![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Tatad pec šīm drumajam replikām var sapriast ka pasakums nebija diez ko apmeklēts? žēl protams,bet ko nu vairs .Varbūt tam par iemeslu kalpoja fakts ka notika vel viens pasakums ar ši foruma kolarītako personu piedalīšanos.bet tas ta Lai sagatavotu normalu party vajag personigaku atieksmi pret cilvēkiem. Nevar iekakat foruma un cerēt ka visi rausies uz kadu mistisku tusu pie mistika čuvaka fig viņ zin kur. Nu pieņemsim, ka ne jau nu mistiska cuvaka, bet gan pie cilvēka pie kura 1. pasākums bija plaši apmeklēts. Un par personīgo attieksmi. Labāk apmeklēt pasākumu pie daļeji sveša cilvēka- nekā pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
Nu gan labs pasākums. Tik sen nebiju tik labi atpūtusies. Lūzeri. Bet labāk jau bija, ka bijam maz nekā, ka trokšņains bars apvemj visus stūrus
-------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Kā liecina mīlestība pret anime http://youtube.com/watch?v=NVTUU1oJjV4 tad tanī brīdī, kad no rīta ir apriebušās filmas mēs vienalga neatsakamies no anime
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. This post has been edited by GM: Aug 18 2007, 14:51 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Seila |
![]()
|
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
White owl |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 3-December 06 From: Bohēmā...:) ![]() |
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud -------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud Tu, ko, domā, ka man nav jūtu??? -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud Tu, ko, domā, ka man nav jūtu??? Nedomāju. Apstiprinu ![]() -------------------- ![]() |
White owl |
![]()
|
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud Tu, ko, domā, ka man nav jūtu??? Nedomāju. Esmu pārliecināta. -------------------- Visa dzīve ir spēle. Bet kurš vainīgs, ka mums labāk patīk spēlēt mūziku uz citu nerviem?
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
uzmanību! sekojošais posts ir spams. tā pat kā 6 virsējie.
QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud Tu, ko, domā, ka man nav jūtu??? Nedomāju. Esmu pārliecināta. es gan domāju. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
uzmanību! sekojošais posts ir spams. tā pat kā 6 virsējie. QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud Tu, ko, domā, ka man nav jūtu??? Nedomāju. Esmu pārliecināta. es gan domāju. Esi pārliecināts? -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
uzmanību! sekojošais posts ir spams. tā pat kā 6 virsējie. QUOTE pie cilvēkiem kuri labi zināmi un izrādās tālāki nekā pilnīgi svešinieki. Ņefiga sebe. Lūzt aš' sirds. Skaties, ka nesalūzt pilnībā. Ir tak zinams, ka smagi "Stresi" ir spējīgi izveidot sirds mazspējību kā rezultātā novest pie infarkta, bet neiespringsti tev tas nedraud vismaz vēl kādu laiciņu Dārgā tas tikai ar noteikumu,ka noteiktajam indivīdam vispār ir sirds. Tā kā neuztraucies. Viņam tas nedraud Tu, ko, domā, ka man nav jūtu??? Nedomāju. Esmu pārliecināta. es gan domāju. Esi pārliecināts? quote trains FTW! woo woo! |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Man šķiet, ka vilciens ir aizgājis un tie kas gribēja - paspēja uz to, nu a tie kas, neieradās paši vainīgi, tākā spama sliedes sen vairs var nebūvēt! Jebkurā gadījumā šim pasākumam varu dot augstāku novērtējumu, nekā iepriekšējam. Vismaz pats biju labāk sagatavojies , mācījies no iepriekšējā pasākuma kļūdām un guvu lielāku gandarījumu.
P.S. kā arī gribētu pateikties visiem atnākušajiem par ierašanos un par manu pārtikas rezervju papildināšanu ![]() -------------------- No name superhero
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Zaljumballe arii bija izevusies, so i think visi ir apmierinaati... nu vismaz tie, kas kko iesaaka sajaa nedeeljas nogalee xD
-------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 23:07 |