![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Yeiii, nu tad tas beidzot ir noticis, citaadi es visu laiku plaanoju braukt uz jauko Stokholmu peec taam mangaam(bet izdevumi, izdevumi...)... es to paredzu kaa tikai iesaakumu Latvijaa un jaa ienaks shiis, tad gan jau ar laiku arii buus kaut kas labaaks...
![]() ![]() -------------------- |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Kāds ir kaut ko sīkāk uzzinājis par to mangu latviešu val. no Zvaigzne ABC?
-------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Witch gadiijumaa nebij ne manga, bet westerneru comic? Jetix dzenā seriālu ar šādu nosaukumu. Sorry, ka velku augshaa vecus topikus, bet tikko uzduuros Witch seriaala pirmajai seerijai, un nespeeju nedaliities iespaidos. Domaaju, ka shitais seriaals jaaskataas visiem, jo ir izcils piemeers, ka rietumnieku popmultiplikaacija ir daudz labaaka par jappopmultiplikaaciju. Gabals ir pilns ar smukaam meiteneem , digomonu cieniigas transformaacijas , churaashanas no rokas un citiem gredzenu paveelnieka ripoffiem Prieksh meiteneem ir arii viirieshu miilestiiba MUST SEE! Rietumu popmult rullz!!! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
LOL :D
Bet jā, edg, jau steidzos vilkt šo šedevru! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
kaa man besii situaacija kad latvijaa naw nopeerkamas normaalas mangas...
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
eu, eu, tam Witch ir manga? ;D Varu saderēt ka tā ir vēl labāka. :DDD
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ko tieši tu domāji? AniDB witch tuvākais ir Witch Hunter Robin un Witchblade.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ko tieši tu domāji? AniDB witch tuvākais ir Witch Hunter Robin un Witchblade. iečeko edg postu, moš kkas kļūs skaidrāks. .... Kaut gan... no maniem šīvakara postiem maz ko saprast var, so nevainoju Tevi. ;DDDDD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ok, sapratu, kas tas ir - jā, ir arī komikss (par manga saukt to neuzdrīkstos). Sīkāk lasi Wiki.
P.S. Vai tad pareizais nosaukums nav W.I.T.C.H.? This post has been edited by Niks: Jul 12 2007, 23:41 |
Ayumi |
![]()
|
Ok, sapratu, kas tas ir - jā, ir arī komikss (par manga saukt to neuzdrīkstos). Sīkāk lasi Wiki. P.S. Vai tad pareizais nosaukums nav W.I.T.C.H.? Heh, zinu komiksu(agrāk pirku, lai iečekotu, kas tas tāds) Faktiski tas bija joks par to mangu... ![]() Yeah, ir gan, bet man bij slinkums nospiest to caps lock un likt punktiņus. xD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Jā to witch es laikam esmu šķirstījusi. Nu tur nav nekā ko varētu nosaukt par mangu.
|
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
undux pilnīgi piekrītu
![]() -------------------- Mjauu
|
Sanki-chan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 10-September 07 ![]() |
Taa gribeetos lai Latvijaa buutu kaads oficials mangas veikals un ja tur buutu visi jaunakie izdevumi man (un ne tikai man) nebutu jaagaida kamer iztuulkos un ieliks datoraa!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 14:04 |