![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Torentos diezgan viegli var dabūt (mininova / etc). Man gan mērķis nav uzsist 5ās dienās 60+ lvl, tāpēc pašai pēc tāda vajadzības nav. Gribu vienkārši izbaudīt spēli :)
Ja man ietu DCC, varētu tev aizmest, bet nu.. Nez, iedo mailu. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Gribu vienkārši izbaudīt spēli ![]() Afigenno cēli, vai zinies. PS: Un tu, Sērfij, labāk mazāk nodarbojies ar topika lasīšanu, vairāk - ar spēles spēlēšanu. A to man garlaicīgi. :/ This post has been edited by GM: Jul 9 2007, 16:15 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Kaads jaunumus dzirdeejis?
Jana Expansion Paka ir Klaat - "World of Warcraft: Wrath of the Lich King" Info: http://www.wow-europe.com/wrath Izskataas jau smuki! Un man patiik ka storijs atgriezhas atpakalj uz ieprieksheejaam seerijaam ![]() Kkaada jauna Hero Klasse - Death Knight ! Atklaats jauns apgabals - Northtrend ( Nu ne jauns..) Un veel vissadi prikoli...piem ..Char. Kustomizaacijas- Jaunas frizuuras Dejas etc. This post has been edited by baseboalbatboy: Aug 4 2007, 01:03 -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
vajag blizconu skatiities tieshraidee, lol !
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Njam tā teikt vēl BC neesu iegādājies, ka te jau būs turpinājums
![]() Bet nu nekas - gan jau visu paspēs izdarīt. P.s. Pinky uz kāda servera tu spēlē ? ![]() Bļins tagad sāk arvien vairāk iekāroties Drinka piedāvājums visiem animeshnikiem pāriet uz vienu serveri ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
anti |
![]()
|
Bļins tagad sāk arvien vairāk iekāroties Drinka piedāvājums visiem animeshnikiem pāriet uz vienu serveri B) tas būtu tīri KRUTA :rolleyes: Pareizi, lai viņi visi pārnāk uz mūsējo :P -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Man noteikti nesanāks, es esmu US, Blackhand serverī ar ļoti mīļu gildi. No US uz Eu pāriet nemaz nevar.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
es esmu Eu serverii Ravencrest.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Njam tā teikt vēl BC neesu iegādājies, ka te jau būs turpinājums ![]() Bet nu nekas - gan jau visu paspēs izdarīt. P.s. Pinky uz kāda servera tu spēlē ? ![]() Bļins tagad sāk arvien vairāk iekāroties Drinka piedāvājums visiem animeshnikiem pāriet uz vienu serveri ![]() ![]() Drinks un Rags jau speelee uz EU Ravenholdt, tovish visreaalaak ir tiem kas veelas paariet pie mums. Un tas jaunais expansion jau veel kaadu pus gadu droshi vien ka nebuus, taa kaa nav ko stresot. -------------------- Because i can!
|
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Drinks un Rags jau speelee uz EU Ravenholdt, tovish visreaalaak ir tiem kas veelas paariet pie mums. Tad pie mums spēle Spectre, ETM, Anti_, Rags + es(speciālais gadījums) + viens no anime.lv. Kuru es aizmirstu pieminēt ? -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Damn, esmu atklāts
![]() ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ha ah aha ahahaa Rags tika atmaskots - ta karoche pievienojat mani savai frendu listei - Yukimura - ja velaties jus var panemt klana
P.s. veel mani mosh shovakar vares maniit uz cita chara - Repshe - iaz gara laika izdomaju pakachat vel vienu charu ![]() ![]() ![]() P.s.s. mums klana ir arii Zatlers ![]() ![]() ![]() P.S.S.S. shovakar toch bushu ON ar Yukimuru - dodos uz outlandiem BC ir iehavots ![]() This post has been edited by Spectre: Aug 9 2007, 21:59 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Spectre |
![]()
|
Aha zinu ka dabl posts
![]() BC uzinstalēt prasija pailgu laiku ![]() ![]() Sestdien ka tiku outlandos, ta es sapratu par ko man te daži frendi stāstija, dienas laikā hp no 3600 uz 4400 pacēlās (tas ir pie 61 levela, prečom skili ir izlikti uz marsmanshipu) dps arī anormāli pacēlās ... questus var iet solo, bet nu iesaku atnakot pameklēt party es gāju kopā ar vienu šamanīti bija tīri jautri diezgan ātri sapildijām kaudzi ar questiem, kā arī iedevām galvā pāris pašpāliecinātajiem 65, 66 un 2x60 (party) alīšiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Any way visiem iesaku kačāties ātrākt pirkt tbc un tiekamies outlandos ![]() ![]() P.s.s. PVE servers are for the weak ![]() ![]() This post has been edited by Spectre: Aug 13 2007, 12:53 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Spectre |
![]()
|
Voshem izveidots jauns klanis Alus Ordenis
![]() Visi kas gamē uz ravenholda realma hordes pusē laipni lūgti bariņā ![]() Uz doto brīdi spēlē laikam ka 6 šī foruma dalībnieki ja kādu esu piemirsis or nezinu ta sorry ![]() LV klanis kopā mums tur ir kkādi 20 ppl atm - gaidam ka sajoinos vēl pāris otaku civiļu, respektīvi pārtransferos savus charus no citiem serveriem ![]() Join the dark side we have cookies ![]() Alus Ordenis This post has been edited by Spectre: Sep 25 2007, 13:52 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |