![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
sipps, tu esi dzirdējis par tādu žanru kā Dementia? Bieži vien tur ir neiespējami saskatīt pilnīgi nekādu līdzību ar jau pierasto animācijas stilu. Palielini savu redzesloku. Un kapēc gan šīe useri nevarētu zīmēt dementia stilā?
QUOTE jo manuprat vispar butu jaizbeidz šita mažošanas ar User'u galerijas un taja ievietotajam dranķīgajiem zimejumiem, tas tomer nav nekads jauno zimetaju forums. tas ka tam ir kautkada attala saikne ar anime nenozime ka tas obligati jaliek iekšā. cmon, tādā gadījumā jāaizvāc visi pārējie topiki un jāatstāj tikai TV,OVA&Movies sadaļa. ![]() edg, topiku izcelšanu vajag, lai cilvēki, ieejot Useru galerijā, pašā augšgalā redz pašus labākos zīmētājus, kas dotu stimulu pašiem labāk zīmēt un redzētu, uz ko spējīgi ir latvieši un ka tā nezīmē tikai Japānā. Īsāk sakot, atbalstu sevis doto ideju par pinnošanu. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Ou ta ideja ar pino6anu man ar patiik^^
atbalstu, ja kas... lol skatos mani darbi ir tik necie6ami, ka pat sipps tos neizkomenteja ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu lūk jus nevarat tik skaidriba par to kas notiks ar User'u galerijam, bet tikmer "jaunie" mākslinieki turpina ardīties un rožot kartejos nekam nederigos darbus.
lilion un cilvēki joprojam taisis katrs savu topiku un liks bildes iekša tik un ta neatkarīgi no ta vai tas bus augšouse vai ne,tas ja neatrisinas problemu sipps, tu esi dzirdējis par tādu žanru kā Dementia? Bieži vien tur ir neiespējami saskatīt pilnīgi nekādu līdzību ar jau pierasto animācijas stilu. Palielini savu redzesloku. Un kapēc gan šīe useri nevarētu zīmēt dementia stilā? uz ka tad es tev var paplašinat savu redzesloku uz draņķigu zimetaju reķina? nu jurc tur ir jabūt ļoti lielai fantazijai lai spetu ko saskatīt. This post has been edited by sipps: Oct 30 2006, 20:03 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es neredzu lielu jēgu ''spraušanai augšgalā''. lai arī tas parāda ''gurķiem'' kā tās lietas darāmas, tomēr tas arī tev liek sajusties kā pēdīgam suņa izdirst*m sūdam.
ja arī kaut ko manīt, tad , piem, nu nezinu, kaut vai tauta balso par, pieņemsim, 7 labākajiem zīmētājiem, kurus tad ''piekar'', bet pārējiem ir kaut vai iespēja pelnīt kkādas debīlas zvaigzīntes ( manis pēc kko citu arī). sasniedzis vajadzīgo zvaigznīšu daudzumu - žvīks, tevi arī piekar - tas ir kā stimulē amerikāņi savus resnos bērnus labāk mācīties - 5 zvaigznītes, konfektīte.... nu, tjipa balso tie 7 izredzētie. (bet par blatu visu ko jau var sarunāt). citas izejas neredzu. gan jau mans priekšlikums ir diezgan lame, bet tomēr kaut kas. tādā veidā vismaz parastā tauta - neotaku redz the best darbus, bet arī citiem ir iespēja tur tikt. bez tam, ''žūrija'' ievēlēta mūsu pašu, tāpēc paši vien būsim vienlīdz vainīgi, ja kkas saiet galīgā, atvainojiet, pakaļā. varētu vēl noteikt, ka visiem zīmējumiem (75% no kopskaita) jābūt par animi (anime forums, for gudness sakes!), un kaut cik saprotamiem, jo man jau arī apriebies skaidrot jaunajiem kā kāja pareizi zīmējama. pašam ace nav? (lūdzu nekliegt, ka neesmu postojusi savus darbus, man vnk bail no jums) This post has been edited by kahi: Oct 30 2006, 20:29 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaapeec visu nevienkaarshot. - 2 iedaljas. vieni kas vieliidziigaaki starp vieliidziigajiem, un visi paareejie. pirmajaa creatot jaunus threadus nevar, bet kaads no modiem var paarnest no otraa. imho var pietiekoshi paljauties uz moderaatoru sirdsapzinju/gaumi vismaz 80% apmeeraa un visu shaadeejaadi atvienkaarshot. nekaadas tur voting, konjaka zvaigzniishu utml sisteemas.
