![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
*darbiņš tiešām man pašam ar patīk
![]() *tik platus gurnus jo.. ![]() ![]() ![]() *es nenocietos un pilnam gandarījumam ielikšu detaļas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tehnika joprojām: data copy papīrs, zīmulis 4B, dzēšgumija, markeri, pildspalva, skeneris ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
![]() anti-phoenix ![]() buy me a spacecake and I'll be an astronaut -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
pirmajaa man shausmiigi patiik spaarni awww.. kaa tev tik labi sanaak? *grauzh nagus no skaudiibas* otrais arii forsh tikai prasaas lai buutu biki kraasainaaks
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ļoti labi darbi. Man nav neviena slikta vārda. Patiešām nava.
-------------------- |
![]()
|
KĀDAM NAV SKANERIS??? es mirstu no tā trūkuma - darbi top, bet paliek mapītē neieskenēti..
p.s. kādam nav links uz kādu tutorialu kā krāsot photoshopā vai painterī vai ilustratorā?? progas ir bet neko nejēdzu.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Baigi ievēroju gurnus... Labais
![]() Interesanti darbi un nav arī kur piesieties... Par samuraju ar pistoli - ![]() ![]() ![]() Un man baigi patikās kritušais eņģelis ar stilizēto izskapti ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Jan 24 2006, 01:11) Vai, nu darbs kopumaa jau izdevies izcili. Iipashi apbriinoju spaarnus, kuriem ljoti veiksmiigas paarejas (uguns-spalvas). Vieniigi shajaa fragmentaa (skat. citaatu) manu uzmaniibu piesaistiija taa anomaalija, kas vinjai iz bikseem reegojas (uzreiz, kur viduklis tik negaidiiti beidzas). Izskataas diezgan negliiti un nedabiski. Varbuut gan taa ir domaats, bet es jau arii tikai izklaastu no-malas-veerotaaja domas. Paareejie darbi arii tiiri taa neko. Iipashi man patiik shii tehnika, kura tev diezgan labi iestraadaata. -------------------- |
![]()
|
es īsti nesapratu kas tieši ir anomālija, bet varbūt tu domā gurnu kaulus ko es īsti nemāku uzzīmēt un izskatās kā dzīvē nekad neizskatās.. bet es jau teicu ka nemāku zīmēt..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
svekris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 9-March 06 From: Cesis ![]() |
es izburos cauri visam 12 lpp un tads ir mans spriedums , protams neprofisnāls ,bet tomēr lūk
1)par pēdjiem zīmējumiem ,forsi un krasaini , (mēs visi labi zinām kauztaisīt krāsaniu smuku līdzvarotu zīmejumu ir daduz grūtāk nekā melnbaltu) 2)es skatos jau no pirmajiem zīmējimiem ,a tur vēl varēja kaut kur pieieties mana accs tā kārtīgi un kāds IMPROVE!!! 3)ja godīgi izskatās nedzudz pēc fantazij (nu labi loti) izskatās p.s. respect ja es tā varētu zīmet... ![]() |
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 10 2006, 14:46) es īsti nesapratu kas tieši ir anomālija, bet varbūt tu domā gurnu kaulus ko es īsti nemāku uzzīmēt un izskatās kā dzīvē nekad neizskatās.. bet es jau teicu ka nemāku zīmēt.. Jaa, jaa, tieshi to anomaaliju es domaaju. Un es nekad neteiktu, ka tu neproti ziimeet. Vienkaarshi atrodi kaadu bildii, kur gurnu kauli ir redzami, un apskaties, kaa vinji izskataas un kaa vinjus var uzziimeet. Un viss. Taa jau tu ziimeet proti pat ljoti labi, peec manaam domaam. -------------------- |
![]()
|
es zinu anatomiju un zinu kā būtu jāizskatās, man vienkārši likās ka tā ir ok šim stilam(kurš nav īsti ne fantasy ne anime ne arī kautkas cits), bet nu ja jau dīvaini tad pamēģināšu kādreiz atkal piesēsties pie grāmatām un uzģenerēt kautko jaunu - vairāk realistisku(kautgan es nevienā anime neesmu redzējis precīzi izceltus gurnus izņemot TRAVA: FIST PLANET)..
jautājums par skaneri aktuāls.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu comon... nav ko piesieties pie tiem gurniem. labi vien ir ka cilveekam ir savs ziimeeshanas stils. ja visi ziimeetu pilniigi vienaadi, buutu garlaiciigi. shajaa topikaa vismaz ir uz ko paskatiities.
|
![]()
|
man nav skaera, bet es nevarēju izturēt.. (tikai nesitiet par slikto kvalitāti un piu piu, man nav cita varianta pagaidām ieskanēt)
un nestrīdieties par gurniem ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
jup, pamatiigs Trava iespaids
![]() bet esjau neko nesaka, shams tieshama i sesiiga anime ![]() un ziimejumi i satriecoshi! -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]()
|
es tādus gurnus sāku zīmēt pirms travu redzēju.. vienkārši trava mani iedrošināja turpināt iesākto..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:05 |