![]() |
![]() ![]() |
![]() |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
ak jaa tas +1 iespejams partaps par +2, viens par kuru galvoju iespejams bus Valts Baķis
![]() ![]() ![]() This post has been edited by nua: Apr 11 2007, 19:46 -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
Datums nemainiisies Izmaksas celjsh turp un atpakalj (vilciens 1,5 aptuveni) Es gribeetu, lai paartikai metam visi (taapat kaa iiri) Es saku 2,50Ls kaa peedeejaa tusaa min cilveeku skaits liidz ar to sanaak 20 (pietiks tikai iirei) Ja nu pietruuks segshu es (mana dzimshanas diena tipa /ar smagu nokaveeshanos, gan/) Naaks tuvak, varees precizeet ciko satiekaas lai dotos kopaa, kam dot naudu utt un kapec tad datums tika paarcels ???????????????? vakaraa visi vienalga buutu savaakusies ![]() -------------------- |
slay3r |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
un kapec tad datums tika paarcels ???????????????? vakaraa visi vienalga buutu savaakusies ![]() Jap tieshi taa, buutu savaakushies gan... Stulbi jau ir, ka laika tik maz - naakas visu kaut kaa sabiidiit un sabriiveet taas divas dienas tusoshanai. Un tad veel tas paarsteigums par paarcelshanu. Sviests kaut kaads, tad nu tai briivaa vakaraa seedeeshu home un priecaashos par to, ka vareeju taagad buut tusaa & stuff... Tachu nekas, bet 21. apriilii uz Inci nebuushu :3 Skarbaa realitaate ^^ Nu tad lai jums tur 21. apriilii veicas ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
aaaa.... veel bishkin, bishkin. 5 dienas un es arii tiktu.. ek, nu ko, man naaksies tomeer gaidiit aiznaakamo pasaakumu.
-------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE Tachu nekas, bet 21. apriilii uz Inci nebuushu :3 Skarbaa realitaate pievinojos uzsaukumam un ar nevaresu ierasties uz so grandiozo pasakumu |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Aī es netieku ;_'Bet par to diezin vai kāds skums. ^.^
Šo brīvdienu izbrīvēju, tagad sēdēšu bezdarbībā. Nākamā aizņemta. -------------------- |
Dranzer_g |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
Tāda sajūta, ka datuma negaidītas pārlikšanas rezultātā vismaz puse no tiem, kuri pieteikusies atkritīs un paliks kādi 10 cilvēki tikai, nu tā ir, kad pēdējā brīdī, kad viss jau izbrīvēts paņēm un pārceļ datumu
![]() zēl.... ![]() -------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Tāda sajūta, ka datuma negaidītas pārlikšanas rezultātā vismaz puse no tiem, kuri pieteikusies atkritīs un paliks kādi 10 cilvēki tikai, nu tā ir, kad pēdējā brīdī, kad viss jau izbrīvēts paņēm un pārceļ datumu ![]() zēl.... ![]() Jaa, laikam pa jaunam buus jataisa sarakstu, kursh brauc ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
ta vienreiz izlemjat kad bus tas pasakums ;[ a to izbrive vienas brivdienas, parcel brivas dienas uz nakamo nedelju... velviena parcelshana iespejama tikai aizejot no darba... pilniba.
![]() This post has been edited by nua: Apr 13 2007, 14:20 -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu jaa, 21. es arii netieku
![]() |
nua |
![]()
|
Nu jaa, 21. es arii netieku ![]() Sīkais, tevi aizvilks aiz pīrsinga, why tu netiec?? akal mājās javergo? -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Es arii nebuushu, vakar salauzu kaaju, tas man veselu kaudzi plaanu izchakareeja
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
es balsoju par variantu pasaakumu atceljam
es naakamnedeelj noteikti nekur negribeeshu doties neteikshu ka mani iipashi prieceetu fakts ka pirts datums peekshnji ir nevis taa kaa runaats neenesi ieprieksh bet nedeelju uz priekshu. varat svineet ko juus gribat tagaa 21 datumaa es nebuushu This post has been edited by alt: Apr 15 2007, 08:20 -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:44 |