![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Infernal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
Sveika tauta
![]() Neesmu neko iepostojis seit jau krietnu krietnu laicinu. Izlemu, ka jauzbumpo topiks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ludzu neparvertisim manu sadalu par ebay visus jautajumus vai piedavajumus, vai jebko, kas ir saistits ari sito ludzu sutiet man PM. Varat ari apskatit, ka izskatas si manta (aizmirsu novietot irbuli, bet vins ir neuztraucieties) ![]() Atkartoju: Ludzu neparvertisim manu sadalu var ebay visus jautajumus vai piedavajumus, vai jebko kas ir saistits ari sito ludzu sutiet man Private Message. Solos ari, kad te vel kadu darbinu iebazt ![]() Ceru, ka kads sito pakers ![]() EDIT: SOLD!!! This post has been edited by Infernal: Sep 23 2007, 13:08 |
Infernal |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 8-July 07 From: Liepaja ![]() |
OK...
So its been a long time... ![]() Nu jebkura gadijuma laikam esmu back... diezgan slinkoju, bet ne pa visam ![]() ![]() Gribeju uzdot jautajumu: Ka jus krutie CG makslinieki taisat kontur linijas? Un t.i. bez PEN Tool, jo savadak, nekas ipasi labs nesanak... Pen Tools rij laiku un neizskatas parak labi... Vienkarsi padalieties, ka jus to daritu, vai ka jus domajat ka but pareizak darit... Thx uz prieksu, jebkuram, kas ko in4igu pastastis ... In the mean while: ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ūū. labais! atgādina kko no maniem sapņiem. noskaņa ir izdevusies!
-------------------- |
Infernal |
![]()
|
Nju kaut kas man liek domat, ka vai nu neviens neko seit nezin... vai ari bisi ir baigie skopuli
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vislabāk man zīmējumā patīk paladziņš....mmm....
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
viss supa tikai nazi varēji uztaisiit krutā
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tās pēdas ir vnk baisas... bet iederas!
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alive |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 10-December 07 ![]() |
kopumā šķiet ir labi
![]() ![]() -------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:55 |