![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nezinu ka Jums, bet es jau zinot studiju es biju pārliecināta ka lielāka daļa main charu tiks "apsprādzināti". Tāpēc beigas man nebija nekāds pārsteigums. Smeldze un spēks pēdējās 5 sērijās sita augstu vilni, tomēr storyline palika nepabeigts. Prasās vēl viena sezona.
Pēc pēdējās sērijas palika divas domas- Kouga Yuu tomēr pielika roku scriptam un VAT_A_FAK!!! Ali al kautkas-tur ir kalnietis. To mercenary tak sita un sita, un galināja un galināja.. un viņš tāpat beigās bija dzīvs. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mein enemī vienmēr paliek dzīvs līdz pēdējai epai - kkas līdzīgs kā rembo
![]() savādāk viņiem nebūtu ko sist, pārējie jau ir lētie viņus tāpat var ar veinu skatienu saspridzināt. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vispār šim seriālām ir vairāki #1 starp Gundamu seriāliem:
#1 Gundam seriāls, uzņemts HD #1 Gundam seriāls, kurš sadalīts 2 sezonās ... uz sitiena citi #1 nenāk prātā.. Un khmm... maskēts Grahams... gr... nu jā Gundamu tradīcijas jau jāievēro, bez maskēta antagonista nu nekādi... -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Un tieši to tu pēc pusgada saņemsi - oriģināli 00 bija paredzēts ar kādām 50 epām, bet vēlāk tik paziņots, ka CG stilā tiks paņemts pārtraukums, tādēļ daļa 00 sižeta ar nolūku tika atstāta nepabeigta. es nemaz par to nešaubījos. Nu ko- gaidīsim un cerēsim uz to labāko. Kautgan bez klišejam viņi noteikti neiztiks, lai ka no tā gribētos izvairīties. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Ja nu kaadu interesee, Conclave-Mendoi pabeidza suboshanu. Individuaalaas epas, kaa vienmeer, viegli atrodamas via tokyotosho.com, batch @ boxtorrents.com domaaju driiz sekos, jo vairaakus citus batchus, eg. by shinsen, rejectoja ar reason 'wait for mendoi'
![]() Pats gan joprojaam skatiitaas otraas Macross Frontier epas iespaidaa. Macross >>> most Gundams. ![]() |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
tā kā Gundam 00 ir sākusies jaunā sezona, būtu laiks atdzīvināt diskusiju!
pirmā epa bija lieliska! jauna info plus kārtīgs action:) lai gan Setsuna man ne īpaši patīk, šai epā viņš bija super! pat Saji man nelikās nīstams, nu vienīgais jācer, ka viņš nekļūs pārāk emo un netiks pie gundama stūres. Luīze toties ir dabūjusi jaunu roku, bet ar nerviem viņai nav viss kārtībā. Wang jaunkundze tiekās ar Ribbonsu (70-to gadu modes frīku), paredzamas intrigas. gribās atrāk redzēt nākošo sēriju! |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Luīze un viņas B.f. - kāda standarta situācija .. meh meh - (lasīt ar skumīgām acīm) viņu šķīra karš un stikās viņi kā pretinieki, viens morāli pa dēli otrs psihiski un mira viņi kopīgi cīņā viens pret otru. ar kko atgādināja Stellar no GSD
Setsuna nostāja man patika - tur tikai trūka teksta - people DIE when they are killed (es tagad runāju, ka viņa klusumā bij tāda kā nostāja - kara laikā cilvēki mirst un tur neko nevar padarīt) Same time --> Visi vecie čari kā dzīvi WTF - traspassors will be shot, survivors will be shot again. khem kārtējais immortāļu gundams - viņiem derētu paskatīties Code geass un saprast, ka immortāli var būt daži, bet ne visi. Pirmā sērija atstāja riebīgu pēcgaršu - labi, ka bija citas jaunas animes, kurām uzreiz ķēros klāt. ļoti ceru ka šis gundams nekļūs par kārtējo puņķu un asaru gabalu - derētu pakilot main čarus uzreiz This post has been edited by Spectre: Oct 7 2008, 08:58 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Man lielāko izbrīnu aka WTF? izraisīja Lockons. KĀ jams izdzīvoja?
Vai arī šis ir viņa mistiskais brālītis? Alleluja un Tieria - viss skaidrs, tie jau it kā nenomira 100%. Kā Lasse izdzīvoja? ![]() Bik par traku. VISI izdzīvoja. Tas drusku nokauj atkalredzēšanās prieku. -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
taisnība, ka parāk daudz mistiski izdzīvojušo, vēl jau jāuzrodas arī Ali
![]() |
Taka |
![]()
|
Kikyou - Tev taisnība, tas tiešām nav tas pac Lockons bet viņa brālis vai kādsnuturbija tas dubultnieks...
Ar to nu tā kā būtu skaidrs. Un kur sēž Aleluja? Piedevām maskā a la Lekters. Ceru, ka izskaidros kā izdzīvoja Lasse un KĀ atdzīvināja Ali? Zinu, jau zinu, lai Setsunam būtu Grand Epic Final Fight... -------------------- Press any key to continue
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Gundam... bah... stastas kas atkartojas un atkartojas... bezgaligi...
|
Taka |
![]()
|
Tieši tāpat kā daudzi citi
![]() Neskaties, mums vairāk paliks ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
ep2
vēl joprojām nevaru izlemt, vai tas, ka Setsuna atklāja Sumeragi lomu CB Billija priekšā bija savā ziņā pozitīvi vai ārkārtīgi stulbi. pluss būtu tas, ka tiešām Sumeragi vairs nevar nekur aizbēgt un varbūt vienreiz mēginās tikt galā ar savām problēmām, jo kā redzams Billija auklēšanās nekā laba nebija darījusi; turklāt tikai tad, kad viņa atkal ielēca vecajā amatā likās kā normāls cilvēks. idiotisms- pietiek Billijam paziņot varas pārstāvjiem savu jauno info un viņiem būs daudzreiz vieglāk cīnīties pret CB, jo gan jau viņiem ir kāds failiņš par Sumeragi un tālab varēs izmantot visu info par viņu, psihologisko profilu utt, lai labāk lauztu viņas stratēgijas. ienaidnieks vairs nav tik anonīms. bet tik un tā, es par to ainu smējos, nu gluži kā šausmu filmās -tipa aiz durvīm stāv ļaunais vilks:)) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:45 |