P.S. veel var nedariit neko, bet nedaudz pastudeet foruma iespeejas. - jau n gadus var izveeleeties kurus threadus trackot / nee savam profailam. peec katra individuaalaas gaumes. vismaz taads iespaids radaas redzot threados 'subscribe to this forum' utml opcijas. This post has been edited by Church: Oct 30 2006, 20:36 |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Tevi toch sipps nevareetu laist pie ziimeejumu veerteeshanas!! 1) Tevi nekas neapmierina 2) Tava izpratne pa maakslu un taas kvalitaati ir drausmiiga(vismaz man taa liekas) ![]() AA vot jautaajums nah tu manus un veel dazu labu artistu darbus ierindo kaa ar anime nesaistiitus?? Nu ok man no anime ir taalu bet noteikti tik pat taalu ir arii dainistr darbi, bet vinju tu atziisti kaa veert apskatiit! Nu ok man nav laika rakstiit k, karoch useru galeriju vajag sakaartot bet sito suudu pie veerteeshanas lais tevar!! PALDIES.... This post has been edited by Mishelin: Oct 31 2006, 12:15 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
lol skatos mani darbi ir tik necie6ami, ka pat sipps tos neizkomenteja ![]() ![]() Haha, es pieņemu, ka viņš uzrakstīja tikai par pirmajām divām lapām forumā (nevainoju, jābūt pilnīgam pašnāvniekam, lai par visām 16 uzrakstītu), bet tavs topiks ir norakts sešas pēdas zem zemes. xD Ja zīmējumiem art sadaļā jābūt tikai un vienīgi saistītiem ar anime, tad jau mēs drīkstam arī izvarot Offtopiku (nepārproti, es neesmu par offtopika iznīdēšanu), par cik tam ar anime tādi pati saistība kā sviestmaizei ar čību, "kas zin, varbūt nokritīs". Var jau teikt, ka offtopiks ir offtopiks, "to tak nedrīkst aiztikt!!!", bet tādā gadījumā art sadaļa ir art sadaļa. Pie tam... "User'u galerijas otaku.lv mākslinieku garadarbi" Kur tu redzi, ka ir jābūt saistītam ar anime? Labi, varbūt Art sadaļa atrodās zem Anime sadaļas, bet user'u galerijas tur atrodās tikai tāpēc, ka nav neviena labāka vieta, kur viņu nolikt. Vai arī varbūt tev labāk patiktu, ja Useru Galerijas atrastos tieši blakus Offtopikam, par cik tā sadaļa ir vairāk saistīta ar forumu nekā ar anime? Vispār, KO TU TUR LIEN IEKŠĀ, JA JAU TEV TĀ VIETA TIK ĻOTI RIEBJ. Kā jau Church teica, vari trackot atsevišķus topikus, kuri tevi interesē un tev vairs nebūs uz visādiem tur mēsliem jāskatās. Man vismaz cita stila zīmētāji netraucē. (Tad jau atkal, gan jau mani netraucētu āri tas, ja manā istabā ievāktos nīlzirgs. Ka tik es varu darīt, ko es gribu, kur es gribu un kad es gribu.) P.S. Mishelin, nomierinies. This post has been edited by Kikyou: Oct 30 2006, 23:06 |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
viens zimejums un paris dilitantiski grafiti zimejumi,bet ne ir jātrako it ka es tev būtu pirkstus salauzis, bet tas ta. jebkuram cilvekam ir iespeja izteikt savu viedokli. un tavuprat tavi un vel citu cilvēku zimejumi ir tiešam ieverības cienīgi un satur kat kripatiņu makslinieciskas vērtibas. kā var būt tads naivums.
P.S nav jegas atbildēt ( un nemaz nemeģini) This post has been edited by sipps: Oct 31 2006, 12:21 |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
es atvainojos sipss kuraa vaardaa es teicu ka mani vai citu useru ziimeejumi ir maaksla?
Man liekas ka tev ar to galvu taa drusku pashvakaak, tipa baigais kritikjis atradies, tas ka tu blisies pokemonus nenoziimee, ka uzreiz baigais anime spechuks esi, kas ir cieniigs noveerteet jebkuru ziimeejumu!! Saakumaa uzmauc vienu pac un tad muuldi!! This post has been edited by Mishelin: Oct 31 2006, 12:16 -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Sipps un Mishelienes (ja njirgaajies par manu nick, tad es par taveejo) "diskusija" ir pamats padomaat par to, kas var saakties, kad kaut kaadi tur modi vai "ieceltie veerteetaaji" noteiks, vai ziimeejumi ir pietiekami labi. Buus taadi pashi striidi, aizvainoshanaas un citas muljkjiibas.
