![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bbad |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es redzeeju pirmaas 3 epizodes LV BT www.peers.tk
|
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pirmaas divas var dabuut arii no ani-krazes sheit , bet diemzheel dzeki diezgan leenu straadaa, tapeec uz 3. vareetu kaads laicinsh paiet...
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
njaaa nu shitas gan makteni bremzee uz jaunajaam epaam bet seriaals daudzsoloshs mosh vinsh man aizvietos peace makeru =)
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nav jau tik traki, 5 ep. jau laukaa (subotas). Bet anime tiesjaam laba, draiviigs sizjets un skanjas celinsj, sirdij tiikama animaacija, koloriiti galvenie varonji. Sjis projekts ienes svaigumu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
eerm, kur var dabuut 4 un 5 ep, ja negribaas vilkt to 1-5 ep pack "Samurai Shampunj" (mazliet pasmeeju par krieviskoto nosaukumu)?
-------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Shitaa anime iekachaa noskatiijos pirmo ep
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
mjaaa shvaki man kau kaa laikam shitas neiekachaa seriaals varonji taadi pastulbi liekaas nezinu vai turpinaat vinju vilkt
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
MMm man jau nu gan patiik.
Kaut kur viss pasaakums ir liidziigs Samurai Deeper Kyo (teelu grupa), bet Champloo ir krietni jautraaks. Vieniigais varbuut tracina iedomiiba un "trash talk" no personaazhu puses - proti jau ciinjas saakumaa ir skaidrs iznaakums ![]() |
deBUGa |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
da tur gandriiz vairaakas seerijas uz priekshu ir skaidrs ciinju iznaakums... ![]() ar taadiem diviem dzhekiem labaak pat nejokot... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Bah
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
un kur to visu dabuut :/?
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
kaarleens |
![]() ![]()
|
es palieku uzticiigs [AonE] reliizeem par vinju tulkojumu kvalitaati nenaakas shaubiities tikai vinji bremzee no visiem visvairaak jo vinji subo ljoti daudz labus projektus un veel vinji ir uzlikushi miiksto uz licenzeeshanu =)
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu teikshu godiigi kopsh saaku skatiities Naruto .... taa ir next anime kurai sekoju liidzi un kaa ir taa velku ..
![]() Nu par ciinu iznaakumiem tas jaa ... They R the Best ... un tas arii vis ![]() Teikshu atklati Labi patiik Sountrack Vareetu mekleet dc++ [Nipponsei] samurai champloo music record depature [Nujabes & fat jon] -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
http://www.animeforever.org/index.php?goto=archive
9. seerija! ^__^ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |