![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Oū, jau pusmēnesi neko nepostoju... Nebija arī ko.
Labi... Mana nākamā photo sērija būs... tāda parasta. Tajā nevarēs saskatīt dabas skaistumu, neko īpašu. Tā būs bērnišķīga. Taču tikai cilvēki, kurā nav iemiesojušies Citi, kuri pasauli uztver caur bērna bezrūpīgi laimīgām acīm - tikai tie saskatīs šajās bildēs skaistumu, kuru izstaro bērni, bērni, kuriem ir jautri. Un šiem bērniem ne vienmēr jābūt cilvēkiem... Kā redzat...)) ^^ ![]() ![]() This post has been edited by Roserette: Jun 16 2007, 01:04 -------------------- (sun)
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
No šim divām patiešam kas patīk ir pirmā. Menbaltie toņi piešķir nedaudz vecu atmiņu piegaršu. Bet kaķēns... neliekas nekas ipašs, vismaz ne šai bildē.
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
mmmh, piekrītu. irmā tiešām labāk izdevusies. tāda senlaicīga, tiešām atgādina bērnību.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Vēl kaut kas. Bet ļoti sens.
![]() Green fresh This post has been edited by Roserette: Jun 16 2007, 13:30 -------------------- (sun)
|
dead-NeO |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 29-May 07 ![]() |
VeeL tik pietruukst kaads kukainiitis (Joks)
This post has been edited by dead-NeO: Jun 16 2007, 18:09 -------------------- ^^
Trust Me Like You Trust What's in The Mirror. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā ar rokām, pēc manām domām, vienīgā labā. Pārējās tādas viegli neizteiksmīgas. Iesaku nekrāmēt bildēm virsū tekstus. Pamatīgi bojā skatu.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
varēji green fresh piezīmēt laumiņu klāt. tādu maziņu...būtu smuki, noslēpumaini.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nesaprotu taa peedeejaa pievilciibu: zalja lapa ar mushu olinjaam uz taas
(ceru ka tu to lapu neaiztiki ar plikaam rokaam) -------------------- |
Mimi |
![]()
|
So - godam jāsaka, ka mana fotoaparāta objektīvā iekrita smilšu graudi, un tas tagad guļ komā. Gaidu, kad atbrauks, paņems, aizvedīs, uztaisīs, atvedīs un atdos atpakaļ.
Pa šiem laikiem arī īpašās iedvesmas nebija. Bet kaut ko jau nofotografēju.. Hm. Childhood Friendship* The way to find happiness* ![]() Tagad komentāri no sevis pašas. Es turpināšu tematu par bērnību, jo man patīk fotografēt cilvēkus. Taču esmu ievērojusi vienu lietu - daudz labāk cilvēkus sanāk fotografēt tad, kad viņi to nezin, nesaprot, viņi ir dabīgi, dzīvespriecīgi, patiesi. To pirmo bildi bija ļoti grūti uzņemt, jo tie divi bērni pēc mana lūguma apsēdās, bet, zinot, ka viņus fotografēju, sāka pozēt, kļuva nepatiesi. Šī ir veiksmīgākā bilde no visām, taču es biju gaidījusi labāku efektu, kaut gan nedomāju, ka tie divi bērni pēc savas gribas apsēstos un sadotos rokās. ![]() Otrā bilde - bez jebkādiem fotošopiem, to ieliku tādu, kāda tā ir. Tā lūk. Kad manam fotoaparātam uztaisīs elektrošoku un tas atjūgsies atpakaļ, man varbūt sanāks uzņemt labakas bildes, un šoreiz tās būs nejaušas, jo tā vienmēr ir interesantāk. Mimi. This post has been edited by Mimi: Jul 27 2007, 12:17 -------------------- (sun)
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Pirmajai bildei šāāusmīgs efekts uzlikts. Labāk būtu bez tā.
