![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Manā house-holdā tiek lietots Canon IXUS 400. Kas ir diezgan labs ziepis priekš tā laika standartiem. Tagad četrmegapikseļu vairs nemaz neražojot.
Tad vēl Z portreti, Porcelāna lelle ir tapuši ar kaut kādu pavecu Sony cyber-shot. Jāņu rīta bildes vispār taisītas ar kaut kādu dīvainu kreisās firmas ziepi. Dažreiz manos nagos nonāk Shaisukes Canon EOS 350, bet te nav neviena attēla, kas ar to būt uzņemts. Gaidu pati savu EOSu jau gandrīz gadu. ;_; This post has been edited by Silhouette: Oct 4 2007, 06:46 |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Mī bī bak.
Reku šeku. Pabiju Tunisijā gluži nesen. ![]() Kompī izraku vecus krikumus. ![]() ![]() ![]() Un ļoti vecus krikumus. ![]() ![]() Feedback, as always, is welcome! This post has been edited by Silhouette: Nov 20 2007, 19:25 |
Silhouette |
![]()
|
Meh, sliņķi tādi. :@
![]() Tada! Iemēģinu Corel painteru. Tur vēl ir jāpiešaujas. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
MMMM... fotogrāfijas man dikti patīk un tās vardes jau nu vispār. Tas laikam tāpēc, ka man pašai ne īpaši patīk un sanāk fotogrāfēt un kopumā es par to visu ne s.da nejēdzu, bet tas nu tā. Zīmējumi gan tādi diezgan viduvēji liekas. Nav jau tā, ka kaut kas briesmīgi slikts būtu, nē, nepavisam, tikai mani personīgi viņi, atšķirībā no foto, neiekustina, bet stiliņš jau man liekas diezgan jauks, so keep on as they say!
-------------------- |
Silhouette |
![]()
|
Mhm, detaļas nav mana stiprā puse un ar krāsām es vispār teju nemāku strādāt.
![]() Paldies! Practise makes perfect. ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
patīk ka tu esi izdomājusi cilvēkiem īpatnējas proprcijas
|
Silhouette |
![]()
|
Es varu arī savādāk.
![]() Kārtējā random dūda. Tiesa, esmu par slinku, lai uzzīmētu fonu. Ja saņemšos, kādreiz.... Tad arī vēl kādu detaļu piezīmēšu. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kā jau teicu - seksīgs ķermenis, bet galva jokaina
![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Viss no pleciem uz leju (ja neskaita dīvainos atslēgaskaulus un ūber garo zeltnesi) ir lielisks...
Viņai nav skausta ![]() Mati sākas un beidzas kā no papīra izgriesti Acis un Andželinas Džolī lūpas arī varētu būt, bet pārējais ir brutāli jādzēš ārā un jāpārzīmē... Kakla izliekums arī ir k-kā anatomiski nepareizs (ja vien tas nebija mērķis) Pārējais viss ir tiešām skaists... tikai jāieēno arī zem apģērba (piem., zem lencītēm), lai neizskatās, kā vnk nocenzūrēta kailbilde ![]() ![]() ps. nepatīk burn/dodge tūlu izmatošana, bet tas jau ir mans subjektīvais viedoklis... -------------------- ![]() |
Silhouette |
![]()
|
Man nebija nekādu referenču un maksimāla reālisma panākšana arī nebija mans mērķis - mērķis, kā parasti, ir vienkārši iedzīt roku.
Pie skausta tur ir gļuks, jo mati it kā aizsedz pakausi, bet tā vieta nav īpaši labi parādīta. Un tur burn nav izmantots, bet dodge ir tikai acs varavīksnenē. Matu sākuma līnija ir dabīgāka, bet diemžēl šitik samazinātā attēlā to vairs nevar redzēt, ņemšu vērā un nākamreiz uzvedīšos brutālāk. Paldies, Zeloco. :3 |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
nez, tieši tāpēc, ka tur vēl mati nāk klāt šķiet, ka ir gljuks... manas domas, kur buutu jābūt skaustam:
Tad uztaisi "detail view" lai var redzdeet matu līniju... neticu ![]() Gomen par tiem dodge/burn... likās, ka tie :3 edit: tikko ieraudīju vēl vienu kļūdu - ausij jābūt vairāk uz sejas pusi... citādi ausis pie pakauša sanāk ![]() This post has been edited by zeloco: Dec 17 2007, 00:29 -------------------- ![]() |
Silhouette |
![]()
|
Vakar tīrot māju uzskrēju virsū matu ruļļiem. Es nebūtu es, ja nesakrāmētu tos sev matos. Vakarā izņēmu. Rezultātu, protams, man gribējās sabildēt, jo skruļļu man galvā tā īsti nekad nav bijis. Bildes sanāca labākas, kā cerēju, ņemot vērā apstākļus. Anyway. Lēts glamūrs.
![]() ![]() ![]() Pēdējā es izskatos dīvaini, bet gaismas ir foršas. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
man ļoti patīk pirmā, es nezinu vārdu, kas spētu to izskaidrot.
laikam dievīga. kā no žurnāla ņemta. :] p.s. tev piestāv skruļļi. ![]() -------------------- (sun)
|
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Mmmm skaisti fotografee
![]() ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:00 |