![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
*Slaps Alt ![]() esmu paaraak nogurusi, lai ciiniitos un mekleetu kursh buus kursh nebuus. Ja tie kuri tieshaam veelaas braukt uz pirti var savaakties kuplaa skaitaa, tad luudzu varbuut es apsveershu braukshanas varbuutiibu -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Khe... buus vien jaabrauc! Nu jau arii vairs nebuus tik auksti kaa pagaajushoreiz...
-------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
esmu paaraak nogurusi, lai ciiniitos un mekleetu kursh buus kursh nebuus. Ja tie kuri tieshaam veelaas braukt uz pirti var savaakties kuplaa skaitaa, tad luudzu varbuut es apsveershu braukshanas varbuutiibu Cilvēki, jau noteikti savāksies. Un to vietā, kas netiek 21. droši vien, ka būs daļa no tiem, kas netika14. Piemēram man viens tāds cilvēciņš pieteicās, ka ļoti vēlas braukt līdzi. Nedomāju, ka diez ko mainīsies cilvēku skaits. Drīzāk sastāvs. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Hā forši..
Alt nevāks, es vākšu ![]() Inčukalns ir un šonedēļ būs. -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Inčukalns ir un šonedēļ būs. Wtf? Veiksmi. Tagad esmu apjukusi. Ceru ka uz 21. aprīļa (ja tas tieši tad notiks) es tikšu. duuhh ar jums cilvēki. ![]() This post has been edited by Ayumi: Apr 15 2007, 19:31 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
nu es arii izbriiveeju 21.apriili, taaka buusu, ja atkal datumu kaads neizmainiis
![]() ![]() cerams, ka kautkaada tauta salasiisies ![]() ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Datums mainīts netiks
![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
būšu
-------------------- ![]() |
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
BN izskatas ka šis pasākums tev svarīgs ir
![]() Veiksmi ![]() This post has been edited by nua: Apr 15 2007, 22:49 -------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es arii negrasos no shaa pasaakuma aimukt ^^
-------------------- skills of a snail
![]() |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
būšu, būšu
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:37 |