![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Voshem man ir apņēmība parādīt savu seju cilvēkos
![]() Tapē man aktuāli būtu zināt kad un cikos un kā līdz turienei var tikt, pa cik šai weekendā man nav nekas ieplānots, a 22 man ir orientēšanās spēles pie cēsīm tapē laiku kad es varētu būt "Centrā" un doties uz to pusi es nevaru paredzēt. P.s. vai tur ir gultas ? jo iespējams pēc sporta aktivitātēm būšu saguris un nakts vidū var parādīties gulēt vēlme. (Aha jau vecs palieku naktīs sāk gribēties gulēt nevis tusēt ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Gultas tur ir daudz
![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Voshem man ir apņēmība parādīt savu seju cilvēkos ![]() Labāk nevajag. Nav ko biedēt cilvēkus. Tad nu redzes, ka būs negribu neko pārmest, bet pēdēja Inčukalna visādi pokemoni un emo izmantoja, ka anatomikuma izstādi ar paraug demonstrējumiem This post has been edited by sipps: Sep 11 2007, 13:36 |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kaa pieteikties un kas ta iisti to visu riiko? Vairs nesaprotu, ar ko jaakontakteejas
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es ir riebīgs pēc dabas, ja gribēšu gulēt es to arī darīšu
![]() Izlemjat tos datumus laikus utt. Emo Kids are cute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Emo Kids are cute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Musu personas Visivarenaas Lijas un necilaas Yumes vaardaa veelaas izteikt argumentu 'par' shaada pasaakuma apmekleeshanu, protams noteikto apstaaklu sakritiibas gadiijumaa. (ja datumi netiks mainiti uz meenesha beigaam)
-------------------- ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Klau kur bija tā nokļūšanas karte?
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es buussu - mees miilam ssaisuki - nedriikst neizmantot peedeejo iespeeju - alk ir nuuggi - nekasieties bez manis tas jau izskataas nozzeelojami vajag taccu kaadu striidaa vainot - kaartossu maaju - kaa betons uz betona - ak jaa vai es teicu ka mees miilam saisuki?
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Protams, mīlam!!!
Es tā saprotu, šajā nedēļas nogalē nekas nenotiek? Need more info! This post has been edited by Dero: Sep 13 2007, 17:59 |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pasākums TIEK pārcelts uz 6./7.10.
Pie viena tiks svinēta arī Iori Yagami dzimšanas diena ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
joprojaam liilam ssaisuki
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Jā, ļoti līlam! ;D
p.s - cerams tās naktis nebūs no aukstajām... :S This post has been edited by Ayumi: Sep 13 2007, 21:51 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
ayumi - ja buus auksti - kopaa barinjaa sasildiisimies
veeljoprojaam uzskatu, ka braukshu, ja vien.. es pat nezinu, kaapec es vareetu nebraukt ;] -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu es varu aizbraukt ātrāk un tur visu sakurināt. Pirmais Inčukalns arī bija dziļā Oktobrī un nemaz tik daudzi nenosala ^^
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 08:55 |