![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
par nelaimi man nav mDSL, bet gan mpe. nu seerijas man ir kaadas 14, bet ir maz laika kad skatiities tur taa probleema, un es daru taa, saakumaa dabuunu kaadas 10 seer. un tad saaku skatiites, lai nav taa ka viena seerija ir un naakamaa jaagaida vesalu dienu, vai pat ilgaak
![]() -------------------- |
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Superīgs anime. Noskatījos visas sērijas. Viena no mīļākājām sērijām bija tā, kur spēlēja beisbolu
![]() -------------------- ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Visvairaak patika, ka shinii animee paraadiija, ka nevienmeer jaabuut baigajam profim ar zobenu, lai buutu labs samurais, jo tas viens ar taam kurpiiteem tik visus skaldiija. Prieks skatiities, protams arii paareejie teeli bija ar savaam labajaam specifikaam. Kaa otraa plaana aktieris man patika tas reperiitis, jo vinsh tieshaam bija smiekliiigs un piedeva ritmu seerijaam...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
No tam animem kuras esu nostijies shi man pagaidam patik vislabak. Animes gaisotne ljoti laba un cinjas man ljoti patika uztaisitas tadas daudzmaz realas patik ka nekaujas visu seriju ar vienu un to pashu pretinieku.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Imho katram Champloo fanam ir jauzgamee shis geims.
Palasat kaa tur jakustas un atceraties - kaa jau japanu gamei viss ir atkariigs no kombaam, jo atrak un pareizak maki spiest pogas jo labak SAMURAI CHAMPLOO - FALSH GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Laikam jau nav pārāk glīti vecus topikus modināt, bet vai kādam nav zināms, kur šim brīnumam mangu var dabūt? Tante google man nepalīdzēja...
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
|
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Šim brīnumam IR manga!
![]() Pirmos septiņus chapterus(pārējie vēl top) iespējams novilkt šeit: http://www.scum-scans.com/ P.S Ahh, laikam nav labi cilāt vecus topikus ![]() -------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Jackal @ Jun 1 2006, 21:44) Šim brīnumam IR manga! ![]() Pirmos septiņus chapterus(pārējie vēl top) iespējams novilkt šeit: http://www.scum-scans.com/ P.S Ahh, laikam nav labi cilāt vecus topikus ![]() Šai gadījumā ir labi ![]() ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Sindra |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 ![]() |
Vot noskatījos šonedēļ un man mierā neliek viens jautājums. Skatījos visas sērijas pēc kārtas īsā laika posmā. Tā, kā uz datoriņa nav daudz vietas, tad katru sēriju noskatos un metu ārā. Tapēc nevaru iegūt atbildi uz savu jautājumu. Slinkums pa jaunu meklēt sēriju, kurā Mugens lasa Fuu dienasgrāmatu.
Un tad vēlāk parādās sērija, kurā atklājas, ka Mugens neprot lasīt. Kā tad īsti bija? Mugens nevis Džins taču lasīja vai ne? Džins sēdēja blakus... Visā visumā anime ļoti jauka un iedvesmojoša. This post has been edited by Sindra: Jul 7 2006, 15:18 -------------------- Humankind cannot gain anything without first giving something in return.
To obtain, something of equal value must be lost. That is alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth. http://amberkintribe.draugiem.lv ![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Peec manas atminas lasija Jins un Mugens vieniigi deva komentaarus.
-------------------- yokubou
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
jautra un aizraujosha anime, kuru skatoties zhaavas noteikti nenaak
beeeet, lai arii shamaa ir jautra un visaadi citaadi aizraujosha vispaareejaa sizheta atrisinaajuma taapat truukst, lab var nepiepuuloties atrast beigaam kaadu sakaru, bet taapat prasaas normaalaakas beigas...varbuut tas tik taapeec, ka anime jautra ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
samurai champloo ir tikai 15 epas? nevareeju atrast veel
hmm, ja ir veel kaads var pateikt kur atrast? p.s. nejeedzu lietot torentus -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Vispār iekš TV, OVA un Movies sadļas jau ir topics kur tiek aspriesta ši animeSkatīt te, ka ari pietiekami neslinka tauta var arī atrast ko citur netā, tikai jāiemācās dažuz vārdus meklētāja ierakstit. Un nē Samurai Champloo nav 15, bet 26 epas
-------------------- |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
samurai champloo ir tikai 15 epas? nevareeju atrast veel hmm, ja ir veel kaads var pateikt kur atrast? p.s. nejeedzu lietot torentus Ekur visas Samuraji Champloo sērijas - http://joox.net/cat/68 -------------------- Hi
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:13 |