![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjaa, taa ir jaaredz katram. Seerijas beigas paarsmeejos. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aha.. tas bija labs, man tik palika interesanti vai marihuaana zalaa veidaa tieshaam deg ar violetiem duumiem...
![]() ![]() Nu personiigi es ilgi precaajos par sho te.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
paga taa peedeejaa bilde tak ir no 8 epizodes (par nabaga samuraju-geju (smiekliigi, bet latv. v. shie vaardi dzejolii lien iekshaa, ka nemetaas, kaut gan ja taa padomaa, ir tachu arii filminja "Tabu"
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aha, ir.. no 8 seerijas ir..
![]() Nn un runaajot par "Taboo" taa filminja ir tiira patiesiiba... ja labi palasa shogunaata veesturi, taadus faktus uzrok... "vai-man-dienin" -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Kas vai visi ir apsaajushies pie taas 8 seerijas, vai kaa??? Nu jau 12 jaagaida
![]() Bet nu anyway shii ir taa anime kas man ierindojaas 2-jaa vietaa aiz Naruto P.s. Jo ar naruto es kluvu par anime-fan ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tiko noskatiijos 12, taa ir uztaisiita kaa ieprieksjeejo seeriju apvienojums, laikam sezona viduu
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ghhh, a es taa cereeju. Tagad pat vilk nost to seeriju paargaaja veelme
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
omg, nekad nebuutu domaajis, ka var uztaisiit tik perfektu anime
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
bāc aone kau kā pēdējā laikā neizlaiž licenzēto anime relīzes
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nebij ga taa astotaa par samuraju geju. sestaa.
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Redzējis gan neesmu, bet šodien, kad Sigfa minēja nosaukumu pamatīgi ierēcu. Tik ļoti, ka pat sagribējās sadabūt un noskatīties. Tad arī sīkāk būs par iespaidiem.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
tikko noskatijos 14. ep
riktigi laba - pirma puse lieliska muzika ar lielisku animaciju rada noskanu otra puse savukart parsteidza ar negaiditu sizeta paversienu vispar jasaka ka sis anime nekonsekvenci varetu zinama mera uzskatit par plusu - ja uz to attiecas ka eksperimentalu anime, kur autori vienkarsi "rotalajas" ar sizetu, tempu utt nez kapec gribas uz to attiecinat apzimejumu "viegls" - lai ari skist asinis un sizets biezi ir dramatisks; gaidits, baudits un atstaj labu noskanojumu.. ![]() -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
Samurai Shamploo Epizode 15 today was released by AF-F, and 19 september by A-H
see hier http://www.mirkx.com/ It's more funier theh previous epizode ![]() |
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
Episode 16 was released today
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Thx for the fill in.
![]() jauka epa. Taads muljkjiigs nobeigums, bet nu... (kapeec lai valdiibas paarstaavji censtos novaakt visus peec kaartas kas atrodas mezhaa vieni... sviests...) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:19 |