![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Priekš tam ir RPG
![]() -------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Savā ziņā tev ir taisnība!
![]() ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
- Mana mīļākā GG daļa : Guilty Gear X2
- Mīļākais galvenais varonis : Zappa - Mīļākā galvenā varone : Baiken - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : Baiken |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Neesmu daudz spēlējis Guilty Gear, neko daudz par to nezinu, bet man patīk tā meitene ar enkuru.
![]() ![]() This post has been edited by Hikaru: May 29 2007, 19:28 |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
------------------------------------------------------------------
- Mana mīļākā GG daļa : GGXX - Mīļākais galvenais varonis : Zato-one a.k.a. eddy - Mīļākā galvenā varone : Dizzy - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : Zato-one ------------------------------------------------------------------ Zato-one ![]() Dizzy ![]() This post has been edited by aeonseraph: May 30 2007, 09:40 |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
..par fighting games pārāk nefanoju, bet Guilty Gear tīri labi patīk.
-Tīkamākā daļa: GGX2 Reload -Tīkamākais varonis: Bridget ![]() -Tīkamākā varone: Kuradoberi Jam ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
7thcrow |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
Izvēlos GGX2, lai gan pašlaik spēleju kautkādu japāņu versiju.
Ieredzētakie čuvaki: Zappa & Testament, bet sol's ar nav slikts. No beibēm tā sarkanā ar giču un tā ar yoyo. Viss interesantākais cīņas stils man liekas ir Zappam, viņš ir apsēsts un spēj piesaukt vissādus spocīgus radījumus ar ko cīnīties - cool. GG uzskatu par vienu no labākajiem, ātrākajiem un krāsainākajiem 2D fightingiem, kurš godīgi sakot noliek pie vietas pat tādus grandus, kā KofF un SF. Pat tagad man plauktiņā stāv pēdējais tekkens, Kof F, uc., bet es izvēlos GG. 2D fightings 4eva!!!! Laigan šķiet ka tā jau ir mirusi māksla, kas patīk tikai tādie HCfaniem kā mēs... well anyway sayonara. ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Mana mīļākā GG daļa : Guilty Gear X (vieniigaa ko esmu speeleejis)
- Mīļākais galvenais varonis : Sol Badguy ir diezgan kruts - Mīļākā galvenā varone : ...er...naw - Mīļākais varonis pēc cīņas stila : Droshi vien ka Chipp Jau kaadu laiku nopirku Ps2 orgjinaalo Guilty Gear X. Paspeeleeju,apnika. Gameplays ir normaals bet var buut labaaks ! Storijs arii vareetu buut labaaks ...jo vieniigaa pieejama informaacija par storiju ir uz diska kastiites. Nezheeliigi maza Game Mode izveele ... galvenaa ir Arcade..WTF!??? Nezinu kaa ir ar citaam daljaam bet shitaa ir riktiigs kraams ...saliidzinaajumaa ar vienu no labakajaam ciinjas speeleem,Tekken, shii speele ir pilniiga nulle. :\ -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:17 |