![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Aug 29 2005, 13:42) Dāmas, dāmas! Nepārvērtīsim nosvērtām sarunām par to cik "stilīgs stilu sajaukums" galu galā tad ir Samurai Champloo paredzētu topiku par vietu, kur jums izbļauties par savām slēptajām iekārēm pret animētiem tēliem. Gan Mugen'am, gan Jin'am ir savi plusi un mīnusi. Ak jā, Fuu kāmītis iekabina visiem ![]() Jinam nav mīnusu!!! QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 13:49) QUOTE(ShinChan @ Aug 29 2005, 14:42) lidojosha vaavere ar kaamisha ieziimeem. Interesanti, kaa vinjsh nenosmok tajaa kimono :S ir tādas vietas, kur var ievilkt elpu.. ![]() |
Justy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 27-August 05 ![]() |
Man pie drauga shitais samurais staav peec pasuutiijuma atvilkts un iecepts dvd
![]() -------------------- Hands down, Shinji is a fucktard.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Aug 29 2005, 15:30) Jinam nav mīnusu!!! un viņa brillēm arī ne! XD -------------------- ![]() |
kuchieris |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Brilles jau Jin-am tikai ponta peec! Bez dioptrijaam!
![]() ![]() -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
vai jūs varat pamatot kāpēc viens ir labāks par otru?
man, personīgi, vairāk patika Jins, jo viņš parasti rīkojās saprātīgi un racionāli atšķirībā no Mugena. dažreiz gribējās vienkārši patīt uz priekšu, jo bija tik mulķīgas situācijas ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Batou @ Aug 30 2005, 06:11) starpība: Jinu gribās noķert, vienkārši piespiest pie zemes un sabužināt, palaist un sabužināt vēl vienu reizi.. ![]() Mugens tevi panāks, noķers un pats sabužinās, un izliksies, ka tas nemaz viņam nepatika... ![]() bet principā tas ir gaumes jautājums... ^^ |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Tagad esmu pie 9 seerijas, Pagaidaam esmu fanaa. Animaacija ir ljoti laba. Ciinjas ir stiliigaakaaas, kaadas es anime esmu redzeejis, par muuziku, neko sliktu nevaru teikt, tikai nez vai vinju vareetu klausiities bez animes......!
Kaitina tas, ka shii anime ir pilniigs Stand Alone, ilgojos peec kopaa saviita shizeta.............! ![]() Mugen patiik, labaak par Jin, jo ir paargalviigaaks, jautraaks un stiliigaak ciinaas!!!! |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Pagaidi kad tu noskatisies visas 26 serijas. Vienkarsi kaifs.
![]() -------------------- |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
jaa Samurai champloo ir tas anime kursh man ljoti patiikaas un kuru es skatiijos liidz 3 naktii !!!! tikai peedeejaas serijas beigas man taa ne paaraak patiikaas.. starp citu, vai ir kaads liidziigs anime? vai kaut vai tik pat labs...
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(-nDigo- @ Sep 10 2005, 09:42) jaa Samurai champloo ir tas anime kursh man ljoti patiikaas un kuru es skatiijos liidz 3 naktii !!!! tikai peedeejaas serijas beigas man taa ne paaraak patiikaas.. starp citu, vai ir kaads liidziigs anime? vai kaut vai tik pat labs... Liidziigs ir Cowboy Bebop ( ljoti laba anime ), abaam shiim animeem ir viens un tas pats rezisors iesaku: TRIGUN GoldenBoy Scryed Hunter X Hunter ( bet shim ir daudz seeriju ) Last Exile GTO ( Great Teacher Onizuka ) |
Justy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 27-August 05 ![]() |
Noskatījos kšdu laiciņu atpakaļ. Daudz ko sliktu nevaru teikt, bet tieshām nedaudz kaitina, ka katra sērija ir galīgi cits stāsts un maz saistīta ar iepriekšējām. Bet tā jau viss skaisti. Nedaudz izspoiloja tas, ka izlasīju, ka vinji nemirst
![]() -------------------- Hands down, Shinji is a fucktard.
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Sep 11 2005, 10:43) seen that.. jaa, man ljoti patika arii cowboy bebop.. noskatiijos visas 26seerijas+movie ![]() ![]() sorry for off topic! -------------------- |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
njaaa siota ir diezgan normala anime vismaz man patika
![]() -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
jaa, shii anime tieshaam ir laba. pagaidaam esmu redzeejusi kaadas 5 seerijas, un ar nepacietiibu gaidu kad dabuushu naakamas seeriajs
![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
noskatiijos, patiik, nebija seerijas, kura liktu garlaikoties, ciinjas stiliigas, animaacija ljoti laba, un tas, ka pilniigs Stand Alone nemaz nelika tai buut sliktaakai, katra seerija ir ljoti labi izdomaata un interesanta!!!
Kagome, ja tev ir mDSL tad ftp.trubaz.com ir champloo, vilksies aatraak!!! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:14 |