Ja gribas tikai paraadiit, kaa iisti ir jaaziimee, tad nekaadu probleemu - viens pinned topiks ar noraadeem uz 3-4 topikiem, kur paskatiities, pamaaciities. Cik es noprotu, dazhi te domaa, ka vajag sisteemu, kas stimuleetu drankjiigos ziimeetaajus ziimeet labaak. Jaa, stimuls buus, ja "labaakos" topkus pieliks augshaa, bet tas tieshaam ir celjsh uz "Jauno ziimeetaaju forumu". No otras puses, drankjiigie ziimeetaaji nekur nepaliks un turpinaas postot kaa postojushi savus meeslus. No treshaas puses - kahi jau atzinaas, ka izceltie topiki liks paareejiem justies sliktaakiem (un es domaaju patstaaviigos ziimeetaajus). Diemzheel, tas, ka vinji jutiisies sliktaak, neatturees no ziimeeshanas un postoshanas taadaa pashaa kvalitaatee kaa pirms tam peec principa "Aj, es jau taapat labi nevaru, nu tad vismaz kaut ko..." Seconaajums: nekaadu lielu jeegu neredzu no visas shitaas sisteemas. Kaads no tiem, kas grib ieviest kaut ko nevis tikai taapeec, ka "es to izdomaaju, man patiik ideja, davai, davai, davai", bet ar kaartiigu un pamatojamu iemeslu: luudzu, argumenteejiet un pamatojiet savu veelmi, iespeejamo risinaajumu un analizeejiet sekas, paraadot, ka taas dos pozitiivu nevis negatiivu rezultaatu! Rezultaata veerteejums "man liekas" un "gan jau" neder! P.S. Demokraatija un statistika abas saka, ka ciinjaa par Dailes izpratni uzvar forums nevis sipps. Un nesaki, ka man nav taisniiba - es zinu, kur tu dziivo! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
P.S. Demokraatija un statistika abas saka, ka ciinjaa par Dailes izpratni uzvar forums nevis sipps. Un nesaki, ka man nav taisniiba - es zinu, kur tu dziivo! man vienalga kadam patik tas ko es saku nepatik tas ir vina mazas problemiņas, katram ir tiesības izteikties un es tas izmantoju man tiešma neuztrauc ka sava nostajā esmu parak kategorisks. es to negrasos mainīt. p.s daudz runasi EDG atvienošu tev interneta kabeli. This post has been edited by sipps: Oct 31 2006, 12:28 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
edg, es gribeetu atziimeet, ka tas nav vnk `ideja, daram daram`. Probleema ir aciimredzama. Man, kaa `find new posts` lietotaajam, tieshaam traucee daudzie un nozheelojamie ziimeejumi. Tas, ko es veeleetos, buutu metode, kura samazinaatu taadu postu/topiku skaitu. Veel, ik pa briizham gribaas apskatiities, kaa tad iisti taads un taads, sen redzeets, darbs izskatijaas, un pinnoshana tur paliidzeetu (es noteikti negribu atcereeties kaa izskatas kaarteejaa kjeepa, kuru forumaa ir ielicis killerMan619 vai tml.). Vai tur vairs daudz ko pamatot? Shii situaacija ir LJOTI liidziiga tai kas bija ar jurgjiem.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Neliels kopsavilkums.
Par plusiem: Varbuutu, ka tas liktu dazham labam mazliet vairaak pacensties, varbuut, ka tad no tumshajaam alaam izliistu talantiigie ziimeetaaji un saaktu raadiit savus darbus ![]() savā ziņā būtu jau arī labi,ja pāris labāko darbi būtu ielikti atsevišķā sadaļā..tā teikt ienākt kādreiz un papriecāties par tiešām vērtīgiem darbiem Ieguvumi: 1) Cilveekiem zustu veelme postot sawus 5min krapus... 2) Stimuls pilnveidot sawu prasmi, lai tiktu "piesrausts" ![]() 3) Paarskataamaaks forums - nebuus jaameklee kur palika taa viena forumiesha smukaa sadalja visaa krapu juuraa. Mīnusi: - Izceltie topiki liks pārējiem justies slikti. Bet te būtu jauki ja visi domātu kā Aven: Un pat ja mans topiks noies pie nuubiem, who cares ![]() Man patīk zīmēt nevis būt krutam - Ieraugot šos piespraustos topikus, palielināsies jauno zīmētāju pieplūdums (?). (viss?) Par baidīšanos no "Jauno zīmētāju foruma"... Uzskatu, ka praktiski anime tēma ir izsmelta, un kā polls par vasaras labāko sezonu pierādīja, reti kurš tagad seko līdzi jaunajām sezonām, tāpēc apspriest jaunās sezonas animes ar nav nekāda jēga. Tāpēc arī ir tik aktīvs Offtopiks un Art sadaļa. Un ko vairums otaku dara, kad neskatās animi - spirežot pēc sadaļas aktivitātes, protams, ka zīmē. No useru galerijas mums neizbēgt, un domāju ka tas īpaša vajadzība arī tam nav. Ir tak jauki paskatīties uz zīmējumiem, kuri bieži vien kvalitātes ziņā pārspēj pašus japāņus. Tajos crappīgos topiikos arī ir jauki pavērot, kādi ir pirmie zīmējumi, un kādi pēdējie - pavērot progresu. Bet tie paši crappīgākie topiki - ņirgāšanās par sevi. >.< -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
un leemums?
|
jurc |
![]()
|
Pagaidām mīnusi ir pārāk nenozīmīgi, lai neieviestu šo pinnošanu. It kā jau bez tā varētu iztikt, bet ja ko tādu ievieš, tad vairāk tomēr ir plusi nekā mīnusi.
Varbūt kādam ir kāds liels un resns PRET? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |