![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
A kuru tu ieteiktu? Kursh ir tas kuraa tev ir 60 Lvl ? Kenga?
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(DasH @ May 1 2005, 08:04) http://www.kurwaro.com/ - man tur ir 60 lvl trolju burvis, bet es vairs iipashi nespeeleeju. shis serveris izmanto 1.3.1 -------------------- ![]() |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
A kaa var :
1. Palaist lai iet uz to serveri, nevis uz oficiaalo Realmu serveri (Kaadas adreses vai kaut kas taads...) ??? |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Ko tur čakarēties nesaprotu. Piemērām ja tu novilki WoW no kengas tad jadra sekojošais
1. Jāpalaiž Install.exe 2. Javins izmet error jaspiež cancel 3. Pie directX errora jaspiez Install 4. Tagad vins kadas 20 min istalējas 5. Jānokačā jaunākais patch 1.x.x -> 1.4.0 6. Jāpalaiž šis patch Vispār es nesaprotu kas tur tik grūts ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Labi ka DasH atgādināja lai ieliktu custom serveri jādara tā :
1. Ieej WoW mapē 2. Caur notepad atver failu realmlist.wtf 3. Izdzēs to kas tur raxtīts 4. Ja gribi spēlēt Kengā tad iekopē set realmlist rlist2.hacker.lv Easy vai ne? ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
es atkal pa laikam paspeeleeju WoWu, un atkal tas man ljoti iepatikaas, jo uzgaaju saliidzinoshi baigi labu serveri. Ikdienaa 90-100 cilveeki un gandriiz visas lokaacijas straadaa (neesmu redzeejis nevienu kura nestraadaatu.) Adrese shaada - www.wownorway.tk - bet.... tur ljoti daudzi registreejas un biezhi tiek piepildiitas briivaas registreeshanaas vietas.... Kaut taapat juus driiz vareesiet dabuut manu vietu - es ieshu uz originaalo WoWu
-------------------- ![]() |
keny |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 16-September 04 ![]() |
Vru teikt labakais no bezmaksas serveriem ir rivera http://battlenet.ru ,man liekas ka tur vairs nevar registreties ,bet es isti nezinu ,pirms kada laika biju spelejis ,bet kautka tagad negribas ,iesaku visiem kas grib spelet wow kaut cik normali...
|
-=TUMSA=- |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 11-April 05 ![]() |
kads var pateikt serveri ar lielu rate XP/drops?
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
hmm vai tiessaam kaads veel speelee oficaalajaa????
interneta kafejniicaa kuru apmekleeju ir uzbliests serveris kur darbojas viss ![]() izspeeleejos liid zapnikumam nu kaukas iisti neaizkker tai speelee nav taa dinamisma kaukaa ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
paklau vinnss iet kad mees vinnu palaizzam
![]() es vienkaarssi saku ka esmu kaartiigi iztesteejis wow ![]() neiesim taccu cauraam dienaktiim nokaut passi savu neta kafeiniicu mums tak tur ari 3 mu serveri staav ja visu nnemtu un palaistu resursi buutu noeesti pilniibaa ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es ar bracku pirksim peec ziemasveetkiem orgjinaalo versiju - jo ap to laiku visi bugi buus izlaboti, visas klases buus sabalenseetasun savaadaak visa speele buus pieliidzinaata un pataisiita gludi, tad arii buus patiikami speeleet, nevis kaa uz vienas versijas, ko pameegjinaaju vasaraa caur kengu uzraut kur gandriiz neviens feat nestraadaa, skili kaa smelting neiet, questi gljukaini u.c.
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Tagada speleju WoW uz s**, neorginaaliem, slikti stradajošiem serveriem:
Kenga un Poject... originaalu negribu pirkt, jo nav veerts... Labaak nopirkt Guild Wars, 100 reizes labaaka nekaa wow(man liekas), bet nu lab... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 2 2005, 15:28) Tagada speleju WoW uz s**, neorginaaliem, slikti stradajošiem serveriem: Kenga un Poject... originaalu negribu pirkt, jo nav veerts... WoW praktiski visa funkcionalitāte ir serverī tāpēc salīdzināt oficiālo WoW ar neoficālajiem pakaļdarinājumiem ir pilnīgi bezjēdzīgi! Iekš oficiālajiem serveriem viss strādā, un jā kāds sīkums neiet, par to paziņojot GM, tas tiek labots dažu minūšu vai stundu laikā. Nevar salīdzināt to, ko dara vairāki simti profesionālu cilveku uz oficiālajiem serveriem un to, ko pāris amatieru, bez pieejas pie programmas koda, meģina uzdarīt un neoficiālajiem serveriem ![]() Un neoficālajiem serveriem, labi ja viņiem leveli darbojas, bet ja tur ir vel pāris questi, tad nu vispār super. Es nemaz nerunāju par NPC uzvedības skriptiem - neoficiālajos serveros viņu vienkārši nav. ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Netērējiet laiku tādām spēlēm kā WoW, tās spēlējot jūs pilnīgi neko neiegūstat sev, tikai izniekojat iespēju darīt kaut ko sakarīgu.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 13:50 |