![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Tas pats ir ar Latvijas kanaaliem, piemeeram, Bayblade vai arii tie pashi Digimoni
|
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
eh,man jau liekas Vaacu dubi tiiri labi... ok,jap. ar eng. sub jau ir vislabaaki,bet vaacu dubi man naak otrajaa vietaa...
um,par to DBGT... neatceros iisti kad es to lasiiju,bet atceros ka es lasiiju vienu reizi kautkur ka RTL2 esot "pazaudeejushi" licensi lai raadiitu DBGT un vienu citu reizi man liekas tajaa pashaa lapaa(www.dragonballz.de) lasiiju ka DBGT tikshot raadiits pa RTL2 tikai ka visas tas vietas kuras saistiitas ar runaam par XXX buushot izgriestais vai kautkas taads(nez itkaa itaalju versija,vai citu val. versija,nez.)... kura no shiim versijaam tad tagad buus?RTL2 tad raadiis DBGT,vai ne? PS:Par teemu,um man jau liekas RTL2 tiiri labs kanaals(ja padomaaju par to ka RTL2 deelj man paaris gadus atpakalj Anime iepatikaas)... pa Pro7 jau laikam nekad nav raadiiti anime,ne? Par latvieshu anime dubiem nemaz negribas domaat... eh,tie jau tikai taa pa virsu uzrunaa tos dubus... anglji tad jau vismaz taa sinhroni to izdara... -------------------- Life is like a Dream~
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
veel kanaals kursh shad tad iepriecina ir PBK.vairaakas reizes spirited away raadiits kaa arii "nesen" (pirms meenesi??varbuut vairaak) tika raadiits (ordjinaalnosaukumu nezinu
![]() ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu IMHO RTL2 nav ne vainas.. nemot veeraa, ka tishi pateicoties, shim kanaalam, saaku skatiities anime..
![]() ![]() Nez.. pateicoties rtl2, arii iemaaciijos vaacu valodu.. ta kaa manupraat kanaalam nav ne vainas.. -------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
heh! priekš manis RTL-2 bija zelta bedre
![]() kad vietējā televīzija ap 2000 gadu nolēma RTL-2 vietā translēt TV3 ![]() ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ja būtu pagaidījis vēl divarpus gadus, būtu riktīgs desmitgades necropost.
This post has been edited by Niks: Jan 18 2012, 02:30 |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man šķiet vēl ir pietiekami daudz postu kas gaida savu kārtu, savu cilvēku ar lāpstu. Par vecu postu resurektēšanu man ir dalītas jūtas - pavedienos, kas nav izvērtušies diskusijās un ir vienkārši jautājums-atbilde veidā, manuprāt ir ok nekropostot.
Vecās diskusijas labāk gan neaiztikt. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Cyberdog009 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 5-April 10 ![]() |
Tā kā tāpat te ir kapsēta, es domāju ka pāris reižu var jau atļaut to necro, jo jaunās tēmas nav diezko interesantas.
Par tematu, pats pirmais anime redzēju pa ltv7 vai ltv1 (tolaik tos abus kanālus sauca savādāk). Tā bija tīri bērniem domāta, liekas ka bija miniseries. Galīgi neatceros nosaukumu, bet tas viss notika kā senajos mežonīgajos rietumos (kā vesternos) un cilvēku vietā bija dzīvnieki (galvenie varoņi bija trušu ģimene). Nezinu vai visas sērijas redzēju, bet lielāko daļu noteikti. Varbūt kāds šeit atceras, un zina kā to gabalu sauca? This post has been edited by Cyberdog009: Jan 22 2012, 04:01 |
Nightberrii |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 5-March 12 ![]() |
Tagad tur rāda Naruto, Pokemonus un vecās Dragonball sērijas brīvdienās!
Es arī atceros Pokito pa RT2, man tad bija kādi 5 gadi- dievināju DB un Sailor Moon, vēl joprojām šie šovi patīk! ![]() |
Cyberdog009 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 5-April 10 ![]() |
Kāds vēl atceras VIVA channel? Parasti piektdienās gaidīju Hellsing, kā arī pa nedēļu Noir un Earth Girl Arjuna. Tad kaut kur vēl rādīja tur Najica Blitz Tactics.
Good times. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |