![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
![]() izzimets ar tusu un spalvu nepatiik dibens! come oon nekautreejies un paluuri kaadam smukam dzekam uz dirsu(patiik saukt lietas iistajos vaardos) kad tevis luugts pieliecas(es otrdienaas to daru mazu meitenju publikas priekshaa... skaties, chamdi, pievienojies.) -------------------- |
kagemusha |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 11 Joined: 20-September 07 ![]() |
![]() zimets ar guasam. neskatoties uz to, ka man skola attiecigajos prieksmetos ir vieni vienigi piecenieki, tomer vel kko no sevis izspiest varu... kind of! This post has been edited by kagemusha: Oct 8 2007, 23:54 -------------------- ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Naaiiisss
![]() ![]() -------------------- |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
a uz kada formata lapas zimets??
-------------------- Mjauu
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
eu baigi smuki
es ar guashaam nemaaku apieties, tad nu respect :3 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tas pēdējais ir domāts kas?
izskatās biezs krāsojums. reljefains? -------------------- |
kagemusha |
![]()
|
a uz kada formata lapas zimets?? uz parastas A4 akvarelu lapas! ![]() tas pēdējais ir domāts kas? izskatās biezs krāsojums. reljefains? ka jasaprot tavs pirmais jautajums - kas tur ir domats vai ari tu par krasojumu prasi? un ne, nav reljefains, krasojums ir gluds, vnk ar gaismenu izskatas, ka tas grumbas butu uz aru!:) This post has been edited by kagemusha: Oct 10 2007, 15:41 -------------------- ![]() |
kagemusha |
![]()
|
![]() mmmm... pirma reize kad meginu melnbalto zimejumu, gribetos dzirdet jusu domas. un ja, man tur tas rokas nesanaca, tape to varat man neteikt!;) ![]() ... This post has been edited by kagemusha: Oct 19 2007, 17:53 -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tās kājas mani samulsināja. nevaru izdomāt, kā ar tādām pārvietojas...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:10 |