![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Hahaaa, paldies.
![]() Shinobi, man ir 4 mpx ziepis Canon IXUS 40. Nav jau slikts, bet ziepis paliek ziepis... Es veicu visādas nenormālas izdarības, lai viņu apmuļķotu, tiesa, tās esmu iemācījusies pēdējā gada laikā, tādēļ agrāk kvalitāte ir redzami zemāka, lai gan aparāts tas pats. Bet laikam jau loģiski. ![]() Piemēras - lieku uz taimeri un jau pēc fokusēšnas un podziņas nospiešanas samazinu spilgto apgaismoju, lai saīsinātu ekspozīcijas laiku un panāktu augstākus kontrastus. This post has been edited by Silhouette: Jan 11 2008, 17:01 |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Atkal paķēpājos. Nodarbojos ar nozīmēšanu. Karyu
![]() ![]() Reference - ![]() Bizēm man nebija spēka, auskarus aizmirsu. >< This post has been edited by Silhouette: Jan 22 2008, 17:55 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
šur tur trūkst kārtīgas ēnas, bet šis darbs noteikti gāja labumā, ne? Tagad tu mums tadu original uzmeistarosi, ka prieks, vai ne? Tikai nesaki, ka esi slinka.
P.S. nebaidies no tumšajiem laukumiem. Matos čista vajag, kontūŗa ap aci ir drusku biezāka, tāpat arī žokļa līnija ir tumšāka, etc. + vēl plastmasas auss ![]() This post has been edited by FuschichO: Jan 22 2008, 19:06 -------------------- |
Silhouette |
![]()
|
Spamspamspam.
Jauna kamera. Davio gotu suns ![]() Totally random ![]() Lauma ![]() Kačis ![]() Zane ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Otrā būtu feina, ja fons nebūtu tik... nu atgādina dzīvokli kaut arī vismaz skapis fonā nav redzams
-------------------- |
Silhouette |
![]()
|
Kur lai vēl tas būtu?
Tur ir.... siena. Kas vainas sienai? O.o Bija flīzes btw, viņa ir vannā. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Otrā bilde - Makaroni un brieža/alņa/man vienalga rags kopā izskatas pat ļoti labi~ 8D Nolādēts, man patīk tā bilde.
|
FuschichO |
![]()
|
Nez gaismas ir nodevīgas. Dzīvokļa gaismas. Man liekas, tur varētu būt da jebkāds fons, bet es tāpat redzētu, bet kā jau es teicu- bilde man patīk
-------------------- |
Silhouette |
![]()
|
Es tā īsti nespēju iebraukt, kādēļ lai tas nebūtu bildēts dzīvoklī.
Un šī no oriģinālās bildes atšķiras ar kārtu, un krāsas/kontrasti ir ellīgi mainīti. Tā ka nevajag ![]() Un vispār, tas ir bildēts privātmājā. Un gaisma krīt arī no virs galvas esošā jumta lodziņa, kas dzīvokļos nav pieejams. This post has been edited by Silhouette: Apr 5 2008, 14:50 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:10 |