Otrā ļoti skaista. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
domāju, ka nevajadzēja tās strīpas pāri laist, bet tā vispār, tiešām laba bilde, runāju par tiem diviem bērniem. Izskatās, ka tu redzi ko var fotogrāfēt un kas izskatās labi. Tādas pavisam vienkāršas taču maigas un sirsnīgas lietas, kas rada ļoti pozitīvu efektu. :3 Es tavā vietā nopirktu dažas lielas spīdīgas fotopapīra lapas un izdrukātu to pārīti, rokas, kaķpēdiņas, saliktu rāmīšos un sakarinātu pie sienas. Tās bildes varētu radīt ļoti glīšu un vieglu noskaņu jebkurā telpā.
Neatmet fotogrāfēšanu, turies, jo vairāk fotogrāfēsi, jo labāk sapratīsi, kuras ir tās īstās lietas. Kā nekā, īsts fotogrāfs jebkurā vietā atradīs kautko special ko varēs nofotogrāfēt. :3 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
Ayumi - laikam tev taisnība.
Nu neko - noņemšu tas strīpas nost. Gribēju radīt kādu atmiņpilnu noskaņu, bet nesanāca. Paldies, ka pateici. Šeit gan nelikšu editu, bet tas darbs ir izlabots. Tigra2 - liels paldies, ![]() Bet es nezinu, kur tādas lapas varētu nopirkt ![]() Vispār jā - tas viss fotografēts ar mazo digitālo, tāpēc es domāju turpmāk nākotnē nopirkt tādu lielāku, profesionālāku... :3 Paldies par komentiem. ^-= -------------------- (sun)
|
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
Frendšips ir super kolosāla bilde. n_n
Tie bērniņi izskatās ļoti mīļi, un rāmis, lai gan neierasts, man patīk. Ja vien bildei nebūtu tās bālās strīpas virsū, būtu perfekti. Un Tu jau zini, ko es domāju par otro bildi. Tas saules atspīdums jūrā izskatās gluži kā tāds zeltīts ceļs, kā tāds laimes ceļš, man tā vien šķiet, ka es tūlīt pa šo ceļu pāri jūrai aizskriešu uz... Laimes zemi. ak ak ak. ![]() turpini. n_n -------------------- feel the world in |
Mimi |
![]() ![]()
|
Frendšips ir super kolosāla bilde. n_n Tie bērniņi izskatās ļoti mīļi, un rāmis, lai gan neierasts, man patīk. Ja vien bildei nebūtu tās bālās strīpas virsū, būtu perfekti. Un Tu jau zini, ko es domāju par otro bildi. Tas saules atspīdums jūrā izskatās gluži kā tāds zeltīts ceļs, kā tāds laimes ceļš, man tā vien šķiet, ka es tūlīt pa šo ceļu pāri jūrai aizskriešu uz... Laimes zemi. ak ak ak. ![]() turpini. n_n Adenaide, rāmis ir tāds neparasts, jo mana ideja bija to padarīt bezrūpīgi bērnišķīgu kā bērnu pirmie zīmējumi - švīkājumi kinda'. Man negribējās to taisīt kārtējo reizi ideāli pareizu un precīzi melnu. Hmm. Žēl, ka man nesaglabājās oriģinālā bilde, tāpēc noņemt strīpas būs grūti, Bet es centīšos, un tomēr likšu editoto postu. ![]() Paldies par tādiem atsaucīgiem vārdiem. -------------------- (sun)
|
Mimi |
![]()
|
Nav ēnu, nav fona, un darbs izskatās nepabeigts - bet izkrāsot Photoshopā ir vienīgais, ko es māku. xD
Tā lūk. Fanarts. Ne nozīmēts. ^^ Atpazīstat? kļūdas- meitenes stīvums un debīlā poza, aka tizla, un jā... tas lakatiņš, kas viņai rokā. es aizmirsu piezīmēt klāt asins pleķus.. >_< Tas vēl ir nepabeigts darbs, un iespējams, kādreiz to arī pabeigšu, bet ēnot vispār nemāku, tapēc šaubos, vai sanāks.. ![]() This post has been edited by Mimi: Jul 29 2007, 01:22 -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:54 |