![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Paldies par komnetāriem ^^
Tenma - interesanta asociācija ![]() Nekas jauns vēl nav saskenēts, galvenokaŗt tāpēc, ka zīmētas tikai skices un tie darbi, kas uzzīmēti, vēl nav izkrāsoti, tādēļ pāris zīmējumi no mēneša sākuma. Lainārts šim darbam zīmēts pašā janvāra sākumā. Vēlāk izkrāsots, izgriezts un uzlīmēts uz tušzila kartona. Gribēju uzzīmēt lecošu/krītošu briedīti ^^ ![]() + virtuāls cepums tiem, kas pateiks vai kaut kur jau šis tēls ir parādījies ^^ Šī ir bildīte, ko izmantoju man šobrīd redzamajā banerī. ![]() Un šo mazo darbiņu es zīmēju mēģinot pastrādāt kaut ko ar steampunk žanru. Pagaidām vēl nekas daudz nav tapis šajā jomā, bet ceru kaut kad drīzumā kaŗtīgi sākt zīmēt steampunk komiksu. ![]() Tas pagaidām viss ^^ Gaidīšu komentārus. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
smuki, jauki, bet briediitim viens rags aug augstāk kā otrs.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Neskatījos visu tavu galeriju, bet šie pēdējie vairāk atgādina rupjas skices, nevis pabeigtus darbus. Ja paskatās uz pirmajiem pāris zīmējumiem, ko tu iepoustoji, tad tur linearts ir daudz skaidrāks un labāks. Regress FTW. Arī izkrāsoti ir nevīžīgi, drīzāk izskatās sašvīkāts.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Tie pirmie 2 zim. ir diesgan labi, Cik ilgi ir jaziimee lai sasaniegtu tadu limeni?
![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Regress tāpēc, ka slinkums ^^ Reti pie kura darba ilgi strādāju, tāpēc arī tā. IEspējams, ka vajadzētu laboties - pamazām mēģinu. Bet vēl pietrūkst laika un pacietības ^^
Tamashi - labāk paprasi cik ilgi anv jāzīmē. Man anv ne jausmas cik ilgi es zīmēju. No pirmās klasītes gāju maķslas skolā, pabeidzu to astotajā, pēc tam ķēros pie citiem stiliem un beigās nonācu pēc semi-manga-skice stila, ko pēdējā laikā piekopju pamatā neko daudz nezīmējot. Nopietni neesmu zīmējusi ilgi, bet ķēpjusies kādus gadus ...mmm... 12mit. Man ir vairāki lainārti sazīmēti, bet nav bijis laika tos izkrāsot. Iespējams vēlāk, kad būs laiks tos mazliet palabot pgotoshopā (izmērus un the like) ielikšu. Pagaidām mana jaunākā ideja, kas visdrīzāk palisk tikai ideja ar nelieliem tēlu koceptiem un sižeta līnijām, pasauli. Varbūt kaut kad uzzīmēšu to, ko vēlos ^^ Man šobrīd pārāk daudz kas jau giada preikšā, ko nepieciešams uzzīmēt ^^ (varbūt jāķeras beidzot vienam no šiem projektiem ideju stadijā kaŗtīgi klāt?) 'ky, te būs. Nosaukums: "A Game of Chess" Ideja: manga/comics kārtējā pusfantasy pasaulē, šoreiz tuvāk urban fantasy. Nedaudz ietekmēts no Code GEASS un vēl paŗis animēm/mangām. Tēli: puscilvēkzvēri, mītiskas/fantastiskas radības, briesmoņi. Nepieciešams: pamācīties zīmēt briesmoņus ^^ (wiii - anatomijas studijas! man beidzot vajag iemācīties zīmēt briesmoņus ^^) Un, lai penteris nebūtu tikai penteris - pagaidu vāciņš manai idejai. ![]() Ēnas veidotas ar parasto zīmuli - pagaidām. Tā kā tikai ideja, nekas daudz nav izsstrādāts ^^ Laikam, lai zīmētu interesanti un normāli man vajag vēl daudz jo daudz mācīties ^^ /End of a long post with almost no pictures ^^ -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
Chibi attack! ^^
[lasīt no labās uz kreiso pusi (<-)] ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Bija internets,tagad furrijiem tagad vajag skolu.Smagi...
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Arts smagi FAIL! xDDD
-------------------- |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
pamēģini no zīmuļiem uz kautko asāku pāriet.. something with an edge
![]() tā viss ir baigi forši, bet gribētos spilgtāk un asāk! keep up the good work! p.s. steampunk for ever!!! ļoti laba žanra izvēle - nav viegli strādāt, bet tas ir kautkas, mmmm.. p.p.s. varu iedot vienu ļoti labu grāmatu pa steampunk līniju ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
čibīši ar zobiņiem ir cuuute.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Cute chibiishi.
![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
jā, čibuki ir pretty cute, bet man kkā nepatīk tie apģērbi. Un tam vidējajam apavi tādi pašvaki. *_* bet kpsummā ņemot ir cute. :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tie zobiņi ir vnk
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nothinga |
![]()
|
Man prieks, ka jus patīk ^^ - viens no labākajiem čibīšu ēģinājumiem pagaidām ^^
Par apģērbiem - piekrītu, bet tikai zaļajā tērptajam vilciņam tērpa ideja ir mana, kaut arī izpidlījums kopumā varētu būt labāks Jā, viņam uz kājas ir pušums ^^ pārāk daudz skraida apkārt 9un neuzmanīgi) asamashii - labprāt paskatītos to grāmatu, noderētu ^^ Te kaut kas mazliet jaunāks - mēģināju ēnošanu. Neesmu dorša, vai labi sanāca, bet pašai patīk ^^ ![]() pagaidām nekas daudz netiek skenēts, ja neskaita pāris komiksiņus collabiem šeit un šeit Gaidīšu komentārus! This post has been edited by Nothinga: Feb 27 2009, 13:04 -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
Jaunums - izveidoju beidzot savu komiksu un sāku to ievietot SJ.
Valoda - angļu; lasīšanas veids - no labās uz kreiso pusi [<- šādi]; updates - ceturdienās un/vai piektdienās. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:16 |