![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ēeee. Mion! XD Sejas izteiksme pareizā. Stīva, jā, mietu norijusi... Bet tas pofig, it kā ar laiku vajadzētu būt brīvākām pozām. Man vismaz tā bija. Nekas.
Arī, neēnojot ne velna nesanāks, tāpēc vienkārši mēģini, līdz iznāk tā kā vajag. Gribu redzēt šito pabeigtu. >:3 |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tadāāāāā.
![]() Vai kādam šis čars liekas pazīstams? =w= ![]() ![]() Darbu strādāju ap 6 h. njā. Priekš manis, jau gadu ilgo iesācēja, tas ir normāls laiks. xDD Njā. Nezinu, liekas nepabeigts. Nezinu, ko varētu pielikt klāt. XD Darbs ir kā fanarts. Es nenozīmēju to visu. Es tikai skatījos uz tēlu. Fanarts. Tā lūk. Ēnas mēģināju kā kikyou zīmējumā. This post has been edited by Mimi: Aug 11 2007, 03:09 -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vaimandieniņ. Kļūdas kā sunim blusas. Es, protams, par savējo runāju. Lai gan tev tā poza iznākusi vēl nereālāka nekā man. XD;
Bet nav tik traki, īstenībā... Ar laiku, ar laiku, un ta vēl treniņu, bet laiks arī ir nepieciešama lieta. Hmm. Iesaku nākamreiz likt tumšākas ēnas uz ādas, tad vajadzētu būt ok. Āaa, starp citu, cik liels ir orģināls? Smukākas līnijas vēl var dabūt, ja samazina attēlu. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Vaimandieniņ. Kļūdas kā sunim blusas. Es, protams, par savējo runāju. Lai gan tev tā poza iznākusi vēl nereālāka nekā man. XD; Bet nav tik traki, īstenībā... Ar laiku, ar laiku, un ta vēl treniņu, bet laiks arī ir nepieciešama lieta. Hmm. Iesaku nākamreiz likt tumšākas ēnas uz ādas, tad vajadzētu būt ok. Āaa, starp citu, cik liels ir orģināls? Smukākas līnijas vēl var dabūt, ja samazina attēlu. Oriģināls ir apmēram 3 x lielāks. T_T Njā. XD Man arī nepatīk, ka man krāsas tādas pārāk košas. ![]() Un tev tākā vairāk dzīvīguma. ![]() Ai, es ceru, ka tas viss ar laiku. XD P.s. tikko padomāju. Ja jau tev kļūdas kā sunim blusas, tad laikam nevajag mācīties fanartot no tevis. Vēl ietrenēšu tādu pašu kļūdainismu. Kaut gan es nekādu kļūdu neredzu. >-< -------------------- (sun)
|
Mimi |
![]() ![]()
|
Sauksim primitīvi. Bez dziļām, nesakarīgi proziskām frāzēm, kuru jēgu saprot tikai manas ģeniālās smadzenes. x3
plastmasas pārtijs. afro pret baltajiem. ![]() zaķis, kas turēts rokās, un nav pamests. ![]() zaķis, kuram ir garlaicīgi pārtingot stūrī vienam pašam. ![]() plastmasas lodītes, kas nofotografētas ar manām daiļajām, pārāk kustīgām rokām. This post has been edited by Mimi: Aug 23 2007, 16:46 -------------------- (sun)
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
kamoon, peleekaa bilde NEMAZ neiet kopaa ar to rozaa raamiiti
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Sory bet visas bildes galiigi garaam
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Sory bet visas bildes galiigi garaam ![]() ![]() gluzhi manas domas... komentaari pie bildeem arii nekam neder.. (it iipashi pie pirmajaam divaam.. ) ![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
wī. pld par komentiem.
nedaudz izmainīju. ja kādam kas nepatīk, var droši kritizēt. priecīgus ziemsvētkus. see ya. This post has been edited by Mimi: Aug 23 2007, 16:45 -------------------- (sun)
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Mjaa iznjeemi labaako bildi aaraa
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
Nu, mishelin, tev nav iespējams izpatikt.
tu teici, ka visas bildes ir crap. s*dos nav labāko vai sliktāko. kekeke. <3 -------------------- (sun)
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Ja tev ir pieejams photoshop, paspeeleejies ar "Levels" un piemeeram veel "Photo filter"
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Mishelin |
![]()
|
Visas bildes ir crap, bet labaako no visiem crapiem tu iznjeemi
![]() Ja tev ir pieejams photoshop, paspeeleejies ar "Levels" un piemeeram veel "Photo filter" ![]() Nejau apgaismojumaa ir vaina, kompoziicijaa ![]() Ar leveliem un photo filter neko nepanaaksi, tikai drusku uzlabosi skatu ![]() Nee nu vispaar ar Leveliem dereetu paspeeleeties ![]() This post has been edited by Mishelin: Aug 23 2007, 17:56 -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Man žēl, bet šķiet, ka bildes nav pārāk labas! Pacenties mazliet vairāk.. Bildēs ir daudz kļūdas, bat jāatdzīst, ka dažas ir makten' labas. XD Bet centies mazliet vairāk un tad arī būs vērojams labs rezultāts. ;3 Katrā ziņā beildes centies izdomāt mazliet orģinālākas.
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Mimi |
![]()
|
Man atliek tikai pieņemt šo kritiku, klusēt lupatiņā un domās piekrist.
Jā. iespējams, tik ļoti nebiju pacentusies. Vairs nevēlos komentus par šīm bildēm, jo viss jau izteikts, man liekas. Būs jāpacenšas vairāk. ^^* -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:13 |