![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
pēkšņi visiem baigi patīk...
![]() man gan patika visas epizodes. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Batou @ Mar 26 2005, 19:51) Nevareetu teikt ka patika visas epizodes, taču kopumā seriāls izdevies uz 8 ar treknu + -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
tikko noskatijos pedejo 26 episodi
![]() kopuma serials loti patika, samurai + man personigi patikama muzika, un tas viss ta stiligi samixets ![]() p.s. vieniga anime kurai vienmer intro skatijos ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oi, patiešām beidzot ir iznākusi Animeforever ep 26... x_x *skrien vilkt*
|
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
A ,kada anime var but studijai kura uztaisija CowboyBebop.Tikai LABA. Un ka vienmer 26 series ,kurs zin varbut ari bus 27 unrealesed
![]() Par anime daudz Action ,super animacija un stils ,characters very good ,ir serii ar Humoru. Super Anime skatities visiem ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tikko noskatījos pēdējās epizodes šim seriālam, un jāsaka, ka tas patīkami izceļas uz šodienas anime fona, dažādā veidā - gan animācijas gan sižeta, gan dīvainā stilu savienojumā.
Visi trīs galvenie personāži bija ļoti individuāli ar spilgtām īpašībām un īpatnībām ![]() Beigas. Lai gan sirdī sēdēja velniņš un teica: Ak, labie nenomira, that's the american way, we hate american way, palika pabeigtības un vispār laba sajūta, ka ir redzēts kaut kas, ko arī nevajadzēja laist garām. Iesaku! PS Drīz apraksts būs arī manā webiņā. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Zenofexa komentārā ir taisni tas kas raksturo šo seriālu, tas ir "stilīgs" stilu apvienojums, un tā personāži tiešām ir spilgtas personības ar saviem knifiņiem, iesauku šo seriālu puslīdz iesacējiem jo tad ar Anime būs tikai labas asociācijas.
p.s šitā anime laikam ir mana otrā iecienītākā ... -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() Heh, extreamely stylish it is, i must say. *approved* -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Njā.... Jins ar izlaistiem matiem pēdējā epā....*sapņains skatiens* tā dēļ vien ir vērts skatīties visu seriālu!!!!!
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Gosh!
Gribēju tikko no foruma ielikt savā lapā komentārus, ko domājat par šo anime, taču, izgājis cauri postiem, secināju, ka viss kas te ir atrodams, ir attiecināms tikai uz tēmu "tikko iznāca nākošā sērija", gandrīz nevienas domas par seriālu. Bleh. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:43) Njā.... Jins ar izlaistiem matiem pēdējā epā....*sapņains skatiens* tā dēļ vien ir vērts skatīties visu seriālu!!!!! ![]() MUGEN!!!!!!! Vienkārši nesaprotat, jaunkundz', kas ir labākais seriālā. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 28 2005, 20:23) QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:43) Njā.... Jins ar izlaistiem matiem pēdējā epā....*sapņains skatiens* tā dēļ vien ir vērts skatīties visu seriālu!!!!! ![]() MUGEN!!!!!!! Vienkārši nesaprotat, jaunkundz', kas ir labākais seriālā. JINS!!!! Es viņu mīlu, mīlu visās vietās... ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Dāmas, dāmas! Nepārvērtīsim nosvērtām sarunām par to cik "stilīgs stilu sajaukums" galu galā tad ir Samurai Champloo paredzētu topiku par vietu, kur jums izbļauties par savām slēptajām iekārēm pret animētiem tēliem.
Gan Mugen'am, gan Jin'am ir savi plusi un mīnusi. Ak jā, Fuu kāmītis iekabina visiem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
jāpiekrīt Lijai JIN is the best....
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |