![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, un, lai arii shaados teksta blaakjos patiesiiba un muljkjiibas mijas tik speeciigi, ka par to, cik ljoti kaads izlasiitaajs tieshaam var kljuut praatiigaaks, ir jaashaubaas... tas tomeer ir ideju siirups. Zheel, ka vienpuseejs, nepielaidiigs un nesakaartots, bet, cik taalu cilveeks speej filtreet informaaciju, shaada draza vismaz reizi meenesii ir noderiiga. Neljauj praatam sarauties savaa sulaa, kas ir taa dabaa. No otras puses, forums ir pilns ar maziem, viegli ietekmeejamiem pokemoniem, un atliek tikai cereet, ka vinjiem taada izmeera traktaati saistaas ar niisto obligaataas literatuuras lasiishanu.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Hmm, bija piedaavaajums apmierinaat pasauli, injemot visas nebeernu animes no apgroziibas? Nu, nez vai paliidzeetu, vienmeer atcereeshos mazo zeenu kursh it kaa pikachuu saukts akaa ieleca un bojaa aizgaaja. Ar to gribu teikt, ka meedz buut cilveeki, kas negatiivi ietekmeejas arii no ziimeejumiem uz sausajaam brokastiim un mees jau kopsh laika saakuma ciesham no tiem, kas aiz neko dariit aizraujas ar sliktuma mekleeshanu pilniigi visaa. Jaa, anime negatiivi ietekmee, jaa, anime laupa pilnas naktis, es atziistu, ka ietekme ir negatiiva uz fizisko veseliibu, bet gariigais atvieglojums ir neatsverams. Man protams nav nekaadas teikshanas, bet es jau gan piesietos visparastaakajaam zinjaam, vai kaads ir paskaitiijis cik civeeki sastraadaajushi muljkjiibas masu mediju deelj? Paskatieties tachu apkaart, cik ljoti cilveeki tic zinjaam
Rezumeejums: Shis dotais ir kaarteejais izteikums, kas izcelj vienu konkreetu cilveeku aizraushanos no visaam, kas reaali sastaada muusu dziivi, graujot pavisam liidzveertiigu kultuuru, kas tikai paardeeveetu elementu deelj speej izdaliities no citaam, kuras veido muusu ikdienu tikai katram savaadaakaa komplektaacijaa un izpildiijumaa -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
lol es te arii biju taisiijies uzskribeleet kaartiigu palagu pirms izlasiiju visu tagad esmu paardomaajis ierakstiissu tikai vienu atzinnu
es amnime skatiissanos buutu nokritizeejis labaak kaa tas zzurnaalists - sso atzinnu neuztveriet ne kaa piekrissanu vienai ne otrai pusei..... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |