![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu tā... jauna sezona un jauno gundami. Kaut ar pagaidām vēl netur līdz pirmajai sezona, bet liekas ka ir vērts pasekot līdz
![]() -------------------- |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
pēc nelielas pauzītes noskatījos vairākas sērijas un nu vairs nekas nespēs man likt noticēt, ka Saji ir vismaz bišku ok. stulbumu neārstē.
Toties Sergejs ir super! (jāpiebilst ka vismaz es nevaru iedomāties nevienu citu gadījumu kas krievu tautības cilvēks anime būtu attēlots tik pozitīvi). jo visā visumā 7 epizode bija liels WTF. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
QUOTE (jāpiebilst ka vismaz es nevaru iedomāties nevienu citu gadījumu kas krievu tautības cilvēks anime būtu attēlots tik pozitīvi) Pagaidām neesmu vēl Gundam OO skatījies un nezinu kādā nozīme Tu lieto vārdu 'pozitīvi', bet Jurijs no Planetes bija diezgan labs džeks. Piedodiet, ja es kautko ne pa tēmu pateicu. xD |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Hmm... es personīgi neatceros nevienu animi, no manis skatītajām, kurās krievi būtu attēloti negatīvi...
Parasti uz zoba tiek pavilkti jeņķi. -------------------- Press any key to continue
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
"Gundam 00 - Yaoi bate in every ep!"
![]() Toties man patik kaujas... bigass robots nekad nevar but skumji... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
You forgot about the trap.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Right! GUYZ! IT'S A TRAAAAP!
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
atgriežoties pie manis iepriekšrakstītā:
nu piemēram "Overman King Gainer" krievi bija attēloti kā tādi idioti, bet tas varbūt nav pārāk labs piemērs. un Taka ir taisnība par tiem amerikāņiem. @Tramvajs- nu ja vārds - pozitīvi- nebija likts pēdiņās, tad butu jāsaprot kā rakstīts, t.i- pozitīvi = labā nozīmē. ![]() bet par tēmu: pēdējās epas bija labas- Aeolijas plāns, labas kaujas ainas, tiek nez no kurienes izvilkti visādi superieroči- tipa milzu lāzerītis, kas spēj iznīcināt bezmas veselas valstis. ka agrāk teikts- "nav cilvēka, nav problēmas". topi |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Orbitāls masu iznīcināšanas superierocis, diemžēl, ir gandrīz visu Gundam (un ne tikai) šovu klišeja
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() I'm in despair! Gundam 00 S2 has left me in despair! Ko pie velna es skatos un kur ir palicis mans gundams? Hahaha. Labi, ka ir arī citas animes, ko skatīties. This post has been edited by Kikyou: Dec 16 2008, 10:16 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tavā gundamā bija izrūsējis caurums, tādēļ es šamo nodevu metāllūžņos, gomennasai!
|
Keydan |
![]()
|
BEFORE EP 12: "CAN IT GET MORE GAY!?"
AFTER FIRST 40SEC OF EP 12: "OH YES IT CAN!" This post has been edited by Keydan: Dec 23 2008, 00:07 |
Taka |
![]()
|
Before this post: can Keydan get more gay?
After this post: Yes he can! -------------------- Press any key to continue
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Jōptvai, es jau domāju, ka Saji atkal muļķības sadarīs, bet tomēr pārdomāja. Nu bet labākā 12. sērijas daļa bija tā, kurā Wang Liu Mei saņēma pļauku. Vismaz maziņš prieciņš. ;D
This post has been edited by Tramvajs: Dec 27 2008, 13:06 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tavā gundamā bija izrūsējis caurums, tādēļ es šamo nodevu metāllūžņos, gomennasai! Sieviešu kārtas suns! Tas nebija izrūsējis caurums, tas bija izpūtējs! ~ Lol, Keydan, 12. sērijas sākums (vai arī 11. sērijas beigas, kā jums labpatīk) tiešām neveiksmīgs. Man šķiet pat dzēris ceturtklasnieks varētu ticamāku drāmu uztaisīt. - PSC, NEVAR BŪT, TU TUR ESI? - PSC, KO TU TUR DARI? - PSC!! - PSCCCCC!!! Edit: Cenzūra mani fascinē. This post has been edited by Kikyou: Dec 28 2008, 15:19 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:59 |