![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Azeroth |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 4-February 05 ![]() |
Sveiki! Es esmu anime nicinošais edg brālis. Senos laikos viņš man parādīja multfilmu par kaķīti un meiteni, tādu atmosfērisku, nedaudz sentimentāli skumīgu un melnbaltīgu (īsa, bez sērijām, cik saprotu - nestandarta anime klipiņš). Es varētu edg pašam paprasīt, bet viņš joprojām tusē pa Japānu.
Kā to multeni sauc un kuros torrentos meklēt? |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Visdrizāk tā ir She and her cat
-------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Diemžēl atradu tikai vienu torrentu krieviski (jā, zinu, man nepadodās torrentu meklēšana): http://www.btmon.com/Video/Unsorted/FT_Kan...kv.torrent.html
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kaa jau Isabel mineeja, She and Her Cat by Shinkai Makoto (citi vinja darbi), plashpaziistamu animaatoru. mekleet vari parastajos resursos, eg. boxtorrentos, vai tokyotosho.com
reti atmosfeeriigs, viens no maniem miiljaakajiem gabaliem ever, aye ;> |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Vēl var pieminēt http://www.torrentz.com/ - gandrīz vienmēr vajadzīgo var atrast ar tā palīdzību.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
WTF, cik īsti brāļu ir Edgaram?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
WTF, cik īsti brāļu ir Edgaram? Tas ir gluži kā vienā Terensa Makennas "inspired by actual people and a hell of a lot of LSD" īsstāstā, kur radiožurnālists pamožas pēc zvērīgi labas planēšanas psihotropo vielu astrālajos mākoņos un secina, ka vienā jaukā dienā visi visiem ir radi un visi par visiem visu zina. Tā arī ir šeit: patiesībā mēs visi lielākā vai mazāka mērā esam Edgara māsas un brāļi. This post has been edited by GM: Aug 16 2007, 02:01 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es pieljauju ka tas vareetu buut vecaakais un dafiga gudraakais braalis. Jo jaunaakais (un taapat dafiga gudraakais) te itkaa jau plivinaajaas ar citu niku.
BTW lieliskas DOS speeles savaa laikaa razhoji. -------------------- Because i can!
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Azeroth |
![]()
|
Paldies visiem!
Varat varbūt vēl kaut ko tik pat labu ieteikt? |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es domaaju ka vari droshi skatiities jebkuru no shii pasha autora paareejiem darbiem, noteikti patiks. Kur atrast paareejo darbu listi paraadiija Church.
Edit: pats neesmu gan redzeejis visus, bet tos ko esmu redzeejis, tieshaam izbaudiiju. This post has been edited by ETM: Aug 16 2007, 14:40 -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Domāju, ka She and Her Cat tāpat kā Voices of a Distant Star ir animes pašas savā kategorijā un līmenī. Tās nav taisītas popkultūrai; pie tām ir strādāts. Tāpēc jau es rādīju... Kaut kur diskos mētājas arī cits labs stuff, bet noteikti ne tik emocionāls.
Labas mulfilmas visvieglāk atrast internacionālos animatorikas festivālos. Japāņu anime tur īpashi neapgrozās... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Azeroth |
![]()
|
Domāju, ka Še and Her Cat tāpat kā Voices of a Distant Star ir animes pašas savā kategorijā un līmenī. Tās nav taisītas popkultūrai; pie tām ir strādāts. Tāpēc jau es rādīju... Kaut kur diskos mētājas arī cits labs stuff, bet noteikti ne tik emocionāls. Labas mulfilmas visvieglāk atrast internacionālos animatorikas festivālos. Japāņu anime tur īpaši neapgrozās... Kaa Tev klājas rūķīšu zemē btw? Jau katanu esi kādam nospēris? |
Azeroth |
![]()
|
Starp citu, man vēl patika tāds gabaliņš, kas saucās "Vampire Hunter D", arī tāds viegli ieskumjš un skaists (es pat piedodu veidotājiem to murgu, kas tur uz beigām panesās). Varbūt šitais gabals ir mazāk unikāls un tāpēc varat ieteikt kaut ko līdzīgu.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vampire Hunter D Bloodlust (2001) tu noteikti domā...
Pieņemu, ka Comedy es tev jau rādīju - par zobeņcīnītāju, kas meklēja grāmatu, kas spētu viņu sasmīdināt, un mazu meitenīti, kas glāba savu ciematu. Higan. Vispār līdzīgu stuff nezinu īpaši... Varbūt pamēģini paskatīties Death Note. Pavisam cits stils, bet imo ļoti labs. Redzēju kaut kādas pirmās 8 sērijas, un vērtēju kā vienu no labākajām, kas vispār redzēta. Nepieļauju iespēju, ka tev varētu nepatikt. P.S. Par rūķīšu zemi būs review, bet tikai tad, kad atgriezīšos. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 09:47 |