![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Hmm, otaku pasakums pie ezera....
Sounds interesting ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tas nebuus otaku pasaakums, tas busu pasaakums kur dalja apmekleetaaju buus no otaku.lv foruma.
-------------------- Because i can!
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Izsverot visus par un pret. Un aprunājoties ar meitenēm. ir fakts, ka visdrīzāk dosimies uz šo pasākumu.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
tad kad iisti un ar kaadiem ransportiem?
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
3.-5. datums cikos pats braukssu 3. ritaa veel nav iisti zinaams bet principaa vienalga ar ko ka tik liidz braslai (valmieras via valkas autobusi)
-------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
Iespējams, ka pat ar lielāko prieku aizbraukšu, ja vien būs labs noskaņojums.
![]() -------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
neesmu paarliecinaata ka maaceeshu pareizi izkaapt, ar kuru driikstu braukt kompaanijaa?! ja nu kas man ir telts
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Tā kā 3.-5. augusts ir šonedeļ lūdzu ievietot sikaku informaciju par visu pasakumu... Mani interese:
Vai tas vispar notieks? Datums? Vai būs officiala pulcešana? Ko jāņem līdzi un cik naudas vajag? This post has been edited by Iori Yagami: Jul 30 2007, 09:43 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
lasu, un vieniigais, kas ir ieveeriibas cieniigs, ir tas, ka otaku ir milziigas probleemas ar interpunkciju....
nekur es nebuushu, es tachu esmu veca piepe. ![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jeei, es te domaaju braukt ar vilcienu liidz siguldai un tad taalaak ar riteni - vai ir kaads suicidaals liidzbrauceejs kas nebidaas nenokaa? Vismaz liidz veikalm buus tik viegli !
-------------------- No name superhero
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
Vai tas vispar notiks? - JAA
Datums? - 03.08.2007. - 05.08.2007.(ieskaitot) ...bet protams katrs var ierasties un doties projaam kad vien veelas Vai būs officiala sapulcešanās? - principaa nee taccu piektdienas riitaa 11:00 es satiekos ar maariiti un ar tiem cilveekiem kas var un veelas braukt kopaa ar mums pie stacijas puulkstenna tad mees dodamies iepirkties un peectam no aoutoostas braucam (autobusa billetes cena vienaa virzienaa ~ 1,4ls) Ko jāņem līdzi un cik naudas vajag? - tas ir pasaakums pie ezera kurp jus dodaties patstaaviigi un peec savas velmes turp doties tad nu arii attieciigi apgaadajaties ar to ko veelaties un kas jums nepieciessams lai labi pavadiitu laiku (ja speejat aizbraukt uz turieni ar riteni paartikt no mezza ogaam seeneem un atkritumiem un veel atrast avotu dzerssanai tad nauda jums ssim pasaakumam nav nepieciessama ![]() This post has been edited by aivvv: Jul 31 2007, 20:03 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
alt |
![]()
|
es tomeer netieku jo es paarvaacos
![]() sorrrr -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
3 dienas no vietas?
-------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
a tu apšaubi to faktu, ka var pārvākties 3 dienas pēc kārtas?
es piemēram jau mēnesi pārvācos... un vēlarvien visas mantas nepārvedu... -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es paarvaacos jau triis meeneshus... un visas mantas veel neesmu paaarvedusi. never underestimate the power of women! XD
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |