![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Otrs no peedeejiem diviem ir WOW. Man pacietiibu tik detalizeeti visu ziimeet. *klanaas tava priekshaa* Ljoti labi darbi
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
štrunts par kvalitāti un gurniem... kā tu vari visus tos sīkumus izzīmēt????... jābūt ĻOTI LIELAI PACIETĪBAI!!! ļoti patīk ēnas, un gurni pat neko netraucē!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
nu par pacietību nesūdzos
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
QUOTE(dark_angel @ Mar 12 2006, 21:30) nu comon... nav ko piesieties pie tiem gurniem. labi vien ir ka cilveekam ir savs ziimeeshanas stils. ja visi ziimeetu pilniigi vienaadi, buutu garlaiciigi. shajaa topikaa vismaz ir uz ko paskatiities. Es jau par gurniem neko nesaku, man taadi gurni diezgan labi patiik un tas vispaar pie stila piederas. Man vieniigi tie kauli (kuri, starpcitu, paareejiem radiijumiem ir tiiri cieshami) griezh acis, visaadi citaadi dailjdarbi ir sameeraa gliiti. Un stils, jaa, stils ir. Peedeejie ir interesanti - iipashi vijiigaas liinijas, taas labi sanaakushas. -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Err slinkums lasiit, ar ko tavi darbi tiek kraasoti :?
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
markeri un pildspalva.
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
hmm, nu jaa taa jau liekas.
|
![]()
|
joprojām nevaru sadabūt skaneri, bet nevaru atturēties no parādīšanas, tapēc piedodiet foto kvalitāti un daudzumu, jo nevar vienu bildi pietiekami labu izveidot tapēc detaļas safočēju, gomen, gomen, gomen..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() manas elfu meitenes jeb - the clan ot the eye of the white tiger.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Loti skaisti...
Nekad vēl neesmu redzējusi tik skaisti uzzīmētus melnādainos. Kā var būt tik daudz pacietības, lai šo visu krāsotu?!!! Brīnišķīgi....nav kļūdu.... Pie tam man ļoti patīk kā uzzīmēts audums. tu gadījumā nemācies kādā makslas skolā? -------------------- |
dmonster |
![]()
|
Smalki... Jauki... Ilgi ziimeets ir cik?
|
![]()
|
ilgi ir diena, vai divas.. bet nu nejau tā, cik darbā atlicinās laiks, un bik vakarā..
|
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() (elfu meitenes ko atvedu no francijas) -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
dmonster |
![]()
|
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 27 2006, 17:07) Cute.. 2., 3., 4. man to *melnā* āda patīk, pauž karoč noslēpumainību(Whatsoever Dark Elf's pwn!!!!). 2ajā bildē ir jauks aprīkojums. Your Dark Elf's pwn! ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]()
|
"pwn"???
|
dmonster |
![]()
|
pwn(pawn) - bandinieks, bet ja skatās pēc spēlētāju viedokļiem tad pieveikt, piecīnīt. :}
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:27 |