![]() |
![]() ![]() |
![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Vienīgais ziņkārības pēc - a ar ko mūsu pašpasludinātie "kolorītākie" foruma cilvēki nodarbojās šajās brīvdienās (ar šo es domāju alk)?
-------------------- No name superhero
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, ja tev teishaam shausmoniigi interesee, tad varu teikt ka pa dienu tika dzerts un tripots daachaa un vakaraa tika iets pie Yumes un Lijas kur tika turpinaats dariit tas pats. Ir veel jautaajumu?
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Skaidrs, vairs nekādu jautājumu nav un diez vai arī radīsies.
-------------------- No name superhero
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE pa dienu tika dzerts un tripots daachaa Šeit kak raz iederās leģendārā vokāli-instrumentālā ansambļa Ленинград kreatīvs: Я подыхаю на работе Потом бухаю, потом в блевоте Домой приду, а дома - ты, Яичница, телек, герани цветы. Вот будет лето - Поедем на дачу В руки лопату - хуячим хуячим. ДА-ЧА!!! Я подыхаю на работе, Потом бухаю, потом в блевоте И нету в жизни ни хуя Этого, как его... о! счастья Вот будет лето - Поедем на дачу В руки лопату - хуячим хуячим. ДА-ЧА!!! This post has been edited by GM: Aug 20 2007, 00:07 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Prieks par jums visiem tautieši.
Sevišķs prieks par GM, kuram izrādās ir smaga dzīve un viņam uzmācās sava dzimuma indivīdi, kas tiecās to pavadīt līdz mājām un panākt citas romantiskas attiecības. Prieks bija arī par to ka no rīta man dzīvoklī palika tikai netīra grīda un vis pārējais nakts laikā tika veiksmīgi savākts. BTW, Metalocolipse ir fun! Stasīt, nāc skatīsimies tālāk, kaut gan mums palika tik 3 sērijas. -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
lieliski pavadiiju laiku igaunijaa taccu ja veel ko riikosi exile dod man zinnu....
"koloriitaakaas personas" - tas nav kaukaads narcisisma paveids grupai? -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Aivv, prieks par to ka Igaunijas LARPs izdevās, priežot pēc tā, ka tu labi pavadīji laiku.
Kad būs kāda ziņa par Wolfsongu tuvāk, esi tik laipns nomet man msn'ā. -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
P.S. kā arī gribētu pateikties visiem atnākušajiem par ierašanos un par manu pārtikas rezervju papildināšanu ![]() No gurķiem sālītajiem vismas vienā gabalā? Bet atstāto čipsu gan žēl... -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
![]() ![]() Vienīgi ceru, ka neviens ar to keksu nesaindējās ![]() ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 08:37 |