![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Ārprāts, es dzēru kolu un nu man visa klaviatūra ir lipīga kad ieraudzīju savu rožu... Jomajo.. Ārprāts kaut kāds, izskatās, ka es flirtēju ar to sagrauzto čupa čupu... >.< Bet lai nu kā. TNX, ka ieliki bildes.
![]() Red_Foxy tnx arī tev, Dero gan man jau atsūtīja saiti uz galerijas zvēru, bet tik un tā prieks par atsaucīgiem biedriem. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
damn jums tur ir gajis jautri normali izstaba piedumota nu pati izstaba nav jau ta neko bet puse no jums tur neizskatas parak laimigi
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Tā vispār ir pirts..
Un tā ar sarkanajiem matiem neesmu es. Jurčik lūdzu izņem to bildi, kur man pamaz apģērba. This post has been edited by Shaisuke: Feb 28 2007, 01:59 -------------------- ![]() |
kelhims |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 24-February 07 From: Rīga ![]() |
recīgi ka šinīs bildēs izskatās ka tusiņš notika tikai pirtī
![]() un par pirti runājot izvāc to bildi... iekš pirtīm nav piedienīgi fotografēt ![]() ...ha un šķiet, ka gandrīz viss otaku.lv tagad ir slims This post has been edited by kelhims: Feb 28 2007, 02:07 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man liekas šis bija nevis tuss, bet spīdzināšanas pasākums ar tēmatiku "Kurš izturēs aukstumu!".
![]() Vairākas dienas pagāja ,liekas, paliku dzīvs un vesels. This post has been edited by Hikaru: Mar 1 2007, 10:38 |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vairākas dienas pagāja ,liekas, paliku dzīvs un vesels. Man gan tik labi neveicas...Veel shodien knapi varu parunaat, galiigi balss aizkritusi ciet. Bet nekas, vaiga arii paslimot - citaadi visiem tikai lielos, ka man visas slimiibas iet garaam... Nekas, trakaakais jau garaam un vairs paliks tikai siltaak - tuvojas taksh vasara ![]() |
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ok te manejas bildes. Daudz neko nesanaca (baterejas pievila) fotografet.
![]() ![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aardreebes un vilnas segas pirtii rul. ;DD
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
(sing)Šodien ārā saulains laiks na nananan.... haha
![]() Izskatās, ka visi agri gājuši gulēt, nekāda dence floora? Zābaki, zābaki...labs, tomēr stilam ir nozīme -20^C!! ![]() This post has been edited by Dero: Mar 6 2007, 09:36 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:13 |