![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(aigarius @ Nov 2 2005, 18:06) WoW praktiski visa funkcionalitāte ir serverī tāpēc salīdzināt oficiālo WoW ar neoficālajiem pakaļdarinājumiem ir pilnīgi bezjēdzīgi! Iekš oficiālajiem serveriem viss strādā, un jā kāds sīkums neiet, par to paziņojot GM, tas tiek labots dažu minūšu vai stundu laikā. Nevar salīdzināt to, ko dara vairāki simti profesionālu cilveku uz oficiālajiem serveriem un to, ko pāris amatieru, bez pieejas pie programmas koda, meģina uzdarīt un neoficiālajiem serveriem ![]() Un neoficālajiem serveriem, labi ja viņiem leveli darbojas, bet ja tur ir vel pāris questi, tad nu vispār super. Es nemaz nerunāju par NPC uzvedības skriptiem - neoficiālajos serveros viņu vienkārši nav. ![]() Man nava ariginala, bet esmu simtiem reižu speleejis originaalo, pie drauga proti taa kaa es zinu kaa izskataas oficialaa versija ![]() Un lvl straadaa normaali un tikai paaris kvestu nestradaa... bet ar magijam ir vaaks ![]() Parastais War3 ir labaaks par WoW... ![]() Laikam datorspeeles nava priekš maniim. QUOTE(Fatalis @ Nov 2 2005, 18:10) Netērējiet laiku tādām spēlēm kā WoW, tās spēlējot jūs pilnīgi neko neiegūstat sev, tikai izniekojat iespēju darīt kaut ko sakarīgu. Pilniigi piekriitu!!! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
Pagaidaam veel nespeeleeju divu iemeslu deelj, kompis nevilktu, negribu teret naudu
![]() bet ja speeleetu, noteikti nemtu Undead rasi -------------------- ![]() |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
Man ar tas pats kompis nevelk WOW un negribu teereet naudu uz $ito dolbano kasti.,., Esmu speeleejis Net klubos .,., Es Par Taureniem =)
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nu es esmu pasaacis speeleet kengas serverii! Un nezinaadams Ieinstajeeju 2.0.8 versiju(jo domaaju ka vaig) bet vaig izraadaas zemaaku versiju! ..>Vai kaads zin kaa var dabuut atpakalj zemaakas versijas?
Paldies. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vai kaads zin kaa var dabuut atpakalj zemaakas versijas? Vari pamēģināt wow mapītē palaist failu Repair.exe. Maza iespējamība, bet ir, ka tas pārliks uz zemāku versiju. Bet ja nepalīdz, ta vienīgā iespēja - pārinstalēt wow. -------------------- |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Vari pamēģināt wow mapītē palaist failu Repair.exe. Maza iespējamība, bet ir, ka tas pārliks uz zemāku versiju. Bet ja nepalīdz, ta vienīgā iespēja - pārinstalēt wow. Liels pldies jurc bet es diemzheel jau meegjinaaju ,nekas nesanaak vinjhs tikai salabo to doto versiju(piem. man 2.0.8) Bet peedeejo 24 stundu laikaa atradu iespeeju kaa vaardu sakot "downgradeed" .... 1. Galvenajaa WoW mapee atveert Data mapi 2.Izdzeest visus patch. failus 3.Uztaisiit repairu un atkjekseet tikai pirmo opciju! Siikaaka informaacija sheit-roffer.co.nr ____________________________________________--- UN man ir veelviens jautaajums - Vai kaads nezin kas ir noticis ar Kengas serveri?Un kaada versija ir vajadziiga lai uz vinja speeleetu? Paldies. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gribēju atzīmēties.
Spēlēju (proti uz offa) Ravenhold servā - Hordes pusē, 26 levela ork hunters uz doto brīdi (pētam pasauli palēnām iebraucam visā ekonomikas/kačāšanās/pvp sistēmā) am jā niks Yukimura, ja nu gadienā vēl kāds gāmē tieši uz ši serva. Jebogu tīk pvp iekš wowa, ir labi uzmeikots, 26-tajā levelī skaisti 300 kill pointi ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vēl viena serveris, mūsējais:
Metaplane Lielākā auditorijas daļa ir krievvalodīgie (saita angļu versija nav līdz galam izstrādāta, bet būtībā admini taisās bīdīt serveri starptautiskajā līmenī), kas tomēr netraucē sazināties arī citās valodās. Tātad šis ir centiens radīt kārtīgu blizz-like serveri tiem, kas negrib spēlēt oficiālajā. Strādā pilnā režīmā no pavasara sākuma. Ir Burning Crusade pēdējais patch, izņemot 2.1.0. Profesijas strādā, skilli strādā, vienīgi pēdējā laikā intensīvi tiek laboti bagi talantiem (kas īpaši kaislīgiem spēlētājiem netraucē spēlēt). Ir iespēja pārnest čaru arī no citiem blizz-like serveriem (tā kā nebrīnīties, ja ieraugāt daudz augsta lvl čaru). Nu un ir arī savs torrent tracker, var novilkt klientu, nav jāinstalē, tikai piereģistrējies, novelc un spēlē ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
oi! Tagad kad paspēlēts uz oficiālajām kastēm, no šitajām kreisajām pa gabalu. Mangos grupa jau aktīvi "činī" savu garadarbu, bet nu tomēr tālu līdz vēlamā.
-------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
aj mangosaa ir arii proveets, shamajiem kvalitaate ir stipri taalu no ideaala.... vinji tik soliit maak, a to ko shamie tik sola, ieksh metaplane jau ir vai tiek dariits. nepatiik man tas mangos. tur tik daudz bagu ka briesmas, baig gruuti speeleet.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
uz kā tad ir būvēts tas jūsu wow's? cik manīts, tad mangos savā attīstībā ir ticis vistālāk salīdzinot ar citu serveru taisītājiem (laikam jau jāsaka vienskaitlī, jo zinu vel tikai vienu grupu kas "ņemas" ap wow servu taisīšanu)
-------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
nu to labaak izzinaat pasham=]
a kas ir domaats ar to otro grupu? This post has been edited by Yanka_ronin: May 28 2007, 12:47 |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Es arī atbalstu pirātismu, bet ne jau tad, kad viņš ir kropls.
-------------------- |
Dzonis |
![]()
|
a kas ir domaats ar to otro grupu? ar otru grupu domāju davinci wow emulator taisītājus, kas vismaz pirms gada/diviem ar nodadrbojās ar wow lietām. Bet nu liekas, ka kādu laiku ir aizvērti (ko blizzard darījis arī pirms tam, bet šamie pāris reizes ir pacēlušies atpakaļ). un ja saki, ka QUOTE aj mangosaa ir arii proveets, shamajiem kvalitaate ir stipri taalu no ideaala.... vinji tik soliit maak, a to ko shamie tik sola, ieksh metaplane jau ir vai tiek dariits. nepatiik man tas mangos. tur tik daudz bagu ka briesmas, baig gruuti speeleet. tad var norpast ka MaNGOS uz tās kastes jums negriežas, attiecīgi ja nav MaNGOS un Davinci savu darbību ir peidzis jau, teiksim, pirms gada, tad uz kā tur viss turas? -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tur noteikti seezh videeja izmera kjiinieshu gjimene, kas lasa paketes un drukaa atbildes reaalaa laikaa. Meedz lagot, kad kaadam jaanokaarto dabiigaas vajadziibas, bet citaadi ir ok.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |