![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
17aas beigas uzlaboja gariigo par 50%. kaa teica skaabais: seriaals kopumaa atstaaj gaishu un vieglu noskanju.
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
http://www.suprnova.org/
teeks sheit jaaskataas -anime -samurai champloo kaadas 7, 8 epizoodes var atrast |
Spectre |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Cilveeki apgaismjiet kur tagad var novilkt samurai Champloo jo mirkx com nu jau labu laiku kaa nobrucis un kur es luuru tur licenceetaas neliek iekshaa.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
skabais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 76 Joined: 27-April 04 From: Dānija -> Aarhus ![]() |
QUOTE kaa teica skaabais: labi - nepiesienies vardiem, bet ja gribi riktigi sagruzities, tad noskaties Saikano, JinRoh vai Kite ka jau es mineju si anime ir manuprat tada ka nekonsekventa - viena epizode komedija, nakamaja tragedija.. bet nu katram jau mums uztvere savadaka - tas ka man si anime KOPUMA atstaj labu noskanojumu nenozime ka Tev to ir jauztver tapat.. manuprat anime diezgan skaidri komunice draudzibas, attiecibu vertibu.. sis vinu celojums ir ka metafora dzivei - nakas piedzivot dazadas situacijas - tai skaita bedigas vai pat tragiskas, kuras persona var justies bezspeciga, tacu tas kas palidz tam tikt pari ir attiecibas, citi cilveki - kas piedzivo lidzigas situacijas. draudziba un attiecibas ka speka avots dzives grutibu parvaresanai -------------------- God! Please, give me the detachment to accept those things I cannot alter, the courage to alter those things which I can alter, and the wisdom to distinguish the ones from the others. Amen.
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
jinroh redzēju jau pirms 2 gadiem Arsenālā. bet par to gaišo noskaņojumu es nemaz ironiski nerakstīju - tas tā arī bija domāts. beigas 17epai tiešām ir smukas.
Batou |
![]()
|
nu beidzot ir sākusi kustēties arī otra puse. l33t-raws jau ir izlaiduši 18 epu.
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Noskatījos vakar nez nekas nav izmainījies stilīgs soundtrack un sižets kas mani atstāj vienaldzīgu
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Fansubs jau ar ir iznācis vispār...
Šitā sērija jancīga... o_O; |
Batou |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Jan 28 2005, 21:50) taa varētu būt. kamēr man nav ar lieliem mirgojošiem fontiem boldā un krāsainiem burtiem uzrakstīts links uz jauno torrentu, tikmēr sēžu un klusēju ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjā, gaidīju kādu pārsteigumu, jaunradi... tā arī nesagaidīju, laikam par daudz bija cerēts. Aizvien vairāk saaku domāt, ka "čamplis" beigsies ar sasteigtām beigām, jo līdz pat šim brīdim seriālam sižets ir bijis tik at caurs kā pretodu tīkls.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Batou |
![]()
|
QUOTE(ShinChan @ Jan 29 2005, 15:25) Mjā, gaidīju kādu pārsteigumu, jaunradi... tā arī nesagaidīju, laikam par daudz bija cerēts. Aizvien vairāk saaku domāt, ka "čamplis" beigsies ar sasteigtām beigām, jo līdz pat šim brīdim seriālam sižets ir bijis tik at caurs kā pretodu tīkls. ja tu domā, ka es tagad sākšu to aizstāvēt tu maldies ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Jan 29 2005, 20:02) QUOTE(ShinChan @ Jan 29 2005, 15:25) Mjā, gaidīju kādu pārsteigumu, jaunradi... tā arī nesagaidīju, laikam par daudz bija cerēts. Aizvien vairāk saaku domāt, ka "čamplis" beigsies ar sasteigtām beigām, jo līdz pat šim brīdim seriālam sižets ir bijis tik at caurs kā pretodu tīkls. ja tu domā, ka es tagad sākšu to aizstāvēt tu maldies ![]() Ko aizstāvēt? Ja "čampli", tad to nevajag darīt, jo šis man joprojām gana mīļš un vienmēr gaidīts, vienkārši gribējās jaunu sezonu sākot dabūt kādu "odziņu". Nu nekas, gaidīsim pārējās sērijas, rezumēt varēs tikai pēc 26. sērijas -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Njaa... paaris epizozhu pagrimums (18.-19.)... un izskataas, ka mees atkal (atpakalj) esam zirgaa (20.-21.)...
![]() ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
ShinChan |
![]()
|
QUOTE(deBUGa @ Feb 17 2005, 20:54) Njaa... paaris epizozhu pagrimums (18.-19.)... un izskataas, ka mees atkal (atpakalj) esam zirgaa (20.-21.)... ![]() Tiesa, kas tiesa. Šī dubultsērija tiešām patīkami pārsteidza. Kad jau likās, ka čamplis ārpus stilīga tomēr patukša road mūvja ietvariem neizies, šis ņem un pārsteidz, pie tam pamatīgi. Cīņas skatu horeogrāfija, arī viena no labākajām kas iekš anime redzēta. Nu ko, gaidam pēdējās sērijas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |