![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
hmm..... 21 cilvēks, normāli.
![]() ES laikam ņemšu līdzi vēl vienu purniņu, šamējais gan ir reģistrējies, bet simts gadus nobāzis savu pēcpusi kaut kādā akvārijā un nelien laukā. ^_________^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Taa, cilveki, aktualais jautajums.
Jo sestdiena 14. aprilis ir officiali darba diena, vajag sarunaties cikos tiekamies pie stacijas/cikos brauksim. Parasti mees braucam ar viilcienu, kursh iet kaut kur 18:00. Mani tas apmierina (tipa es paspeshu), bet kaa ar citiem? -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Well. Man personīgi darbs beidzas piecos. Tas ir ap sešiem knapi esmu stacijā.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Taa, cilveki, aktualais jautajums. Jo sestdiena 14. aprilis ir officiali darba diena, vajag sarunaties cikos tiekamies pie stacijas/cikos brauksim. Parasti mees braucam ar viilcienu, kursh iet kaut kur 18:00. Mani tas apmierina (tipa es paspeshu), bet kaa ar citiem? Vilciena laiks priekš manis personīgi perfekts, bet kur tieši tikties? varbūt pie origo pulksteņa kādos 17.00? |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vilciena laiks priekš manis personīgi perfekts, bet kur tieši tikties? varbūt pie origo pulksteņa kādos 17.00? Varbuut visu var ljoti vienkaarshot, taapataam visi zin kur jaabrauc, vai kaa tur nokljuut... Taapeec doma cita, cikos tur var tikt iekshaa un tusu runaa savaadaak - tiekamies Inchukalnaa piemeeram uz 18:00 un miers. ![]() Dazjreiz visiem tur pie Origo jaaniikst un jaasalst kameer dazji "special" kadri ieradiisies laikus. Parasti taapat visi nekad nevar izchammaaties un gaidiishana ievelkas uz stundu. Tas man liekas sviestaini. Vilcienu saraksts taapat ir netaa apskataams, var arii sarunaat tikties uz konkreeto vilcienu arii. Kas kaveejas, lai brauc pashi ![]() Skaatas un padomaa, es gan personiigi atrastu sev izdeviigo laiku - aizbrauktu, samaksaatu naudu un tusotu - bez probleemaam. Visiem taapat nekad nevar izdabaat un par konkreeto laiku darba dienas deelj buus probleemas. |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Tjāx, gribēju te parādīt savu purniņu un pateikt, ka arī visticamāk būšu [un man līdzi varētu būt Kima].
Un man arī der ideja par vilcienu 18os ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
daranjkjiiba, ja nekljuuds tad man 18:00 lekcijas beigsies >_< es gan ceru ka paarcels uz agraaku laiku, bet taa ir maza ceriiba.
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
daranjkjiiba, ja nekljuuds tad man 18:00 lekcijas beigsies >_< es gan ceru ka paarcels uz agraaku laiku, bet taa ir maza ceriiba. 664P 1234567 Dīzeļvilciens 14:02 14:55 Rīga pasažieru - Lugaži 650P 1234567 Dīzeļvilciens 15:40 16:36 Rīga pasažieru - Sigulda 652P 1234567 Dīzeļvilciens 17:26 18:22 Rīga pasažieru - Sigulda 668P 1234567 Dīzeļvilciens 18:01 18:42 Rīga pasažieru - Lugaži 654P -----6- Dīzeļvilciens 19:00 19:56 Rīga pasažieru - Sigulda 660P 1234567 Dīzeļvilciens 20:58 21:53 Rīga pasažieru - Valmiera Veel tu vari paspeet uz 19:00 un 20:58 ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Iespējams, ka tie, kas brauc agrāk var norunāt, ka brauc kopā un tie, kas tiek vēlāk var vienkārši norunāt cikos brauc kopā, ja ir liela nevēlēšanās braukt pa vienam
![]() Vismaz man nav nekādu personīgu problēmu braukt vienai. Tomēr cik zinu cilvēkus tad ir tādi, kam braukt pa vienam šķiet pārāk garlaicīgi- vai arī bailīgi... -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
SVARIGI!!!!!!!!!!!!! UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taa, sarunashanas laikaa notika maza kljuda - Inchukalns bija sarunats uz 21. aprili Tas ir nakamsestdien. Atvajnojamies par neertiibam ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Teh, tagad noteikti naf nekaadu neeertiibu
![]() @ Seila - bet ir jau tie, kas nezina cik taalu jaabrauc un pilniibaa neorjenteejaas vilcienu stacijaa un vienmeer aizbrauc ne tur kur vajag >_< ( harpy labprata brauktu viens, ja vien vinjai nebuutu shitaas probleemas..... ) This post has been edited by harpy: Apr 11 2007, 11:30 -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Seila |
![]()
|
SVARIGI!!!!!!!!!!!!! UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taa, sarunashanas laikaa notika maza kljuda - Inchukalns bija sarunats uz 21. aprili Tas ir nakamsestdien. Atvajnojamies par neertiibam ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Super
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Hm, nebuutu sveetiigi topika nosaukumu pamainiit?
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Iori Yagami |
![]()
|
Hm, nebuutu sveetiigi topika nosaukumu pamainiit? ![]() Buus izdarits, bet vakara, kad tikshu pie maajas datora ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |