![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
hmmm.... nez ko LLM teiktu par YAOI...
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nezinu, ko viņš, bet es par Yaoi saku -
![]() -------------------- Press any key to continue
|
bypass |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
![]() Kur nu, es šos pirmo reizi dzirdu, bet skatos, ka pat iekš .lv hubiem šo var atrast - novilkšu. Soundtracks - parasta ambient'se. ![]()
Skatos, ka šis termins te figurē itin bieži, ja es tik vēl zinātu, ko tas nozīmē. Akiru es redzēju labu laiku atpakaļ un viņa man pavisam noteikti nepatika - gan veids, kā tika attēloti/zīmēti čarakteri, gan varoņi, gan story, gan kontents. Tad jau es tomēr neesmu, ēē - ki.. ki.. kiberpanks? ![]() |
||||
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu viena filma vēl neko nenozīmē, ja kādam patīk šāda žanra filmas tas nenozīmē ka cilvēks pats ir tāds
![]() Reku izraku definīciju: Cyberpunk: a genre of fast-paced science fiction involving oppressive futuristic computerized societies Precīzs GiTS apraksts... -------------------- Press any key to continue
|
Lielais Ljaunais Meerglis aka LL |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Izskaidrojums vienkaarsh FRESH MEAT. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||
Taka |
![]()
|
||
Esi iemetis akmeni lapseņu pūznī tā sacīt ![]() Iesaku izlasīt visu un līdz galam, uzmanīgi un 2x, pēc tam 3x padomāt un tikai tad rakstīt ![]() -------------------- Press any key to continue
|
||
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Patiesiibaa tieshi to ar vajadzeeja gaidiit. Kaa nekaa shitais IR otaku forums ![]() |
||
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To WhoKnowsWho: Nu nesteidzies, nesteidzies ar secinaajumiem...
To Taka: A kaapeec gan ne? Nu maneejie raksti bez domaam nerodas! ![]() To Kikyou: nu labs ir pierunaaji Respect ![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu lai vai kaa, bet anime tomeer i daudz labaax variants par Holivudas drazu... Un nav jau veel pie mums anime aizgaajusi meinstriimaa, nav, kas gan taa par popkultuuru, kas nav populaara (pie mums)...
Cita lieta visi tie pokemoni, digimoni, tas gan i kau kaads murgs... bet nu kau ko jau siichiem jaasabaro, paarmainjas peec jau lai pamaina no amerikaanju tv 'bariibas' uz japaanju tv 'bariibu', maybe kaads attapsies, ka ir arii labaaka anime, ne tikai visaadi 'moni'... ![]() |
Taka |
![]()
|
||
Tas labi. ![]() Šeit tomēr vairums ir "mēreno" otaku, kuri tomēr arī kaut ko dara nevis tikai lūr animi non stop ![]() -------------------- Press any key to continue
|
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
I viss? Tik vien bij no tevis? Ieskreeji sajauci gaisu un cjusj.... Vismaz buutu meegjinaajis atspeekot vienu otru izteikumu, vai sniedzis papildus argumentus, kaapeec anime sux. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Njaaa par twenty 4 seven anime luureetaaju nevareetu sevi nosaukt, darba, ka nav ko dariit un Roze ir zheelsirdiigs un atsuuta kaadas seerijas, tad luuru, tad veel vakaraa pirms guleetieshanas, kaa vakara pasacinu
![]() SOmetimes no riitiem, kad uzlieku ko vilkties pa nakti. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Lielais Ljaunais Meerglis |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To ShinChan:
Nerodu luk laiku un speku pashlaik rakstit, a gan jau sagaidiisi SPECIAL FOR U ! ![]() |
Taka |
![]()
|
Solīt sola, bet nedeva...
![]() ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:15 |