi ? smile.gif
* "Ragainis ar trim rētām uz krūts" - gribētos mazliet tonējuma ragu daļu tuvuma vai tāluma atzīmēšanai
* "A.I. ar baigo šaujamo un meiteni priekšā" kautkā robota detaļas un struktūra pazūd aiz meitenes, viņš vairs neizskatās diezko sabalansēts.

Viss, ko neminēju šeit (un arī lielāka daļa tā, ko minēju) ir patiešām lieliskā līmenī. Tev būtu jāpadomā par karjeru vizuālās mākslas jomā (vai nu tīri mākslā vai arī reklāmā, dizainā, ...).

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Sep 4 2005, 15:43
Post #132

Shishaku

Emm, nu jaa - redz', viss ir normaali un pareizi, jo jaunaaki darbi jo mazaak to briesmiigo kljuudu smile.gif tici man, man pasham mati staavus celjas redzot ko es pirms gadiem esmu sastraadaajis, bet tajaa briidii tas bija labaakais mans sniegums.. es maacos, bet leeni. cik nu pa tutoriaaljiem un anime sagraabstu pats tongue.gif bet nu par to karjeru - 2dien beidzot ieshu pierakstiities ziimeeshanas studijaa un saakshu gatavoties iestaajeksaameniem maakslas akadeemijaa..
par to kapeec nav jaunu darbu - man nav skanera un tas arii viss happy.gif es jau censhos samekleet, bet visi kam ir ko paziistu ljoti reti sadabonami rokaa tongue.gif pietam nekaa baigi kruttaa jauna man nav, paaris engelji, paaris chibi-neko-piraati tongue.gif un kautkaadi shtruntinji, bet kautkad ielikshu.
man prieks ka te veel kaads posto..

--------------------
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Oct 17 2005, 00:07
Post #133

Shishaku

ļoti veci-
image
image

veci-
image
image

--------------------
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Oct 17 2005, 00:08
Post #134

Shishaku

principā, pēdējie ieskenētie-
image
image
image
image
image
image
image
image

--------------------
+Quote Post
icewirm
post Oct 17 2005, 00:17
Post #135

summoner

From: the other side of the world

ohmy.gif
Boy you have future working of this.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

19 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
29 User(s) are reading this topic (29 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 19:03