![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Izlasīju visus ieliktos zīmējumus. Izklausās ļoti intriģējoši. Par zīmēšanas stilu gan neko daudz pateikt nevarēšu, tur lai profesionāļi vērtē un izsakās.
![]() -------------------- |
beta30 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 13-May 08 ![]() |
![]() ![]() wow!Šie darbi man ļoti patīk.Sevišķi pēdējais-manuprāt ļoti veiksmīgs ieēnojums.Mani piesaista gan šī personāža sejas izteiksme,gan tērps.Liekas tā kā uz austrumu kultūru velk.ļoti patīk aste ![]() ![]() tā tik turpināt,man patīk tavs stils! |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Labs!
![]() Man patīk šaha spēles koncepts. labi noformulēta doma. This post has been edited by Haikis: Mar 4 2009, 21:20 |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
beta30 - paldies ^^ tērpi gan vairāk kaut kas uz grieķu - ēģiptiešu pusi, en tik ļoti uz austrumiem, drizāk dienvidiem.
Starp citu - labprāt pamēģinātu art trade ar tevi kaut kad nākotnē. Kae - turpinājuma diena sir norādītas ^^ btw - šodiena ^^ Haikis - pateicos. Vēl nezinu cik labi gan izvērtiesies šī domas pasniegšana, bet centīšos. Tad nu tā - neskaitot papildinājumu AGoC, kuru šeit nelikšu, piedavāju jums vēl šo to no jaunākajiem darbiem. ![]() Skices radās vienā klubā un kādu brīdi netika pabeigtas. Iedvesmojoša atmosēra ^^ Tēli gan mazliet anoreksiski. Ir pāris neizdevušās vietas, bet kopumā man pašai patīk ^^ ![]() Skice, ko plānoju mēģināt izvieodt digitālajā variantā via krāsām, vēl padomāšu. Pagaidām - viss ^^ -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
sajūsmas spiedziens. tie dejotāji ir vienkārši fantastiski, īpaši tas ar ķepām! lai ko arī Arts neteiktu, man patīk Tavi furiji
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Skatos ka tew sanak labak un labak, kruta
![]() Un apgjerbs tew sanak superigs! Man pasham apgjerbs iznak tads patizls un nerumasim včl par telpiskumu, lai gan zimeyu mangu jau wairak ką puss gadu ![]() |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
wow tieshaam arvien labaak un labaak !!!! patiik tie 2 pirmie
![]() |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
He he ^^ paldies!
Tenma - es viņa acīs jau esmu pārtapusi par furiju, un man prieks, ka tev patīk ^^ starp citu - ķepainais dejotājs bija pirmais ko uzzīmēju, sanāca arī viss dinamiskākā poza. Tamashi - šeit ir viens no pirmajiem manis zīmētajiem darbiem anime stilā 2005. gadā. Tev vēl daudz laika ko augt ^^ paldies par komantāru! antuanete - paldies ^^ mēdz teikt - jo vairāk dari, jo albāk sanāk ^^ un zīmēju es daudz, kaut arī visu te nelieku. Un tagad kārta jaunumiem. Tiem kas lasa - AGoC ir updated. Vakar nolēmu pamēģināt paspēlēties ar ūdnekrāsām. Ilgi to nebiju darījis un rezultāts ar nav visspožākais, līdzekļu trūkuma dēļ ^^ taču man patīk ^^ Sonrisa šūpolēs ^^ ![]() Cita nekā īpaša nav ^^ Gaidīšu komentārus! -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Ha, ja tu błtu redzejusi manu pirmo zģmčjumu tu no smiejliem droshi wien błtu uzsprągusi
![]() ps.Forsh engelis ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais mīlīgs, tāda jauka un noslēpumaina sejas izteiksme meitenei. :3
Uz pirmo acu uzmetienu smuks, taču vairāk pavērojot, parādās daži sīkumiņi, kas visai būtiski ietekmē kopskatu: 1.Iesaku krāsojot ar akvareļiem, lainartu veidot smalkāku, līnijas būtu vēlams vilkt vieglākas, labāk ar zīmuli. 2.Iesaku attēlojot konkrētu vietu neveidot nepamatotus krāsu laukumus. Kā noprotu viņa atrodās tādā kā darzā, tad būtu vēlams vai nu nedaudz pielikt roku un viegli izzīmēt puķes arī aiz meitenes, vai nu krāsot fonu neuzkrītošāku, vairāk blāvu un vienkāršu. Protams, darbiņš ir smuks arī tāpat, ļoti labi izdevušies spārniņi un rokas. :3 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pirmais dejotājs.
![]() ![]() Un Sonrisa sanākusi burvīgi, man tik ļoti patīk krāsu salikums un tie spārni un... nu jā, dievīgs zīmējums. ![]() Pie kkādām kļūdām nepiesiešos. ![]() -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
Paldies par komentāriem un padomiem ^^
Sen te nekas nav likts, tad lai iet jaunākais veikums. AGoC is updated - Ch1p10+filler šodien tapuši darbi ^^ Nekas īpāss, mazliet sasteigti, nekādi lielie vai dižie. Kļūdu daudz, bet pašai patīk ^^ Zēmti galvenokārt tādēļ, ka tēls, ja neņem vērā komiksu, mazs zīmēts un bija nepieciešams neliels treniņš. So, Erie Freeflight sēžot uz torņa. Tornis šķībs, puiša proporcijas minimāli ņemtas vērā, iespējamas daudzas kļūdas un liekas līnijiņas ^^ ![]() Turpinājumā mazliet dinamiskāka poza, bez jebkāda fona. Proprcijas minimāli ņemtas vērā, kājas jocīgas, labā roka neizdevusies, viens spārns lielāks par otru, seja mazliet dīvaina, liekas sīkas līnijas un citi nieki ^^ ![]() Gaidīšu komentārus ^^ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, tie pēdējie tavi man patīk. Iepriekšējie salīdzinoši izskatās pēc ... kaut kā-nekā. Šitie gan jau diezgan smuk-smuki
This post has been edited by FuschichO: Apr 24 2009, 21:31 -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
Paldies ^^ nedomāju, ka savu skičveidīgo stilu esmu pazaudējusi, bet ievēroju, ka mans stils ir mazliet audzis [tēli auguši XD vairs tik ļoti neatgādina mazus bērnus, kā brīdi iepreikš] Well, man iepaticies spēlēties ar pelēkajiem marķieriem, varbūt tie kaut kādā veidā liek darbiem pievērst vairāk uzmanības.
Redzēs kā izskatīsies tas viss vēlāk. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tā, pirmajā izskatās, ka viņam būtu krūtis. nelielas, bet tomēr. arī - pastudē šo. tas muskulis sedz tikai rokas/pleca virsējo daļu, nevis aptver visu augšdaļu
otrajā viņa labā plauksta izskatās pēc spīles un ka šķēps maina virzienu katrā redzamajā tā fragmentā. abos sakarā ar spārniem - man liekas, ka viņi ir par zemu uz muguras piestiprināti - kkur ap vidējām ribām. galīgi neliekas ērti tapt pakārtam gaisā aiz šīs vietas, kur nav stingru skeleta konstrukciju. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 July 2025 - 02:10 |