![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
hmmmm.. man preiks par juusu dizhajiem dialogiem, spama shai forumaa peedeejaa laikaa skaidri redzams ka pietruukst.. bet tomeer, es gribeetu zinaat vai man ir jaadomaa kur pavadiit viena no dienaam/naktiim ko buushu riigaa, vai tas jau buus saplaanots... nesatraucies sieviete!!! gan viss buus chikiniekaa.. ja kas otakieshi pados zinju kur notiek tuss un peec visaam jau ieplaanotajaam dzershanaam vienkaarshi vareesi pieraapot.. he he he ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ha, zini man tagad uztrauc principaa tikai viens... vai es dabuushu sev hollidays uz to nedeelju, vai man peec atgrieshanaas buus jameeklee jauns darbs.. jo atbildi no sava menidzhera es taa arii nesagaidiiju..
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kursh nu muus raatu tagad par spamu, Yum-chaaaaan! XD
Nu, varbuut tas tikai liecina, ka tev JAAPALIEK? Come on, staaaaaaay with meeeeeeeeee, rarararararaaaaaaa!!! You know. -------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu? tad cikos un kur satiekamies? Vai arī šodien nekas nenotiek?
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tautieshi, man kauns par jums..
triis lapas runaashanas, un beigu rezultaats - nulle.. man izskataa ka taa ums nekaada tusa arii nbija, ne? -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Tadors ir slims!!!
Zinu vienu ka vinj6 iet uz atveseljo6anos! Pasaakums vareetu notikt otrajaa februaaranedeljaa. Neesmu paarliecinaats, bet taa itkaa teica muusu tadors! ![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
ES pat varētu pievienoties šim plānam, ja jau tuss ir sagaidījis arī mani ^^ TIk ko es tur tāda sīkā darīšu nezinu XD
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
Tadors ir slims!!! Zinu vienu ka vinj6 iet uz atveseljo6anos! Pasaakums vareetu notikt otrajaa februaaranedeljaa. Neesmu paarliecinaats, bet taa itkaa teica muusu tadors! ![]() mhahaha, otrajaa nedeeljaa saki? tas ir tad kad mees aizbrauksim atpakal uz Londonu, taa kaa, par godu musu aizbraukshanai, ne? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:03 |