![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ekk, cik tomēr tas viens veidotājs ietekmē seriālu, es nebeidzu atrast paralēles ar Cowboy bebop, kautvai tajā pašā sižeta attīstībā, viss svarīgākais notiek pēdējās 5-6 sērijās.
Bet tas nebūt nepadara visu ietu sliktāku. jau gaužām interedsanti ar ko tad viss beigsies. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Khmmm... bet kur ņemat? Subj ir licencēts, līdz ar to AnimeSuki viņš nav
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shinsen turpina. Vismaz es no viņiem ņemu.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Piekriitu anime forewer noteikti ir labaaks
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kaut kāds sviests - AnimeForever saitā ir tottentpaka ep. 5-17, tad 18-21 pa viena, bet kur ir pirmās 4?
![]() -------------------- Press any key to continue
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man pirmaas 4 ir no aone.
taadus ciinju skatus kaa 21 seerijaa veel nebiju redzeejis viengaarshi skaisti bija . izmainiiju domas par samurai champloo taa man vinsh likaas average show tagad liekas ka ir great nu ko laikam liekam vinjam noziimiiti must seen ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
>_< Nupat tikai pamanīju, ka 21. ar iznākusi...
Nu tad tik jāvelk nost, citādāk ziņkārība turpinās mani mocīt. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
bij' ok..action maz bet laps.un par to skaistumu jaapiekriit.smuki uztaisiits
-------------------- |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Pedeja serija pagaidam 24 loti labs anime serials(BET KO VAREJA GAIDIT NO COWBOY BEBOP AUTORIEM)gaidu turpinajumu SAMURAI AND BEBOP RULLZ FOREVA
![]() -------------------- ![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Ohh azmirsu labs links kas nezina
http://champloo-online.com/ -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ehhhh nu ja nav nekas pret Shinsen subiem luudzu Shinsen Subs Samurai Champloo - 26 FINAL mjam one more anime ir Complete un noskatiita pagaidam neko neaxtiishu savaadaak nositiitiis par final izstaastishanu ^^
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Haha, 23. sēriju vakar vakarā noskatījos.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mm, shodien pabeidzu seriaalu... briinishkjiigi, vnk briinishkjiigi
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() Pedeja epizode bija dikti saspringta ,bet nu nobeigums priecee ,taapataas ka viss serials kopumaaa. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:17 |