![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
BN
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es arii labpraat piedalitos ]
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Suu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 22-August 05 From: My friends computer..... ![]() |
Es labraat ar gribeetu braukt!
-------------------- Izglāb draugu. Nošauj koku.
|
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
Es gribu graukt 100%, cerams Klokjvaarpsta arii man piebiedrosies ![]() ![]() ![]() cerams tur man vietinja atradiisies ![]() This post has been edited by Dranzer_g: Mar 16 2007, 17:37 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Gribu, taču, pagaidām, uz lielas jautājuma zīmes. Lielas un treknas, redzēs, kas un kā būs aprīlī.
![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Es gribu graukt 100%, cerams Klokjvaarpsta arii man piebiedrosies ![]() ![]() ![]() Labi, labi, braukshu es arii, bet nekad jau nevar zinaat vai peedeejaa briidii kautkas slikts nenotiks, taapeec apsoliit nevaru -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
es braucu
![]() ![]() -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
opaa es juutos baigais postotaajs starp tiem kas raksta ssajaa pavedinaa
![]() iznnemot protams dazzus ![]() ceru ka saprataat maajienu ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ChickOo |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Welll... Jaasaak jau domaat ka es arii laikam vareetu ierasties.!!!
![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es būšu.
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Labprāt pievienošos. Kaut, gan iespējams, ka nāksies strādāt
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Tigra2 solaas njemt liidzi Shuminu...
![]() Laigan briinos, ka sarakstaa neredzu ALK, taksh secinu, ka tas speciaali, jo ALK ir Inchukalna standarta apmekleetaaju sarakstaa. Vai gadiijumaa izdots sausais likums? Tachu es gan buushu, un domaaju liste ar cilveekiem paliks garaaka. Sen neesu uz taada veida tusinjiem bijis un domaaju panjmet liidzi savu Standarta drinku - kaartiigi atpuushoties. Kas neatpuushas, tam nav speeka uzsaakt nekaa jauna ![]() ![]() Njap, domaaju, ka tie kas veelas braukt veel - labaak piesakaas, kas zin, ka cilveeku truukuma peec neatcelj tusu or citaadi. Taapat citi grib satikt konkreetos cilveecinjus - protams taa cilveecinja vaards listee kaadu papildus atvilktu. Skataas un domaa - man gan patiik teikt, vairaak cilveeku - vairaak bardeka un vairaak Action. Taapat katrs tagad noliidis savaa stuurii un nekaa neraksta - bet satikties visiem gan ik pa laikam dereetu. Taaka visas tusinju standarta meebeles ceru redzeet arii shoreiz, bija daudz laika izbriiveet laika or iekraatu naudu, taaka nekaadas atrunas shoreiz neder. Un pa aiz ironijas laiks arii paliek aukstaaks - taaka domaaju buus okey ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ja viss nesāksies no rīta, bet gan ap kādiem 5 vakarā, tad domāju, ka varētu piebiedroties, ja vien kādam nav kategorisku iebildumu pret mani XD
|
beata^_^ |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 1-March 07 ![]() |
karoch es ar buushu ja viss tiesham notiks + man veel bus viens cilveks liidz
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:06 |