IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

7 Pages V « < 5 6 7  
Closed TopicStart new topic
> Anime - fucking suxx!, anime ir pilnigs suds
Saiko
post Sep 10 2004, 13:43
Post #91

Danshaku

Group: Chuunin
From: planet 34r7h

tādā gadījumā ko tu teiksi par mani kuram līdz 6. klasei matemātikā bija sešas - astoņas balles bet līdz 12. ir mācījies uz vieniem divniekiem? vispār pa šiem gadiem esmu sapratis ka nepastāv 'gudri' un 'dumji' cilvēki - viss ir atkarīgs no tā ar cik lielu atdevi kaut kas tiek darīts...
cilvēks jau ir slinks pēc dabas tas arī viss...

--------------------
There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Sep 10 2004, 15:08
Post #92

Lost in own dreams

From: Jelgava

te nu tev taisniiba jo kaa saka parasti ir tikkai 1 procents talanta paareejais ir smags darbs, geniijiem ir 2 procenti talanta, anu bet paareejiem smagi jaastraadaa lai to pashu 1 proccentu ieguutu.
Nu bet piekriiti ka matemaatika atiista analiitiskaas speejas, es to matemaatiku mineeju kaa piemeeru, jo tas ir izplatiitaakias veids kaa atiistiit intelektu. Var jau arii visaadi citaadi erudiities. nu nevajag skatiities ka vien pati matemaatika izrazhos geeniju, es to minu tapee ka vairumaa gadiijumaa tomeer atziimes matemaatikaa paraada, ka exektaas ziznaatnes padosies padosies nesalidzinaami vienkaarshaak ja tev matemaatika buus miilja, un protams matemaatika viena pati nenosaka vi cilveeks ir gudrs vai mulkis ir daudz dazhaadu vfaktoru kuru uzskaitiishanai vaidzeetu izdot graamatu. Es kaut kur jau mineeju ka mani posti nav jaauztver kaa persooniigie apvainojumi bet tikpat briivi postojiet pretim gan jau pie vienas valodas nonaaksim, protams bez upuriem neioztikt, shinii gadiijumaa tas ir fluuds tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
bypass
post Sep 10 2004, 18:04
Post #93

Unregistered

1 procents talanta paareejais ir smags darbs, geniijiem ir 2 procenti talanta

Tu taču neapvainosies, ja es tev otro reizi atklāšu, ka tu esi muļķis?

savu textu es raxtu taa itkaa runaatu dziivee nu kaut kas lidiziigs sarunai......
ģeniāli laugh.gif

Par cik, esmu cs speeleetaajs
opā! blink.gif

patiesiibaa es sheit uzvaariiijos TIKKAI PRIKOLA peec ja kaadam nepatiik pofig nu katru jau nepaarliecinaasi
society...

Respektiivi psrs laikos
Palūgšu nerunāt par laiku, kad tu vēl nebiji dzimis, un par to, par ko tev nav nemazākās nojausmas.

Bet ir taadi kuri nespeej saprast matemaatiku, shaujies vai nost, peec 2x iklaastiishnas vinjsh naakosho piemeeru kursh nedaudz atshiras no izklaastiitaa nespees atrisnaat. Tad luuk es domaaju shos exemplaarus.

Un man nevajadzēs trešo reizi atkārtot, ka tu esi muļķis? Tu taču neesi tāds eksemlārs?

Nefilozofē, tavi posti ir nesaistīti un neloģiski. Tu teici, ka latviešu val./lit. vietā vajag animi? Pigu tev! Nu lūk, tā ir tā stunda, kur tev vajadzētu iemācīt pamatot savu viedokli un izdarīt to saprotamā, skaidrā, gramatiski pareizu teikumu virknē.

