![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
still much to learn..
[pēdējie darbi iepriekšējā lapā] -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
![]() -------------------- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
WTF?
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]()
|
lineart: me tattoo & coloring: Vadim -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]()
|
nebija ko darīt pusdienu pārtraukumā un nu es arī esmu degradējies ka tik uz paint varu pazīmēt... vēljoprojām aktuāli jautājumi, kam ir skaneris un varētu ieskanēt jaunos darbus? -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
njaaaa. . . . shmuki!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]()
|
nee nevajag ar painta kjeepaajumiem aizrauties, jaaziimee ar ziimuli, gribu ziimeet ar ziimuli, ghhh....... bet riktiigi skaneri vajag
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
HEEEEEEEEEEEEEI kam ir skeneris atsaucieties
(ja neviens nedzird tad ir jaabllauj ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Koa tas tavs tatoo ?!?! @_@ Veelaak nenozheelosi taadu sviestu uz rokas? ^^ornamenti kaadi tach izskataas kuulaak un nopietnaak.
-------------------- Cute little pervert ^^
|
![]()
|
pars viestu es tev varētu ķieģeli ielīmēt sejā ja man patiktu vardarbība, bet tu runā kā mans tēvs. tas ir zīmējums, un arī pēc 20 gadiem tas būs zīmējums, un tas ir manis zīmēts zīmējums. izvēlēties ornamentu nav nekāda māksla un apziņa ka tādu jau nēsā pustūkstoties cilvēku nav nekāda jaukā - iedomājies satiekas 3 cilvēki tusiņā un visiem vienāds tattoo, pat ne kāds logo vai kas, bet teiksim identiska dzeloņstieple vai kautkāds tur tribal šit vai ķīniešu ēdiena nosaukums.. kamoon, manuprāt oriģinalitāte ir tetovējuma būtība, nevis vadīšanās pēc klasiskiem principiem..
|
![]()
|
(zīmēju pālī / I was drunk when doin' this) un mani galīgi ne**š tas ka neviens neskatās.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]()
|
ņemot vērā ka kautkāda gļuka pēc darbus nerāda mēģinu ielikt pa jauno...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
.... .... ... W-O-W !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Es apskauzhu tevi par taadu maaku ziimeet... -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Šitais jau nesen kur redzēts...
Bet ir labi. Tikai dažās vietās liekas dīvainas ķermeņa proporcijas. A ber kātā- supaa! Īpaši pēdējais foršiņš! -------------------- |
![]()
|
es nesaprotu, man nelikt vispār neko vairāk? neviens nekritizē, nekomentē.. tad jau labāk deviant'alikt tur reizi 2 mēnešos kāds kautko iekomentē vismaz derīgu..
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:14 |