![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
gjilde LV only? buus jaauztaisa kaads jauns chars juusu servukaa.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jup LV only - cik man ir zināms ir pietiekami daudz LV playeru uz servera, vnk viņi maskējās
![]() P.s. nav tālu līdz raidiem nu vismaz pirmajiem n00biskajiem ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Jup LV only - cik man ir zināms ir pietiekami daudz LV playeru uz servera, vnk viņi maskējās ![]() P.s. nav tālu līdz raidiem nu vismaz pirmajiem n00biskajiem ![]() HA HA HA! Labi ka tev pasham taada paarlieciiba. Skarbaa realitaate: neviens uz reidu neies kameer KATRAM taa daliibniekam nebus kaut kas baigi vajadziigs no taa reida. Nee es shobriid nerunaaju par to nelielo biedru dalju kas reaali vins otram paliidz, bet gan par visu gjildi kopsummaa. Bet nu tas ir tikai mans pesimistiskais skatiijums. Katraa zinjaa, jo vairaak buus cilveeku, jo labaak, taa kaa pievienojaties, varbuut tad tieshaam gjilde saaks speeleet kaa gjilde. -------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kur jūs visi strādājat, ka sutkām spēlējat WoW. Varbūt man nomainīt darbu?
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vai var uzzinaat kaadaa veidaa esi nonaacis pie secinaajuma ka te kaads sutkaam speelee WOW?
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nu zini - mēs online esam no 10iem rītā līdz 12iem naktī, bet tu kā nerādies, tā nerādies ;D 6dienas un 7dienas, kā zināms, nav darba dienas. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mani kā arī lielāko daļu cilvēku reti, ka var sastapt līdz plkst 18/19:00 darba dienās.
Savukārt weekendos mani var arī 8 no rīta manīt online. Pa cik bieži vien patīk normāli aiziet gulēt labi izgulēties un no rītiem nav nokaplētas mines ![]() ![]() Ģilde palēnām aug piebiedrojās vēl pāris memmberi - nākamjā weekendā iespējams sanāks normāls raid party. Nu vismaz pāris cilvēki, kas neieradās apsolijās ierastieš šoweekend. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 06:41 |