![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu okei, manis pēc.
Ja Inčukalns tiek uzskatīts par dzeršanas pasākumu (paldies, Čibi), vai arī kaut kas tāds, kur nav ko darīt (paldies, Aigar), tad tas tiek atcelts. ![]() Jauku jums aiznākamo nedēļas nogali, ejiet jūs visi ieskrieties. ^^ -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Well this was fun topic
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol, es ceru, ka man arii kaadreiz pietiks bezkauniibas shaadi piekaast visus kas izbriiveejushi laiku speciaali manis riikotam pasaakumam
![]() This post has been edited by Sigfa: Sep 10 2007, 15:47 |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Par Taviem pasākumiem netiek teikts, ka tur nav ko darīt un tas tiek rīkots, lai piedzertos kārtējo reizi. Es ceru, ka man arī kādreiz pietiktu bezkaunības nolikt kādu pasākumu uz kuru pati ierodos ^^
Pirmais Inčukalns bija izdevies, jo cilvēki bija mazliet ieinteresētāki un daudz darīja paši, lai tas būtu izdevies. Lately it seems, ka lielākā daļa tautas uzskata, ka viss ir jādara rīkotājam. Bez tam, tā kā man neviens nav pieteicies, ka ieradīsies uz šo pasākumu (kā tas parasti notiek caur PM), es uzskatu, ka neviens arī laiku nav izbrīvējis, so šu. This post has been edited by Shaisuke: Sep 10 2007, 16:06 -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Hmm... Hmm... teks... kas te notiek?
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Shaisuke |
![]()
|
Es gribu redzēt kā Tu savāksi vajadzīgos 30 cilvēkus, lai varētu samaksāt īri, ja tiem būs šāda attieksme.
-------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Šoreiz kkāds bardaks ap pasākumu! Nav zināms ne konkrēts datums, ne naudas summa no kuras vajadzēs šķirties!
Es esmu gatavs braukt. Atpūtīsies tur katrs kā māk, tur tak brauc atpūsties un satikt savus virtuālos draudziņus dzīve??? (un iedzert daudz/maz katra paša ziņā!) ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Šovakar būs zināms precīzi par laikiem. īri maksājam kā vienmēr. 2,50 no cilvēka.
-------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
well es jau Tev, BN, pieteicos draugos xP
gaidu zinju par tiem laikiem ;] -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu okei, manis pēc. Ja Inčukalns tiek uzskatīts par dzeršanas pasākumu (paldies, Čibi), vai arī kaut kas tāds, kur nav ko darīt (paldies, Aigar), tad tas tiek atcelts. ![]() Jauku jums aiznākamo nedēļas nogali, ejiet jūs visi ieskrieties. ^^ Since when are you so sensitive and completly incapable of understanding a joke? -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu okei, manis pēc. Ja Inčukalns tiek uzskatīts par dzeršanas pasākumu (paldies, Čibi), vai arī kaut kas tāds, kur nav ko darīt (paldies, Aigar), tad tas tiek atcelts. ![]() Jauku jums aiznākamo nedēļas nogali, ejiet jūs visi ieskrieties. ^^ EMO! Un nee, man nav gruuti izteikt sho komplimentu. Uznjemies riikot pasaakumu, neko nedari un tad suuksties ka visi pret tevi sazveereejushies. Negribi riikot, nevajag! Bet neredzu kaada velna peec ir faking jaavaino kads cits? Jau sen zinaams ka pat uz pirmo inchukalnu brauca dzert. Veelaak tur dzert saaka tie kam nevajadzeetu un nu tas ir koshanas pasaakuma statusaa. Gribi riikot pasaakumu kuraa piedalaas vairaak kaa 3 cilveeki: unznjemies organizatora atbildiibu, negribi, neriiko, bet tas tev nedod nekaadu attaisnojumu vainot kaadu citu savaa nekompetencee. -------------------- Because i can!
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Izpeetot forma incukalna organizeesanas veesturi, nonaakam pie secinaajuma ka taa paarcelsana "uz naakamo nogali" ir as default?!
-------------------- skills of a snail
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Jau sen zinaams ka pat uz pirmo inchukalnu brauca dzert. Muļķības! Uz nolaistas nekurienes vidū esošām pirtīm brauc tikai un vienīgi iegūt jaunus draugus. Un uzspēlēt kādu no bērnu-invalīdu nometnes "Barjerskrējējs" aizlienētu veiklības spēli a la Twister. Dzert - tas ir tik prasti... This post has been edited by GM: Sep 10 2007, 23:23 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE Jau sen zinaams ka pat uz pirmo inchukalnu brauca dzert. Muļķības! Uz nolaistas nekurienes vidū esošām pirtīm brauc tikai un vienīgi iegūt jaunus draugus. Un uzspēlēt kādu no bērnu-invalīdu nometnes "Barjerskrējējs" aizlienētu veiklības spēli a la Twister. Dzert - tas ir tik prasti... man shkjiet, ka redzu gaismu... |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Okay people, that's enough!!!!!
Piedavaju to visu sudzešanu viens uz otru beigt. Kā nekā, Inčukalns bija domats lai apvienot cilvēkus (pofig kadam merķim: dzeršanai, spelešanai vai anime skatišanai). Bet šeit jau ir kaut kads karš. Vienkarši dažreiz dažadu cilvēku dzeršana bija ar ļoti sliktiem sekam (uz ALK tas neattiecas). Piedavaju, vairak par to kā bija iepriekšreizes nerunat. Apspriedisim ko varam darit šoreiz ![]() Voobčem tā:
Lai būtu jautrāk, atceresimies labu ![]() This post has been edited by Iori Yagami: Sep 11 2007, 08:44 -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13 June 2025 - 15:51 |