Ja runa iet par zinībām, tad vērtējums rodās ~ tā, imho:
8/21 gudrība/zināšanas/talants(huh)
7/21 pasniedzējs
6/21 uzcītība

saucējs - 21 - svēts skaitlis, pareizi, un pasniedzējs ar skaitli 7 arī "svēts" wink.gif

Un talants, talants nav nekas tuvu 1%, talants ir +50% kā minimums. Tā ir milzīga priekšrocība.

Kā tu dabūsi labu vērtējumu, ja tu būsi stulbs, tev būs stulbs pasniedzējs, kas negrib, nemāk un vienkārši nemāca, bet tu tomēr būsi uzcītīgs? Nekas spīdošs nesanāks.

līdz 6. klasei matemātikā bija sešas - astoņas balles bet līdz 12. ir mācījies uz vieniem divniekiem

6. klasē nomainījās skolotāja? Sliktāk vienmēr var mācīties un iekavēt zināšanas arī. Būtu dīvaini, apsveicami tad, ja cilvēks būtu mācījies līdz 6.klasei uz 2 un tad līdz 12.klasei uz 6-8, bet vise versa ir parasts gadījums.

Shinobi-sama, you still don't get it, don't you?

BTW, morāle: klusēšana - zelts.
+Quote Post
Dzonis
post Sep 10 2004, 20:23
Post #94

Shishaku

bypass,tev nebuutu iebildumu ieskaneet savas lieciibas, teixim saakot no 5.klases un ielikt apluukoshanai?savaadaa ktieshaam saak likties ka forums tiek pagodinaats ar ljoti gudru, ja ne djeniaalu postotaaju (nosaciiti)...

--------------------
+Quote Post
Guest
post Sep 10 2004, 21:41
Post #95

Unregistered

QUOTE (bypass @ Sep 10 2004, 06:04 PM)
, bet vise versa ir parasts gadījums.

"vice versa", umnjik. Gribi paspiideet ar gudriibu norejot citus? Tad vismaz nedari to, par ko pats paarmet.
+Quote Post
bypass
post Sep 10 2004, 22:41
Post #96

Unregistered

Oho, taisnības cīnītājs. biggrin.gif

Šis forums jebkurā gadījumā nav vieta, kur man to vajadzētu un vai būtu nepieciešams darīt, es neko necenšos pierādīt - paspīdēt nav mans mērķis.

Atšķirībā no ciemiņa, es nepiesējos kādā detaļai, bet gan visam viņa teksta saturam.

Un tomēr, man nepatīk, ja runā muļķības. Un vai Tev tas patīk?
+Quote Post
Crash
post Sep 10 2004, 22:52
Post #97

Unregistered

Forshi juus te postu skaitu audzeet maakat... Topix tik smagi derail'eets, ka taadaa offtopicaa no malas skatoties pat iisti iebraukt nevar... Un zhetons bypass par to, ka ciinaas viens pret visiem, incanti skatiities shito fight.

P.S. bypass, regjistreejies tach, vismaz vareesi uzlikt agresiivu avataru un sigu biggrin.gif
+Quote Post
Dzonis
post Sep 11 2004, 00:39
Post #98

Shishaku

2 bypass: kaadi tur taisniibas ciniitaaji.vienkaarshi pats lej uudeni (iespeejams ka pats neapzinies wink.gif)

--------------------
+Quote Post
Batou
post Sep 11 2004, 01:08
Post #99

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

ok, anime tiesiibas aizstaaveetas, dziivojam taalaak...

--------------------
image
+Quote Post
kaarleens
post Sep 11 2004, 09:46
Post #100

Hentai

ee outlawz netaisi ciet intresantus topikus huh.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Batou
post Sep 11 2004, 13:24
Post #101

S9 unit

From: PS 9

kaada jeega apspriest bypass talanta dotiibas un kas no kaadiem beerniem sanaak?

--------------------
image
+Quote Post
kaarleens
post Sep 11 2004, 18:31
Post #102

Hentai

he he bet shis tachu ir Offtopic wink.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post

7 Pages V « < 5 6 7
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 09:03